Svadba Žilina leto 2011

26. aug 20113330
  • @vydrusa  ahojky ja som bola v Lucenci si vybrat saty.Je to internetovy obchod ale saticky sa daju len kupit / nie je to pozicovna /.Som si ich tam vyskusala a do 2 mesiacov mi pridu a cena sa pohybuje okolo 350 euro.Bola som aj v Ziline este koncom roka skusat saty ale teda pravdu ti poviem nic ma neoslovilo a za tu cenu pozicovneho mam saty ktore potom predam.Poslem Ti link na ten svadobny salon v Lucenci pekny dnik Ti prajem pa

• @kaciatko215  Ahoj, variantu usitia siat som uz zvazovala, najskor skusim dat sancu salonom v Ziline 🙂 Skoda ze ziadny z tych obchodov co siju saty nema salon blizsie pri Ziline, to by som do toho usitia isla hned.

• Ahoj kaciatko215, bola si pozerat svadobne saty aj v Polsku? Lebo sa tam chystam tento vikend, tak ma zaujima, ci mate nejake skusenosti...

• Sponzor fóra
  • @kaciatko215  ja som asi pred mesiacom obehala par salonov v ziline a tiez ma velmi nic neoslovilo,ale od 1.3. je otvoreny novy salon a tam maju uplne iny styl siat ako inde. neviem,aku mas predstavu,ale isto tam zajdi. poslem ti nazov do IP. tento tyzden maju dokonca na zajednane saty dost velku zlavu...

• @luckad1  ahojky v Polsku som nebola ale vybrala som si saty v Lucenci 🙂

• @kote1509  dakujem za info ale saticky uz mam vybrate 🙂

• @kaciatko215  ahoj, prosím ťa, kde ste kúpili látku na vestičku? zháňame nejakú peknú, ale nie bielu. najlepšie striebornú, alebo ivory. Ďakujem 🙂

• @princess007  ahoj ja som kupila v Amazonke na bulvari smotanovy brokat ale neviem Ti povedat ze ci maju aj strieborny skus sa opytat 🙂

• ahojte.. 🙂 my máme svadbu v auguste 2011..
    šaty som bola práve dnes rezervnúť šaty v salóne GABRIELLE.. tá cena je asi najlepšia v ZA a majú naozaj krásne šaty a to tam ešte nemajú všetky.. aj prístup je fajn 🙂

• @kaciatko215  a kolko to cca vyjde za meter?

• @princess007  myslim ze to bolo 10 eciek za meter 🙂

• ahoj kotel1509, prosim Ta, mohla by si poslat do IP nazov toho salona aj mne? Momentalne riesim saty a Zilinu som uz pobehala, ale o novom salone neviem. dakujem 🙂

• @luckad1  2 prispevky nad tebou ten nazov spomenula 111luc,daj do google a hned ti to vyhodi stranky

• @luckad1  mas to v IP

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Sponzor fóra
  • kote1509 dakujem, uz som si to kukla na nete a zistila som, ze boli aj na svadobnom veltrhu v BA.

• @luckad1  mne sa ich styl velmi paci, myslim,ze je to take ozivenie v Ziline 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @kote1509  zajtra sa tam pojdem pozriet... uz sa tesim 😃

• Baby, nepoznate nahodou niektora Juliusa Kozaka? Je z Bytce a mal by robit hudbu a mozno aj starejsieho, to neviem urcite. Nemozem na neho najst ziadne referencie. Diky

• vcera som si zajednala satocky🙂

• ahojte kocky dnes som si zajednala svadobne topanocky a aj balerinky na prezutie 🙂

• @kaciatko215  ahoj 🙂 a ake si si zajednala a kde?

• @princess007  na tejto stranke www.elegantsteps.co.uk fotecky topanok dam do albumu 🙂

• ahojte dievčatá.. my sme si to rozmysleli trochu neskôr, že by sme to chceli stihnúť ešte túto jeseň a tak len začíname.. poraďte, čo všetko, kde začať... navyše sme ešte obaja mimo SR, tak to bude viac menej cez telefón na riešenie.. poradíte mi sály tak pre 100 ľudí?

• @miipii  ahoj sala tak pre 100 ludi je asi len Slovakia, El Toro, a Hotel Branica - co nie je priamo v ZA,ale v Belej. Ine neviem, bohuzial.

• @miipii  ahoj asi treba zacat s matrikou alebo kostolom podla toho kde to chcete mat.Potom zajednat salu,fotograf,kameraman,kolace,saticky pre teba,oblek pre draheho a vsetky drobnosti ktore budete potrebovat na svadbu.My sme s drahym tiez mimo SR a vybavili sme si to vsetko cez telefon okrem matriky kde musis ist osobne.A k tej sale tak to by si mohla est skusit Holiday Inn ale nam sa tam nepacili podmienky tak nakoniec to budeme mat v Hoteli Slovakia

• @kaciatko215  
    ahoj.. prosim prosim, aj mne posli link na ten lucenecky salon...

• @princess007  
    dakujem kaciatko a princess!! a ten hotel Branica v Terchovej poznate niekto??

• @miipii  ano 😃 my tam budeme mat svadbu 🙂 kedy chcete mat vy svadbu? lebo je dost vychyteny.... ja som ho rezervovala takto pred rokom.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov