..takze moji mili, uz sme toho straaaaaasne vela popisali a je na case otvorit novu temu...aj ked s rovnakym nazvom, ale snad pojde rychlejsie...a uz velka vacsina z nas je po svadbe (az na mna ]-( ]-( ) takze snad sa k nami pridaju a dalsie cakatelky :-)
tak sup do pisania 8-) ;-)
zabka, ja som mala vsetky zakusky od cukrarov z Moravskeho Lieskoveho, co mate dost od ruky asi...
Ale v TN odporucam navstivit V siedmom nebi. Od nich som mala vsetku dekoraciu, kvety, navleky na stolicky atd. V albume priprav mam detaily ak chces ;-)
jja oki beriem Ta za slovo :-D 8-) ;-) :-)
dani 27.1 je ak sa nemylim nedela oki moze byt ale ak by ste neboli proti mohli by sme uz aj konecne zmenit miesto, tak na navrhujem toto www.savanacafe.sk je to kusok od mojej robotky a je tam velmi pekne takze kuknite a cas moj tip je o 17 tej ;-) :-) x-)
zabka ja som mala zakusky od roznych pekarok zo Zablatia, Drietomy, Soblahova, a jedna strasne sikovna a mila pani mi robila tuto tortu
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
v Dolnej Suci, so vsetkymi sme boli nad mieru spokojní cize ak by si chcela kontakty Ti poslem x-)
Erytrea: dakujem ;-)
Lomnicka: Tomi odlahlo, dakujeeema jaby som radsej brala svadbu vJaponksu ;-)
Zabka: svadba bude u Sv. urbana, ak chces, napisem do IP podrobnosti a vitaj medzi nami "mini" svadbami :-N
a ano 27.1. je nedela. Ja letim domov den predtym a nasledujuci vikend pojdeme, dufam, lyzovat, tak si ho chcem nechat zatial volny.
lom ... a s tebou to ako vyzera? Podarilo by sa ti prist? :-)
**kika, to preto som menila, lebo neviem najst tu staru nikde..ale ze si to ty a ze TI TO TAK STRASNE VADI, tak ju idem najst ]-( ]-(
:-D :-D :-D
**dani, a ved mna si urcite videla, ja som vynimka...xi..aj ked sme sa asi nikdy nerozpravali.. :-D :-D :-D
**jja, krasna fotecka :-) tuto si nechaj urcite x-) x-) x-)
baby, tak mi rychlo vybavte spolocnost, ktora ma dopravi Belfast-Bratislava a to by som urcite prisla!!!
len ti mantaci neviem ci spia ci ako ]-( ]-( ]-( ]-( ved je tu slovakov ako maku a nic ]-( ]-( ]-(
ahoj miri, a co ty tu tak zavcas rana ??? :-N :-N :-N :-D :-D :-D :-D :-D
No vlastne hej, ty si vynimka :-D a s tym rozhovorom to coskoro napravime ;-)
ahoj dani :-) :-)
ze zavcas rana :-D :-D :-D uz som bola aj v praci a teraz ideme so sestrou trochen po obchodoch :-N :-D :-D :-D
dobre, beriem ta za slovo ;-)
ved ja som v spojeni s londynom dennodenne..mam pausal 700min tak vyvolavam o zabitu :-D :-D :-D ved sme UK, nie? :-D :-D :-p
kika, TUTO som tam mala predtym?????? lebo ja uz fakt neviem :-N :-N :-N :-N
a nasla som este jednu uuuuuzastnu fotku ale ked som si spomenula na teba a na tvoj prispevok, v ktorom by boli len ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ]-( ..tak som to vzdala.. :-N :-N
sa bojim ... bojim :-N :-N :-N
cica, ved ja som ti vravela, ze ja som sucastou UK :-) Northern Ireland je UK...a Ireland je Ireland ;-) ;-) ;-)
chapes mojka? takze ja som v UK.. len na inom ostrove x-) x-) x-) x-) x-)
dani, ale toto bola len taka rychlovka, bo som nemala dorobeny obed a o pol hodku valim do prace...inak by som tam este bola mooooooc dlllllho :-D :-D :-D
ahojte babenky...
zas len na kratko, ved ako inak v mojom pripade...
u lekara sme so stuplikom pochodili dobre, v pondelok skolka... ;-) ale prisli sme domov a skoro ma slahlo, lebo (vlastne ani neviem, ci sa to hodi sem pisat...je to take babske)..takze som uplne hotova...jedna dr-ka hovori, ze je to z liekov, druha, ze mala s tymi liekmi brat este nieco ine...no slahne ma ]-( tak ju mam vykupat v kamilkach...
@ery
foto so stuplikom mam...mam kopec foto..teda stupel ich minimalne 20...20tisic...ja mam tych 20...20ks...aj vcera som ju fotila... uzasne fotky...som na ne cumela ako na stromcek...este ho mame, petoze sa mi velice tento rok vydaril a je nadherny a neviem sa nan vynadivat... :-D no..ak budem mat chvilku tak nad niecim podumam...
@dani a ine stretkoucastne devy...
terntokrat opat nie...mala by som stepovat v budapesti na svadobnom veltrhu...tu
http://www.eskuvo-kiallitas.hu/
alebo tu
je to 15. rocnik...
http://www.eskuvovasar.com/index2.html
tak neviem, kde sa ocitnem...
@milluska
nééé šecky...hlasim sa z trnavy...hoci nie osm trnafčanka...
ery, ano, to vyzera super x-) ... prepac, pozrela som to az teraz... doteraz som v praci bola strasne busy a vecer mi doma nesla MS.... ]-( ... no a aj teraz som v praci, ale uz toho nemam az tak vela, preto som tu ... :-N
jja, v to dufam aj ja ;-) ... chcem vas nazivo vidiet co najviac 8-)
ery, bude v tej savane treba zajednat stol/y? je sice este cas (2 tyzdne), ale predsa len...