Svadba v Trenčíne a okolí II. Pridajte sa
- Sponzor fóra
ahojte,pekny vecer prajem
milluska-akurat kukam toho medvidka a zda sa zatial celkom fajn,a popritom stahujem gympl bo aj na ten som moooc zvedava
inak Gabika nic moc,stale nepapa,prehana ju a neni vo svojej koze a ako keby to nestacilo uz to chytil aj mangel
tak ja teda idem dokukat toho "medvedka"13. feb 2008@danka
nie...nie stale...vzdy vtedy, ked sa den predtym nieco v skolke udeje...zistila som, ze sa udialo...neviem dnes, aky bol prichod, lebo bral ju moj drahy...som zvedavson...
@miri
skraslovaci akt? fiiiiha...
@dannynka
na predoslej strane som ti napisala ako to bolo u nas stou crevnou virozou...kuk tam..
krasneho vaentina vam zelam...14. feb 2008@miriama
dobre dobre14. feb 2008- Sponzor fóra
Cavte babeny, Miri, co si nam zatajila, som mooooc zvedava
Danny, som rada, ze sa ti Medvedik lubil a co Gymp? ja som vcera stiahla Boogeymana 2, Brrrrr! A s malou ma to mrzi, skusala si horku cokoladu?
lom, ako mala, uz neplace?
Dani, ako v praci, stale busy? Ja tento tyzden, hruuuza
Ale uz mame obruuucky, dnes hadam pofotime na nejakej Valentinskej ruzi...
Inac vsetkym krasny Den Zamilovanych, ved to sme vsettci, no nie???14. feb 2008No nazdar kocky... tak som sa tu pred chvilou rozpisala a ono sa mi to tu neobjavilo....
bodaj to slak trafil...
... tak idem na to este raz....
No aj som sa zabyvala aj nie... V praci uz busy nie som, mala som akurat co robit v prvy den a potom to nejako utichlo... Nie, ze by som sa stazovalaNo inak, zajtra idem na pohovor do majovej prace, kde som mala ziadost uz od augusta, ale nikoho odvtedy nepotrebovali. Mam z toho trosku pochybnosti, lebo praca je to vo fabrike (konkretne balenie lozisk) no a cista kancelarska pracicka s cajickovanim mi bude chybat.
Dalsia vec, co mi bude chybat je kecanie s ludmi - tu som na telefone v anglictine cely den a vo fabrike budem musiet drzat hubu
Do toho nam este PADI chce zaplatit nieco ako kurz zakaznickeho servisu. Nechodili by sme do skoly, ale clovek zo skoly by prisiel za nami a sledoval nasu kazdodennu pracu. Ked ju budeme vykonavat podla standard vlady, dostaneme certifikat, ktory je uznavany medzinarodne. Co by bolo velmi vyhodne, kedze vysku nemam a chcela by som si odtialto aspon nieco doniest... Zial toto cele by trvalo az pol roka a ja uz zajtra idem na novy pohovor... Ze sa tito nasi blbci nerozhodli skor - za tie 2 roky, som tu, som mohla mat taketo certifikaty styri...
Nemozem tu cakat tolko... musim sa pozerat zase na plusy, co mi nova praca prinesie - nastupny plat vyssi, ako mam tu za 2 roky, moznost nadcasov (ktore treba na setrenie na domcek), usetrenie peniazkov, ktore musim utracat na naftu a hlavne cas - denne totiz stravim tak 2 hodky v aute cestou do a z prace, co ja velmi zle znasam a nervy si potom vybijam na manzelikovi - chudatko moje krasne...14. feb 2008
@danka
nechce...ale chut na cokoladu je silnejsia...a ja zas celkom rada umyvam riad (okrem mastnych plechov a velkych hrncov..to neznasam)...a sak ved ani tak hrozne sa ta fontana neumyva...
hlava - boli...aj mam strach nieco povedat dr-ke, lebo ma zas niekam posle...mne sa nechce behat po lekaroch...ale ked to neprejde...co mam robit...idem sa obliect a frcim...
je tu hnusne..rano hla a ani pohlad na nedokonalu inovat nepotesi...
pekne prekvap...moj drahy ma dnes narodky..uz som zabalila darcek...a blahozelam mu az ked budeme vsetci doma...stuplik dnes velmi plakal, ked som odchadzala zo skolky...najhorsi zvuk sveta je plac dietata...ach jo...