..takze moji mili, uz sme toho straaaaaasne vela popisali a je na case otvorit novu temu...aj ked s rovnakym nazvom, ale snad pojde rychlejsie...a uz velka vacsina z nas je po svadbe (az na mna ]-( ]-( ) takze snad sa k nami pridaju a dalsie cakatelky :-)
tak sup do pisania 8-) ;-)
@augusto
no veru aj ja som tu..po ocku sledujem bratstvo vlkov, ci ako sa to vola...kvoli kostymom...a mam rada take tajomne thrillery...aj ked toto je trosku drsne...ale temne...triky o nicom, ale hroza z toho ide...som si pretocila...lebo som upratovala...ale mame magio...
@miri
uz si zavesila?
@ery
no...tiez ma to caplo...a musela som nechat oddychnut aj svoje oci, bo cumim cele hodiny do monitora a pracujem...
tak ja frcim..pozdravujte vsetkych...
gusti, jaaaaaaaaaaaaaj tak diplomovka a statnice..aj moja sestra to tak teraz ma...pred dvoma tyzdnami isla do Moskvy zo skoly a uz tam robi diplomovku a uci sa ako blazniva...a bude musiet aj skor odtial prist, aby to postihala vsetko..
gusti, ja viem, ze to bude zniet divne, aj ja MUSIM IST :-N :-D :-D :-D
musim to ist povesat a este nieco dorobit.....a chcem si aj cajika uvarit ;-)
tak sa majte s baskou krasne, uzite si weekendik, ziadna praca, len laska x-)
tak hotovka...sice to nedopadlo tak dobre ako som predpokladala a dufala, ale aspon sa vyspim rano a zajtra budem mat zas nad cim rozmyslat a kombinovat.. :-D :-D :-D :-D :-D :-D