..takze moji mili, uz sme toho straaaaaasne vela popisali a je na case otvorit novu temu...aj ked s rovnakym nazvom, ale snad pojde rychlejsie...a uz velka vacsina z nas je po svadbe (az na mna ]-( ]-( ) takze snad sa k nami pridaju a dalsie cakatelky :-)
tak sup do pisania 8-) ;-)
No hej, povedala, ale nebol nejaky nahnevany. Zobral to uplne v pohode, tak som rada x-)
Inak, uz viem, ze do novej robotky nastupujem hned po velkej noci a dnes som tu dala vypoved... :-S Este teraz sa trasiem od nervozity.... :-S
No a vcera som Maja dokonca nahovorila na to, aby isiel so mnou na svadobny veltrh (teda skor malotrh) :-N . Vecer sem supnem nejake tie fotecky, ak sa mi podari... ;-)
dani, tak to je supeeeeeeeeeer, ved co by sa aj hneval...ved rad pojde domov,nie? ;-)
tak si dala vypoved????? tak to verim, ja ked som davala na urade vypoved, tak som sa skoro rozrevala od nervozity a triasla som sa este cely mesiac a posledne dni boli najhorsie :-D :-D :-D :-D :-D
a na aky "malotrh"? kde? tam u vas bol? tak daj fotecky :-)
Z toho, ze som musela dat vypoved som vysokovana uz od piatku, kedy som dostala list s presnym datumom nastupu do noveho... :-S
No a ten 'malotrh' bol tu v Bristole. Bolo to celkom peknucke, ale malinke a ani vela ludi tam nebolo, takze sa aspon dalo pekne fotit. Sak uvidite... ;-)
dakujem za gratulaciu, aj ked nie som si nejako ista, ci sa k tomu ta gratulovat... :-S Fakt sa mi tam nechce ist, ale musim zatat zuby a predstavit si, ze ked tam budeme robit obaja, mozme kocikovat skor... :-N
a ywett, nie je za co... rado sa stalo ;-)
dani, myslis, ze ja by som robila to co robim keby som nemusela??
tu je to len o...ved vieme...tak sa drz a neboj....ja som si tiez predstavila bytik, kocikovanie...a stale na to myslim..bytik uz mame splateny cely a kocikovanie sa blizi snad :-)
miri, ved to ]-( ... ale ten manazer vravel, ze sa tam da postupne vypracovat. Je tam aj vraj moznost vselijakych kurzov, tak snad sa na volaco dam, aby som celkom neosprostela... :-D To viem, ked sme robilli za pasom v cokoladovni, uz mi zacalo 'vyhravat'... :-N :-D
no vidis..mas vyhodu sa vypracovat a kurzy....to ja nemam ]-(
pretoze co aj su kurzy a aj som chodila, tak vsetky zacinaju cca o 7pm a to ja som v praci :-(
Akoze, ja uz som si urobila dva kurzy anglictiny. Neviem, ci to tam mate, ale urobila som si (dva tyzdne pred svadbou) English Spoken Other Languages (ESOL) Level 2 (je to ten najvyssi pri ESOL, potom uz sa daju len urobit kurzy, co si robia anglicania. Ale rada by som daco studovala... Nehovorim, ze na to mam.... ale uz len pre ten pocit... :-)
no moja, tu su rozne kurzy a urcite aj tento....moja anglina je dost uboha a nedorobila som ani level 1 ale to koli praci, lebo som zacala robit tak kde som a kurz bol tiez v tom case...
a urcite si nieco urob, dalsi kurz..nikdy nie je na skodu a uz len pre pocit.. ;-)
Pocuj, cica, uz ma nehaj pracovat, jasne???!!!!! :-N :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ozaj, uz musim ist naspat k emailom... Uz som odpovedala na 30 dnes a zas tam mam 15 novych... ]-( ]-( ]-(
Jej, prave pozeram..ale skoda, ze ja svadba uz za nami...:-(
..my sme cez vikendik oslavili nase vyrocie chodenia, osme 8-) :-D , bolo geniaaaaaaaaaaaaalne, stravili sme vikendik v jendom hoteli a bola tam latino party, tak sme sa vysantili..tiez som pridala foto Kmetovcov, ktori tam hrali tiez..