Svadba v Trenčíne a okolí II. Pridajte sa
- Sponzor fóra
miluska my sme mali prvy tanec po polievke ale je to vlastne jedno kedy je podla toho ako sa dohodnes s kapelou u nas je zvyk ze je hned po polievke ale neni to podmienka alebo povinnost
dani no to isto ver tomu ze doma urcite nebudem ked stromcek poletiani nahodou to je horsie ako vlastna poprava
a co sa tyka hraciek tak u chlapov nie je rozdiel ci ma 5 alebo 55, moj manzel ma synovca 5 rocneho a to by si mala vidiet co spolu dokazuju, miestami som v rozpakoch ktory z nich je viac zazraty do hry
maly dostal na vianoce take obrovske asi metrove auto na dialkove a to si este nezazila co s tym dokaze
neviem ci sa s nim uz vlastne aj maly poriadne zahral, myslim ze len vtedy ked neni s manzelikom
13. jan 2008Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, konecne ide MS
Ja uz som normalne trpela abstakom... uz ste mi chybali babulky
... a tiez som sa chcela pochvalit, ze sme cez vikend boli na cesko-slovenskej zabave tu v Bristole.Bolo uuuuuuuplne super.
Ziva hudba - vacsinou ceske a slovenske pesnicky, dalo sa kupit pivko Gambrinus a Saris a hlavne....... ciganska pecienka za £2.70 a klobaska za £2.20. Tie ciganske pecienky som mala pre istotu dve (drahy tri) a tiez som chutnala aj klobasku. Dufam, ze to budu robit castejsie. Ked sme vstupili do tej saly, pripadala som si ako na Slovensku. Dokonca, ked to skoncilo, podgurazena tlupa Slovakov este vonku hulakala slovenske pesnicky, ako napr. Na kralovej holi ...
A toto anglicania veru nedokazu.
15. jan 2008ery, bola aj horcica - taka prava slovenska, nie ten zlty americky bordel, co si anglicania cpu do tych ich hot-dogov...
miri, bavili sme sa uplne na paradu. Inak, to bola len nieco ako diskoteka - normalne v rifliach a tak, ale ten ples, co ma byt v Londyne, bude 22. februara. Mam aj letak. poslem ti ho cez email, ak najdem tvoj email15. jan 2008- Sponzor fóra
Miri, mala by si to mat na maili, dufam, ze to prislo. Inak, na ten ples by som isla velmi rada, lebo tam by som mohla oslavit aj narodky, ale neviem, kde by sme prespali a ani nemame s kym ist. Vsetci znami, co su tu, len setria jak blaznivi a nechce sa im za toto 'vyhodit' peniaze
Ja si zase myslim, ze by to bol nadherny zazitok
15. jan 2008Ahojte...
...dnes stiham konecne aj doma zapnut pc a ono to je v rezime offline?? Konecne to ide....kde bol problem, neviete?
Tak z tych ktorym som pisala, sa mi nahlasil Gustik s Baskou..ostatni asi ee...
My sme boli v kine na Gympl a v divadle na Sialene noznicky, zhodnotenie: film - priemerny, nic ohurujuce a divadlo SUPER, Kocis nemal chybua este cez vikend ma prist maminka, tak sa chystame na Fetisitky...
..a inak noveho asi nic...to som uz pisala, ze sme vybrali kuchynu?? Asi ano...
Kikus, zajtra odpisem na IP, teraz som rada, ze aspon tu popisem...pracujem na niecom...onedhlo spustim nasu web stranku, ale teda stoji ma to dost sil a namahy
, ale bavi ma to
Pekny vecer15. jan 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no my v maji oslavime stvrty rok v anglicku a este to vidim na dalsie styri, ked budeme setrit takto pomaly
A s drahym sme 7 rokov, do anglicka sme prisli spolu.