Svadba v Trnave - rok 2014

5. nov 2014420

nech mozeme kecat o vsetkom co nas zaujima, my mame v septembri 2014 ale zatial okrem terminu nic ine. poradme si vzajomne tipy na kadernicku, kozmetikcku, salu, DJ, atd atd

• @livkaslivka  ahoj, aj my mame v septembri, konkretne 27.9🙂

• Ahojte. No my tiez zatial mame predbezny termin na 27.9.2014 😉 Prave rozmyslam nad miestom hostiny...niejake rady?!? Mozno kastiel Jaslovske bohunice...dnes sme tam boli kuk-velmi pekne, len ma odradza oddelena miestnost na parket. Mate tam niekto skusenost zo svadby??? Priatel by chcel radsej niekde v tt...

• @zuzicka27  ahojcek som rada ze sme sa tu uz viacere ocitli, ja som v bohuniciach nechcela prave kvoli tym oddelenym miesnostiam. v tt je vraj dobre cube, alebo business centrum. My mame v kulturaku na dedine. Ale okrem toho nic, vraj uz aj ti lepsi DJ-ovia su uz vychytani..

• Sponzor fóra
  • @andrea121268  ahoj tesim sa ze si tu budeme moct vymienat info. vy mate kde salu?

• @livkaslivka  my mame salu v Cube, sobaš v Hrubom kostole a ako DJ-a Blesaka....inac zatial nic ine nemame vybavene....teraz sa prave prehrabavam ponukou fotografov a kameramanov, nech uz mam zajednanych aj tych a pokoj od vybavovaciek aspon do noveho roka🙂

• @andrea121268  vy mate vsetko co som chcela aj ja 🙂 tak to vam uprimne gratulujem a mate vsetko hlavne co treba ja som nejaka spomalena

• ahojte, my budeme mat svadbu 20 septembra v tt a mame salu, dj, fotografa a kameramana. To nam zatial staci 🙂

• @livkaslivka  dakujeme, vy si tiez urcite vyberiete salu aj Dj-a k vasej spokojnosti🙂
    ja by som este chcela zajednat fotografa a kameramana, nejake tipy?

• @blueberry84  ak smiem vediet aku mate salu?

• @livkaslivka  budeme to mat v malom rime

• @blueberry84  aj tam sme boli pozerat , kolko mate ludi? my okolo 80 cca preto rozmyslame nad kulturakom

• @livkaslivka  aj my asi tak, ma to kapacitu 150 tusim 🙂

• Hotel Holiday Inn
    Hotel Prestige
    Hotel London
    Hotel Phoenix
    U Sesslera
    Koliba v Kamenaci
    Na Mlyne

Najkrajsi priestor bola Restauracia Galeria, ale tu myslim zavreli a uz neotvorili.

• @andrea121268  
    My máme tiež Cube, Hrubý kostol a Blesáka 😃 😃

• Sponzor fóra
  • @natalussa  to je tusim top :!

• Kastiel Jaslovske bohunice- nemate nahodou niejake referencie- od znamch ci z vlastnych skusenosti??? Ci napr. nevadil oddeleny parket... (velmi by sa mi pacil obrad vonku 🙂 len sa obavam ci by to neubralo na zabave... 😉

• @natalussa  a aky datum?

• @andrea121268  My máme 17. mája

• @zuzicka27  ja som mala kolegynu ktora sa tam vydavala vsetko oukej az na to rozprchnutie ludi na tancujucich a sediacich a navzajom o sebe nemali prehlad...vraj ale osobne som tam nebola

• @livkaslivka  dakujem za info. No ved tohoto sa bojim...ach jaj...no musim nieco pozriet este v tt a uvidi sa 😉 Som pozadu oproti inym nevestickam 🙂 pokial nezarezervujem salu a datum svadby nevybavm nic...

• @zuzicka27   my mame tiez jaslovske bohunice a bude to vonku,takze ten oddeleny parket mi nejako nevadí 🙂

• ahojte,no vidim že na to že ja mám skorší dátum v septembri - ešte nemám skoro nič 🙂 kaštiel v bohuniach rezervé a volali sme aj na obecný úrad,tak aspon takto. neviete mi ale poradiť ešte DJ okrem pána Blesáka. a viete mi niekto poslať do IP,v akej cene sa asi Blesák pohybuje? 🙂 dakujem pekne 😉

• @lulu0902   My sme chceli tiez vonku v partysrane... len volny termin bol na trnavsky jarmok-a to sme nechceli, a este jeden volny 27.9. ale to by som sa bala pocasia. Budete to tam mat super. Aj obrad bude vonku? Kedy mate termin?

• @zuzicka27  ano,no kvoli tomu obradu sme to chceli resp. vybrali,lebo je len malo miest tu v okolí trnavy,kde sa to dá spraviť niekde v záhrade,kedže budeme mať civilný obrad 🙂 a vy ste sa kedy boli pýtať? máme 6.9. termín - najprv sme chceli posledný augustový,ale už tam niekto bol pred nami,tak sme dali tento,aby ešte bolo teplo ,ked to bude celé vonku

• My sme sa boli pytat tuto sobotu. Tiez budeme mat civilny obrad a vonku. Dnes sme sa boli dohodnut a nakoniec to budememat vo Vlckovciach-motorest Eso. Obrad bude pri jazierku vonku 🙂 A tiez sme sa dohodli na 6.9.14 😃 Tak uz len dufat, aby nam pocasie vyslo 🙂

• Dievcata co maju v CUBe nemyslite si ze 90 ludi sa tam bude tlacit? ja by som chcela hlavny stol pod napisom Cube - aby som nemala terasu za chrbtom ale neviem si predstavit to usporiadanie stolov

• Ahojte dievcata! mam otazocku - kolko vas stoji DJ? aby som mala aspon aku taku predstavu v akych cenach sa pohybuju. dakujem 🙂

• ahojte nevestičky, my mame svadbu 26.04.2014 v CUBe, máme už fotografa -MonikVD Photography, hudbu robí Mirga, kostol je zajednaný a už mám aj šaty - odporúčam nový salón v TT - Zoya wedding center (oproti relaxu) .... 🙂 velká spokojnosť, zatiaľ - už sa neviem dočkať na skúšku šiat.....

• Nevestičky mate niektorá svadbu v Holiday Inn v TT???

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov