Svadba v Trenčíne a okolí II. Pridajte sa
@ery
dnes ide drahy do cestovky, lebo sme to riesili cez delegatku, ktoru pozname uz nejaky rok a kedze chodime na to iste meisto...len tento rok sme sa neskoro zobudili..takze vecer budem hadam vediet viac...15. máj 2008- Sponzor fóra
Ahojte, babeny, o co tu dnes slo? Moze mi niekto do IP aspon v skratke popisat situation?
Lom, snazim sa sustredit, ale sustredim sa jaksi teraz na vsetko ine...
babyyyyy, uz sa tak tesim na to stretko s vamiiiii, uzby som doniesla aj svadobny album
Len od 22.6-4.7 sme na svadobnej ceste, nech to nie je vtedy prosiiiiim...
Krasny slnencny dnik
Dani, vitaj, supis, ze si sa ukazala, vidim, ze mas aj naoko milych anglickych kolegov15. máj 2008Nestacim sa cudovat, co sa to to tu popisalo..snazim zapajat svoju fantaziu a domyslavost, co tam nejaka ta zenska popisala..ale budem rada, ak mi to kocky vysvetlite tiez do IPcka...o co komu islo...
A teda mozme dat aj viacej terminov na to stretko..mne sa sice teraz tazsie nieco planuje, ale budem rada, ak VAS vsetky znova uvidime a pokecame...15. máj 2008ahojte babenky...
zelam vam krasny den...
termin...vcera som pisala, ze sa porozpravm s drahym...no...a dopadlo to takto...so stuplikom sme boli na nanukovej vychadzke..ked sme prisli domov, tak sme robili veceru a vyrabali darceky pe deti do skolky a potom take tie klasicke zalezitosti ako upratanie hraciek, umyvanie zubov a odchod do postele...no a v ramci vecerneho programu - drahy uspaval a ja som sa rozhodla sledovat ruzovu zahradu, to dopadlo tak, ze sm obaja vytvrdli...drahy v spalni, ja na gauci...takze vobec neviem, ci bol v tej cestovke a tak...
takze neviem sa zapisat na ziadny termin...aspon teda zatial...
@dannynka
no..uz lepsie...vo stvrtok ideme na imunologiu...a odkedy sme sa rozhodli, ze ideme, tak o nicom inom nehovori a chodi s muslou pri uchu...
dufam, ze nic zle sa ti/vam na tom moste nestalo...ze si ok...neboj aj to bude...tiez sme neboli, odkedy som otehulkovatela...16. máj 2008@mill
no...ak sa to moje stuplica nebude hanbit, pripadne nebude velmi aktivna, tak pokojne...ak ovsem si ju neadoptuje na chvilku byvala kolegyna...16. máj 2008- Sponzor fóra
Mne by vyhovovalo 14/6 osobne...takze hlasujem za tento termin
Baska, Gustik kde steeeeeeeeeeeeeeeeee??? Ani nam nic nenapisete ako daleko ste s pripravami, oznamko a podobne???
Ako vikendujete???
Milluska, no veru kraaaaaaaaaaaati sa Ti to....este par dni si budes hovorit slecinka a potom sa to zmeni na panicku
Ery, ako? Kedy dame ICE COFFEE made by Thom????
Danny drzim palce v setreni, auto je "zrac" penazi
Lom aj Danny na stretko zoberte aj ratolesti, nech sa inspirujeme, no nie???18. máj 2008ja teraz cumim na hokej...a fandim rusom...lebo drahy fandi kanade...a kazdu chvilu si telefonujeme, lebo je tr.tepliciach pracovne...skoda, ze som nemohla s nim...to by sme dali kavicku hned a zaraz...
idem fandit...jo a sranda je, ze ja som s hokejovymprenosom asi o 7 sekund pozadu, ako drahy, bo on ide na antenu a ja cez magio...a tak mi zahlasil, ze rusi dali gol a ja pocuvam, ze co to pozera sak sa nic nedeje
idem..papa..zatial...
rusi dotoho...18. máj 2008@dannynka
a to si predstav, ze posledne tri minuty (v reale cca 6 min. mozno viac) som prestepovala 20 cm od obrazovky..a potom som si v prestavke pred predlzenim sla urobit moju oblubenu veceru - mastny chlieb a rajciny..a sadla som si, ze si vychutnam finale predlzenie a moje rajciny (lebo vlani som amla zakazane) a zrazu ma skoro slahlo...vystrelila zatka z vina, kotre som ulozila hore na kuchynsku linku...
prefiltrovalo sa cez skrinku s korením a koreničkami a digestor a vodopádovo padajúc na plynový šporák sa rozprskalo po celej kuchyni...to najhoršie som vyutierala hned (ved prečo by som sa neposnažila skoro o polnoci, ked možem)...všade tu smrdí víno..nepomohol ani pohlcovač pachov...ani vetranie, bo zvonka šiel taký smrad..dnes je to lepšie...šak nízky tlak, predzvesť pršania...naliala som do misiek ocot, nech to stiahne, ale nič moc...digestor som rozobrala (výhoda - aspoň viem, ako sa rozobera a ako vyzera), utrela som, čo sa dalo, ale furt zneho kvapká...tak je tam lavór s handrou...tlačítka som prelepila páskou, aby mi nenapdlo ho zapínať, lebo rada používam svetlo..
takže asi tak...no jo..ešte že mame magio a že som si to pretočila, aby som to videla...19. máj 2008
@ery
nebudem bublinkovat..
uz tyzden o nicom inom nevyprava...

to som na dovce v zahranici
budem ucit stupla plavat
ale skus nejaky dalsi termin