Svadba v Trenčíne a okolí II. Pridajte sa

8. apr 201774300
  • hasta la vista baby 😎 🙂

• 😃 😃 😃 😃 😃
    adioooooooooos 😵

• no chod uz trdlo 🙂

• Sponzor fóra
  • 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃
    oki, gracia 😵
    papaaaaaaaaaaaaaa

• danke schooooooooooooon 😉

• tak toto musim niekam napisat..ako dokaz...prave prisiel pre mna peto, ze ci idem spat 🤔 😬 😬 😬
    on totiz o takomto case davno spi a mna ma tazko na haku 😬 😃 😃

• tak bruuuuuuuuuuuu noc, letiiiiiiiiiiiiiiiim kym je ochotny ma aj pritulit 😵 😵

• pocuvajte ma vy dvaja provokateri 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 okamzite naspat svoje povodne foto a to HNED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 alebo zahajim protest proti zmene fotiek 😃 😃 😃 😃 😃 😃

no co? je tu niekto teraz? 🤔 no jasne ze nie kedze vsetci normalny spia ze ano 😵 😵 😵 oki tak idem aj ja

miri na stefana priiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidemeeeeeeeeeeeeee 😎 😎 😎 😎 😎 😎

• teda nechcem nic hovorit, ale radsej by som bol ticho, lebo este pokreslime aj tvoju dotku 😃 😃 😃 😃

• teda mal som na mysli fotku samozrejme 😬 😬 😬 😬

• **kika 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 no moc nenamietaj lebo obaja sme schopni ti tu tvoju krasavicu ciernobielu premalovat 😛 😃 😃 😃 😃
    a zajtra pridete?? hej?? 🤔 🤔 🤔 no ja som uz uplne mimo tak nefim co som s kym kedy dohodla 😬 😶 😛 ja, ze az nedelu... 😬 😬 😬

**gusti, tak veru, premalujeme 😵 😵 😵 😵 😵 a fotky nazad uz nevratime nase, ze??? 😎 😎 😎

• kde si gusticek?? 😵

• ja nespim, lebo prave sa mi vratilo moje vreco z krcmy 😃 😃 😃 no som sa nasmiala...tolko vyznania lasky som davno nepocula pokope ako dnes... 😃 😃 a najvacsia sranda bola ked som ho chcela dostat do sprchy....no konec 😃 😃 😃 😃 😃 a potom tlacil veceru, no skoda, ze nemam kameru 😃 😃 😃 😃

• a ozaaaaaaaaaaj, dnes som bola u kamky, ani som nevedela, ze sa jej uz mimi narodilo a tak som ich "nacapala" zrovna u rodicov...aj s Lucinkou..tu je foto
    http://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbumID=81512&vReferer=
    a dokonca sa v rodine caka dalsie mimi...teda az dve..dvojicky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵

• no parada... tu som 🙂🙂🙂🙂

• Sponzor fóra
  • gusti, bola tu dnes Kika aj Ywett, a zas ma sprdla za tie nase fotky 😬 😬 😬 😶 😶 😶 😶
    tak si davaj bacha 😃 😃 😃 😃 😃

• a majte sa tu pekne...par dni sa neozvem..az v nedelu...rano totiz valime do Ciech na krstiny 😵 😵 😵 😵 😵 😵

papaaaaaaa a krasny weeeeeeeekend 😎 😎 😎

• Ahojteee vsetci,

vsetkym VAM prajem pekne sviatky a stastny novy rok 2008..pred sviatkami som sa nejak nestihla zastavit 😐

* Miruska poslala som ti foto, co sme pofotili 🙂 , potom sa ozvi, ako dopadli krstiny..
    * Gustik, kde mas Basku? Ako pokracuju pripravy?

• Kika, co new?

• kika je chora 😞 prave som kukla na teplomer uzasnych 39 😢 😞 😐 😒 😦 tak som dnes cely den v posteli a liecim sa 😞

vsetkych aj ja pozdravujem s prianim krasnych sviatkov a hlavne vela zdravicka 🙂

majte sa idem buvat

pa

miri potom hod foto uz sme zvedaveeeee 😵

• Kikus takze na vymenu, ja som sa preliecila a chytilo to Teba..dufam, ze si bola na tej pohotovosti..pekne sa liec a oddychni si, nech sa mangel pekne stara 😎 , moj sa staral aj cela rodinka 😃

..foto zo vcera som poslala aj Tebe..

• ahojte trencanky tak ako kukam aj tu to zije 😉 😃

• ahoj danny 😉 jasna vec je tu veru niekedy celkom veselo 😉 🙂 😃

ywett ta foto s tou ponozkou nema chybu 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

uz mi je o kusok lepsie jupiiiiiii

• ...aj maminka sa smiala na tej fotke, ze ta je NAJ 😎

Len sa pekne liec, nech ti je este lepsie...a co inak noveho?

• Dannynka vitaj medzi nami 😉

• ywett no prave som pozerala "stankove" foto 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

co noveho? ani nic, ta nedela plati ok?

• Ake stankove foto? Nechapem...
    Poslala som ti vcera IP..
    Nedela zatial plati 😉 , babska jazda zas a opat 😬

• no ved foto nasho stanka 😵 😵 😵 😵 😵 nevies?????

• Kikus to je Stanko... 😬 ja som myslelal stankove foto = stánkové foto...tak som nechapala 😬

• 😃 😃 😃 😃 😃 😃 v pohode hodim Ti link do IP 😵

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov