..takze moji mili, uz sme toho straaaaaasne vela popisali a je na case otvorit novu temu...aj ked s rovnakym nazvom, ale snad pojde rychlejsie...a uz velka vacsina z nas je po svadbe (az na mna ]-( ]-( ) takze snad sa k nami pridaju a dalsie cakatelky :-)
tak sup do pisania 8-) ;-)
Danny, ani nehovor, a my sa teraz trapime len s malovanim ]-( ]-(
Ery, den klaunov? To je kde? Ja by som isla na ten super kolotoc s tym kladivom :-D :-p , neboli ste tam baby? Vcera som sa divala na tych ludi jak jacia ked su dole hlavou, brrrr :-N
Ahojte...
no ja som dnes stihla den klaunov a prave stahujeme a uz sme v BA a drahy na ceste medzi BA-SJ :-))))))))
Som total busy...ale stiham aj net ;-)
Milluska, tak to si fakt dobre obisla, esteze ti ho nedali zaplatit cely a to v akom salone? Oznamka = pozvanky na narodeninovu oslavu som vyrabala :-N krasneeeeeeeeeeee sa mi to podarilo (teda aspon myslim..)
Very live je live..aj zajtra sa chystame, bo mozno uz Katka s Vajdom vypadnu :-S , je to tam super a Veresovu asi vyhrat nenechaju...mozno Zitny aj ked sa mi Veronika nepaci, ale on je dobry...Rado je tiez zivel...
Miriamka co noveho?
Kikuska a u vas co new?
Dannynka ako?
Lom u Vas vsetk OK??
ery-my sme boli ma nenapadlo stavit sa za tebou :-N
mill-dnes uz len 7 :-D
inak na to kladivo sme sa kukali minule aj s mangelom a stuplikom a bolo nam zle uz len pri pohlade ako tí ludia boli dole hlavami.... :-N :-p
ywett-pohodicka a ty?
az mi zimomriavky nabehli.... :-N :-N :-N :-N chlapceka... x-) x-) x-) x-) x-) x-)
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer,
gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem a tesim sa s nimi x-) x-) x-) x-) x-) x-)
Ozaj, Danny, gratulujem za pocitanie, aj ked cim pises mensie cislo, tym sa mi to horsie cita... ]-(
A Bell, gratulujeeeeeem, nech sa im vsetkym trom dari a maly nech je hlavne zdravy ;-)
no urcite tusim :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
a ja som to myslela tak, ze ja som ta prava...co tu uz nema aj tak co robit...vobec na tejto stranke :-N