..takze moji mili, uz sme toho straaaaaasne vela popisali a je na case otvorit novu temu...aj ked s rovnakym nazvom, ale snad pojde rychlejsie...a uz velka vacsina z nas je po svadbe (az na mna ]-( ]-( ) takze snad sa k nami pridaju a dalsie cakatelky :-)
tak sup do pisania 8-) ;-)
dani, no povodny plan bol mat to bohusl.kostole...a tam su farari rovnaki....v celej doline plus vedlajsia melcicka :-D takze fararko sa nemeni :-)
a ved uvidis ako to vyde....ale bola by som rada, keby si aj ty prisla 8-)
jeeeeeej, to je zlate.... x-) x-) x-) .... uz len preto, ako pekne osobne si ma pozvala na bublinkovu akciu sa budem musiet posnazit naplanovat nejake 'papierovacky'... ale psssssssssssssssst, pred majom ani muk ;-)
miri, tebe (alebo mne?) dnes praju hviezdy... len tak zo srandy som kukla letenky na otocku okolo tvojho terminu a pre nas dvoch tam aj spat za 38.74 libier!!!!! :-p Mas dost???? :-N
Ja som o ziadnom predsvadobnom meetingu nevedela..ved kto to ma stihat citat? Asi poziadam o asistentku, aby som stihala aj taketo veci monitorovat :-D :-D :-D :-D :-p :-p :-p :-N :-N :-N x-) x-) x-)
Kikus, len neviem, ci zozeniete listky, ale mohli by ste, lebo to sa uz dlho hra...
Danka, tak ihned kupuj letenky ;-)
dani coze???????????? tak nevahaj a kupuuuuuuuuuuuuuuuuuuj bude sranda a daj mu ich na den zien akoze si si spravila radost :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ywett mna termin nesuri to ja len tak robim prieskum x-) x-) x-) x-)
oni si s tym robia, co chcu... :-S ... idem na obed, uvidim, co to spravi potom... Hore moc to uz ist nemoze, pretoze lietadlo chodi aj tak poloprazdne, takze sa im moze kazdy vykaslat na vysoku cenu...
ahojte..uz som spat, ale o chvilu frcim na skolsku radu...
imunologia dopadla nasledovne - mate naburanu imuinitu :-( sak to da zdravy rozum, ked som za posledneho roka casto chora, ze mam naburanu imunitu..na to som sa nemuysela stresovat a lietat po doktoroch :-o :-| :-S a to ma este cakaju dalsie odbery o mesiac a potom o dva... =-) ooo, aka som rada...no...k lepsej teme..
@miri
ja sa snazim byt uz kratsia :-N =-) x-) ale moj drahy hovori, ze mi ucitelsky syndrooom ostal...naaaaa nech...
@danka
jeeee..to by bolo super, keby to slo...ak nie, tak potom dofuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukni poraidne tie bublinky...
@ywett
to chce fakt asistentku... :-N :-D
babenky frcim...bo mosiiim...
zatial pacek schledacek...
]-( ]-( takze ako som predpokladala..net mi doma nesiel ]-( ]-(
ale aspon som mala cas plus nervy a tak som prestavila zas celu izbu :-D :-D :-D
odpojila cely pc a preniesla so vsetkym na ine miesto..krasne pozapajala a net nejde stale...som myslela, ze ho uz omrzelo byt na tom istom mieste ale tak nepomohlo ]-(
**dani, noo vidiiiiiiiiiis, mas narodky tak kupuj!!! ved aj vasi maju to vyrocie...tak je o dovod viac... :-) :-) :-)
**kika, no ja som aj myslela, ze si na obediku....uz cca viem tie tvoje obedove casy :-D :-p
**lom, naaaaa nech :-D :-D :-D
**dani, az vcul citam, ze zdrazeli...no to je bezne... ]-( ]-( ale lepsie ako stalo nam minule....
tak prvy priklad, ze kym sme sa dohodli tak zdrazeli o takmer 70libier!!!!!!!
a druhy...normalne, kym som prisla k finalnemu tuknutiu, tak uz bola predana!!!!!!!!!! ]-( ]-(
tak dobre aj tak,ze tu nikto nebol...zas by som meskala do prace..ale dnes pridem prva...to budu cumiet =-)
:-D :-D :-D :-D
pekny zbytok dna a drzte palce, aby mi uz vecer isiel net...a snad peta neporazi, ked najde prestavanu izbu :-p :-D :-D :-D ale nechala som mu veliky odkay cez celu obrazovku pocitaca, ze NEROB PANIKU..a plus ine vysvetlenie :-D :-D :-D
ahojte,ste toho zase popisali ,nestiham citat v poslednej dobe :-D :-D :-D
mil-no Gabika sa ma uz fajn,aj papat uz pekne zacala a aj pitny rezim uz dodrziava,a asterixa som stahovala pre braska Gabiku by asi moc nebavil,ju by bavilo stukat do klavesnice :-D :-D :-D :-D .A prajem ti nech ti to tam cim skvor ubehne v tej nemocke ;-)
ywett-no ja budem v case mirriaminej svadby na sr urcite,ale neviem co bude dovtedy ked teraz neviem ani co ma caka zajtra teda co na mna nachysta moj stuplik :-D :-D :-D :-D
ery-akurat vcera som bola v meste blisko messerschida(pekaren) a som rozmyslala ci ta dost kuk :-N :-N :-N