Svadba v Trenčíne a okolí II. Pridajte sa

8. apr 201774300
  • erytrea je to svadba online

• fiiiha...coze sa tu deje???? nestihla som si precitat o co ide tej osobe, ale z lomnickinych odpovedi som vycitila ze niekto nieje spokojny s mestom, ci co??? ani ja niesom velmi zvyknuta na trencin a strasne pomaly si nan zvykam....ale baby tu na fore neurazam...mam ich vsetky velmi rada....

ery..dnes sa zastavim🙂) neujdi mi 😉
     14.6. mam skusku, ale potom to mozme oslavit🙂)) dufam ze bude co oslavovat🙂))

zdravim vsetky dievcence....ywett, miriamku, lomnicku, bellu, obe danky, babulu, milusku,...... 😎

• Ahojteeeeee, Ery, pridavam sa na datum 14.6, to uz sa pridam ako ako pani Holla 😃 😃 Aj bude nejaka tabulecka???
    Lom, Danny, no vidite ako sme to vyriesili, vezmite ich a budu este vdacne, ze si nasli nove kamaratky...
    Yvett, veru, krati krati a my stale nemame definitivny pocet hosti, dalsia sesterka zrusila ucast, tak nahaname nahrady, to vies, ked je nas postupne 19, 18...to uz nie je ono... 😐
    Dnes sa mi podarilo nasich spolocnych znamych nahovorit, tak som rada, je nas 21!!!!
    Miri, ako? uz je ti lepsie? A tebe sa neda prist na SR? Tak rada by som sa s tebou konecne stretla... 😢
    Mary, dobra stranka, idem studovat... 😉

• Sponzor fóra
  • jja oki v pohode som tu dnes cely den 😎

no super dnes je ale pocasie 😠 😒 otras kedy uz bude teplucko??????

mill a kde mate hostinu? 😉

• milluska aj mne sa to zda ako dobra stranka aj vo fore uz som pridala temu trencin takze mozme pisat aj tam

• Mary a ktoreto je, ta tema? Ja sa nejak v tom neviem zorientovat. sa trapim nad tym zasadacim poriadkom prave 😃 😛
    Ery, byvali Diamant - oproti tebe....Mozes dojst kuknut 😃

• mill myslis urbana?

• milluska je to v hlavnom fore tema svadba trencin

• Ano, svaty Urban, poznas majitela? Fajny ujo a perfis vari... 😉
    Mary, mne to nejak nechce frcat, aj ten zasadaci poriadok mi mrzne 😠 😠

• to je divne... uplne hore si klikni na forum a potom si daj hlavna tema a tam je nasa trencianska

• ahojte tak to je ale pocasie ze.... 😠 😠 😠

no s tym datumom stretka suhlasim len treba dat vediet aj cas aby som mohla na 100pro povedat ci prodem,teda bude to zavysiet hlavne aj podla mojho stuplika.... 😉

mill-uz sa ti to veru krati..uz to mas za par 😃 😃

jja-aj my teba pozdravujeme 😉

lom-tak to sa ti teda doma podarila "havaria".dufam ze uz to mas vsetko oki,a vonavucke 😉

• baby podte k nam na svadba online ja a mill uz sme vo fore svadba trencin 😉

• mary ale kdeze my nikam nejdeme nam sa tu paci mame tu uz svoje korene hlboko zapustene 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃

ze baby? 😎

• jasneeeeeeeeeeeeeeeeeee, my sme tu stare partacky...ja nikam nejdem 😦 😦

xixi....ale vela stastia na novom pokeci, pojdem tam nakuk 😉

KIKA, vcera som na teba myslela...na Vas.....zelam vsetko NAJ k 1.vyrociu 😵 😵

• ok miriama pridi aspon na kuk 🙂

• Sponzor fóra
  • akurat som sa tam vysomarila a nasla tu vasu temu...sa mi to tam zda riadny chaoooooooooooozzzzzzzzzzzzz 😛

• to asi pre kazdeho je chaos ked je na novej stranke ale snad sa tam bude dat zorientovat v tom nasom fore

• caute koceny, este ste tu? 🤔

• ja som tu dankamajo 🙂

• Ahojky, a ty tiez z TN? Mirka nam tusim zdrhla.. 😢

• ja som z IL takze skoro trencin... nechces ist na stranku svadba online? lebo ja som prihlasena castejsie tam... aj teraz

• Skus mi cez IP poslat link, mozem sa tam mrknut 😎 Ale, ako vidis, ja som uz len obcasny navstevnik... akosi vas tu vsetky nechtiac zanedbavam... 😞

• uz som ti poslala link..

• ok, diki, zrovna som sa zaregistrovala a cakam na aktivacny email a popritom kukam na tu stranku a tiez sa tam akosi nemozem vyznat... hadam sa to zmeni...

• ok ja som tam daj si hlavne forum a tam je tema svadba trencin

• stale cakam na aktivacny email... 😞 No ale musim uz utekat umyt riad... Tak snad niekedy na seba opat narazime... 😉

• ok papa

• ...ozaj, cice, este som zabudla... Pred tromi tyzdnami sme boli na svadbe tu v UK, tak ak chcete, prave som vytvorila novy albumcek. Tak sa zatial opatrujte 😵 😵 😵 😵

• ahoooooooooooooj danuska...uz si mi usla?? 🤔 😢 😢 😢

idem kuk....

• ahojte babulky,
    tak aj ja som bola nakuknut na svadba online ale aj tak radsej ostanem tu,sa mi tu viac paci 😃 😃 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov