Svadba v Trenčíne a okolí II. Pridajte sa
Ahojte vsetci,
prajem VAM vsetko naj v roku 2008!!!! Nech sa VAM splni vsetko, co si zelate
*Danka, Kuba je nas sen, neviem sa dockat fotiek, uz som pozerala, ci si nepridala a nic, posli aspon do mailu...
*Ery, nebola si nahodou dnes pozriet Stanka?
*Miri, aj tu nasnezilo pozehnane, teda v TN, v BA namraza
*Lom, uz ste zdravucke?
*Lil, vitaj v TN, ten sniezik Ta potesil?
*Gustik, ako si zijete?
...a nove tvare vitam..
Pekny pracovny tyzden prajem6. jan 2008ahojte vsetci...
@ywett
ale kdeze...aby nam nebolo luto, ze len baby sme chore, tak sa do klubu pridal aj drahy, ktory ani za pana ist k lekarovi..lieci sa vsakovakymi komercnymi "liekmi", co mu hovbelajz pomaha...a tak bars aj trocha vyliecena, opat sa navraciam k vychodzej pozicii, kedy som zacala brat atb ako pre kona...a este som dostala dalsie...a ked to neprejde, tak neviem...
@danka
aj ja si prosim teplooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...
snorchlovanie je super...tiez ma to bavi...akurat sme mrkali fotky spred dvoch rokov na dovolenke(podotykam, ze surovinu, bo sak este nie su spracovane)...momentalne spracovavam vianoce...nie tieto posledne, ale vlanajsie...ako sa vravi, obuvnikove deti chodia bose...
zive muzeum aut - ty brdo...kvoli tomu by som bola snad vari hadam aj schopna sadnut do lietadla, aby som to videla...uplne chapem tvojho draheho...tie ritovrtielky ma az tak neberu...keby sa tam ale objavilo nieco take ako colin farrell v miami vice, tak to by som si dala povedat
@gusti
drzim palce na skusku...pozdrav basku...
@ery a lil
vy tam mate sneh? my tu akurat tak zrkadlo klziskove - je to ako v mrazikovy, vsetko obalene ladom... som bez omrvinky chleba, bo som sa bala vystrcit nohu z baraku...tak som upiekla strudlu, urobila njam njam natierku (len ten chleba), uvarila obed...a tak...fotila som krpatu, bo vyzerala dnes uzasne...behame cele dni v pyzamach...a ona ma take flanelove kockovane, na to si dala vestu modru a na hlavu cervenu siltovku...raper ako vysity...
zdravim aj ostatne tvaricky...
idem pracovat...6. jan 2008- Sponzor fóra
Ajojte babenky, no ja uz som vcelku ukludnena, termin smenakoniec zajednali na 31.05 na MU TN, uz mame aj restiku, vyjde nas cca 12000 uz so vsetkymi ratanymi vydavkami, uz som si skusala aj saty, kt sa mi pacia (pozicanie 7000SK), fotografa a kameramana mame manzelov z Teplej, ti pytaju aj s albumom 10 000Sk (ak ma niekto zaujem o konkretnejsie info, piste na IP
), snazime sa co najviac usetrit s odlozenych peniazkov s Anglicka (tvrdo sme tam spolu rok makali..)aby sme si mohli dovolit nieco ako Kubu, ze dani!? Velmi krasne fotocky a tiez ti zavidim Cechovskeho, uz je na nas datum obsadeny
Satocky mam aj odfotene, dnes vlozim do albumu priprav...Len sa nevieme stale rozhodnut, ci dat DJ alebo nie, ked nas bude len 25...
Piste, radte, papaaa7. jan 2008- Sponzor fóra
Ahojte vsetci,
*Miriamka, aj si mala abstaky pocas toho, ako sa Ti sem nedarilo pripojit???
*Milluska, no vidis, aka si sikovna, vsetko ide, ked sa chce
*Lom, ako to u vas vyzera so svadbou?
*Dani, fotky su uzasne...to boli asi najkrajsie Vianoce, ci nie? Nebolo Vam smutno za rodinkou?
*Ery, ako?8. jan 2008Ahoj saperlipopette,
zial asi Ta nepotesim ale nieco na styl Kursalon asi nie v TN..my sme preto mali svadbu mimo nasho rodneho mesta, i ked sme to tak povodne neplanovali
Nedavno sa otvoril penzion v DCA: Chateu Mignon, ten ma velmi pekne hodnotenie, prostredie, atmosferu, neviem presne pre kolkych ludi su schopni zorganizovat akciu..
V TN to este je Brezina, na terase by sa zmestilo 90 ludi mozno na terasu na Fatime, alebo aj vonku na Hrade - nadvorie..tiez mozno sala na Zeleznicnom ucilisti...do Tatry sa tolko ludi asi nevojde...takze tolko, co ma napada
Pekny pripravy prajem8. jan 2008ahojky
ywett - na Kubu som isla s tym, ze budem na stedry vecer revat do vankusa a ronit slzy za maminkou. Ale nasli sme si super partiu, mali sme gala veceru, pekne predstavenie a diskoteku. No a do po piatej rana sme si este pustali vianocne piesne, tancovali a popijali v 24 hodin otvorenom bare. Bolo to fakt super. Ale samozrejme sa to tym pravym slovenskym mrazivym Vianociam nevyrovna. Uz sa tesim na buduce, ktore stravime urcite doma. Velmi sa mi paci, ked cely kostol spieva Tichu noc.8. jan 2008Hej, je to francuzky styl - maly kastiel...nemaju zatial zial stranku, prikladam odkaz na recenziu v TRENDE:
http://relax.etrend.sk/112320/restauracie/chateau-mignon
...a tuto je diskuzia - ok, ale nespokojnost s personalom:
http://dubnica.sk/diskusia/verejna-diskusia/chateau-mignon?poradie=1
...inak s majitelom sa pozname, planujeme tam teraz ist, bo otcovi tam chceme zorganizovat narodky...8. jan 2008prave som nasla net stranku www.chateaumignon.eu ...vyzera to celkom zaujimavo
este raz vdaka a pekny vecer prajem!8. jan 2008ywett neboj, budu aj fotocky nazivo, vlastne, mohli by sme skusit dohodnut nejake to stretko. Za dva a pol tyzdna letime na 10 dni domov. Len neviem, co to ako bude, radi by sme lyzovali a kamaratka, co by s nami sla, moze len cez vikend... tak je to vsetko take na kocku.
Sice mozno taka nedela 27.1. by sa este hadam dala....
Co vy na to???
8. jan 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahojte ludkovia. Dovolenka bola nadherna, bolo horuco, krasne sme sa opalili, piesok bol bielucky ako sneh - na Vianoce sme sa nim aj gulovali a tak si trochu pripomenuli zimu
Boli sme aj v Havane - zive muzeum starych aut. Manzel bol ako vo vytrzeni, len behal s kamerou a fotakov, aby si zvecnil co najviac tychto plechovych krasok.
Vecer v Havane sme navstivili aj Tropicanu Club, kde to tie Kubanky tak prenaramne vrtia zadkami, na co si zase prisiel manzel...
No a mimo toho sme len lehnili na plazi, jazdili na koni, presli sme sa na lodi (sami sme si soferovali - boloto super). Velakrat sme snorchlovali a krmili rybicky a rybiska z ruky chlebom a bananmi. Niektore aj hryzli, svine...
No a potapali sme sa len raz, lebo lepsie sa nam zdalo snorchlovanie. Pri tom sme videli viac ryb ako pri potapani.
No a pri tom potapani sme aspon videli 3 raje. Boli srandovne...
Ale budem sa snazit. Obrnim sa trpezlivostou a vzhuru do toho 
No a teraz k fotkam. Akosi ma jeduje program na fotky, tak neviem, kedy sa mi ich sem podari hodit...