..takze moji mili, uz sme toho straaaaaasne vela popisali a je na case otvorit novu temu...aj ked s rovnakym nazvom, ale snad pojde rychlejsie...a uz velka vacsina z nas je po svadbe (az na mna ]-( ]-( ) takze snad sa k nami pridaju a dalsie cakatelky :-)
tak sup do pisania 8-) ;-)
tak toto musim niekam napisat..ako dokaz...prave prisiel pre mna peto, ze ci idem spat =-) :-N :-N :-N
on totiz o takomto case davno spi a mna ma tazko na haku :-N :-D :-D
pocuvajte ma vy dvaja provokateri ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( okamzite naspat svoje povodne foto a to HNED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( alebo zahajim protest proti zmene fotiek :-D :-D :-D :-D :-D :-D
no co? je tu niekto teraz? =-) no jasne ze nie kedze vsetci normalny spia ze ano x-) x-) x-) oki tak idem aj ja
miri na stefana priiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidemeeeeeeeeeeeeee 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
**kika :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D no moc nenamietaj lebo obaja sme schopni ti tu tvoju krasavicu ciernobielu premalovat :-p :-D :-D :-D :-D
a zajtra pridete?? hej?? =-) =-) =-) no ja som uz uplne mimo tak nefim co som s kym kedy dohodla :-N :-x :-p ja, ze az nedelu... :-N :-N :-N
**gusti, tak veru, premalujeme x-) x-) x-) x-) x-) a fotky nazad uz nevratime nase, ze??? 8-) 8-) 8-)
ja nespim, lebo prave sa mi vratilo moje vreco z krcmy :-D :-D :-D no som sa nasmiala...tolko vyznania lasky som davno nepocula pokope ako dnes... :-D :-D a najvacsia sranda bola ked som ho chcela dostat do sprchy....no konec :-D :-D :-D :-D :-D a potom tlacil veceru, no skoda, ze nemam kameru :-D :-D :-D :-D
a ozaaaaaaaaaaj, dnes som bola u kamky, ani som nevedela, ze sa jej uz mimi narodilo a tak som ich "nacapala" zrovna u rodicov...aj s Lucinkou..tu je foto
http://www.modrykonik.sk/album/album....
a dokonca sa v rodine caka dalsie mimi...teda az dve..dvojicky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! x-) x-) x-)
a majte sa tu pekne...par dni sa neozvem..az v nedelu...rano totiz valime do Ciech na krstiny x-) x-) x-) x-) x-) x-)
papaaaaaaa a krasny weeeeeeeekend 8-) 8-) 8-)
Ahojteee vsetci,
vsetkym VAM prajem pekne sviatky a stastny novy rok 2008..pred sviatkami som sa nejak nestihla zastavit :-|
* Miruska poslala som ti foto, co sme pofotili :-) , potom sa ozvi, ako dopadli krstiny..
* Gustik, kde mas Basku? Ako pokracuju pripravy?
kika je chora :-( prave som kukla na teplomer uzasnych 39 ;-( :-( :-| :-S 8-( tak som dnes cely den v posteli a liecim sa :-(
vsetkych aj ja pozdravujem s prianim krasnych sviatkov a hlavne vela zdravicka :-)
majte sa idem buvat
pa
miri potom hod foto uz sme zvedaveeeee x-)
Kikus takze na vymenu, ja som sa preliecila a chytilo to Teba..dufam, ze si bola na tej pohotovosti..pekne sa liec a oddychni si, nech sa mangel pekne stara 8-) , moj sa staral aj cela rodinka :-D
..foto zo vcera som poslala aj Tebe..
ahoj danny ;-) jasna vec je tu veru niekedy celkom veselo ;-) :-) :-D
ywett ta foto s tou ponozkou nema chybu :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
uz mi je o kusok lepsie jupiiiiiii