@annia tak aby som to upresnila to moj drahy planuje..ja chcem az ked sa nam narodi mimi to bude v auguste...vlastne ja ani nepotrebujem svadbu to len priatelovi rodicia su strasne nabozensko zalozeny tak by to asi neprezili :/ a ked teda uz bude tak nejaka malicka :D
@solinkarka Mame rezervovany hotel Hajnice v Hornom Vadicove, kvoli tomu sme museli aj prisposobit termin svadby,inac sme chceli neskor.A vy uz mate miesto?
@solinkarka ahoj :-) v ZA je penzion Kamelia, kde je velmi pekne a je to tam asi fakt len pre max. 40 ludi. pozri cez google ich stranku.
a tiez v Teplicke nad Vahom je penzion Anton, kde tvrdia, ze je max. pocet 60 ludi. ale ked som to videla na vlastne oci, myslim ze 40 je az az, kedze na svadbe sa predsa aj tancuje.. a tam by pri pocte 60 ludi nebolo kde tancovat. tak toto su vsetky mini saly o ktorych viem.
janamaria, anton nie je skaredy, tiez sme ho zvazovali, ale my budeme mat 80 ludi, tak vypadol ako prvy, kedze sa tam tancuje len v priestore medzi stolmi... boli sme tam aj na realnej svadbe a bolo to velmi stiesnene na nas vkus.
@janamaria my sme v Antone travili minulorocnu stefansku a urcite nas tam bolo viac ako 60 a nemala som pocit ze mame malo miesta.... inak v Teplicke na namesti je na prenajom sala aj s personalom, neviem aka je tam kapacita miest a le je tiez zaujimava(klemby na strope, nadych historie) bola som tam na svadbe kamaratke...
Ahojte kočky, my mame svdabu v ZA 25.6.2011,tak som tiez zistila,ze najst nejaku peknu miestnost nie je ziadna hracka....ale nakoniec sme sa rozhodli pre Holiday Inn...ale ta Kamelia je naozaj pekna,ties sme ju boli obzriet,len pre nas bola mala....
@janicka111 co som pozerala fotky tak sa mi to zdalo dost velke..a pre tak malo ludi neviem ako by to vypadalo...ale urcite sa tam pojdeme niekedy pozriez osobne :-)
je pravda,ze treba to omrknut osobne,tak si to vie clovek najlepsie predstavit....ale silno drzim palce,aby ste nasli peknu miestnost,s ktorou budete spokojni :)
@janicka111 no ja sa na tu svadbu ani netesim :-( lebo je to nutena svadba..je prawda ze sa chcem vydavat ale nie za takychto okolnosti :( cakame babätko a nas nutia do tej svadby :( ja chcem svadbu az ked bude mimi na svete
@janicka111 ano ja viem..aj mne sa paci komplet rodinka ale svokrovci to nepredychaju ze az po porode svadba :( ani su strasne nabozensko zalozeny a beru to ako hriech :( moji rodicia o tom este netusia ze cakame mimi, zajtra sa dozvedia :)
ahojte dievcata dnes sme isli s drahym na matriku ohlasit sobas a bolo nam povedane ze to sa da urobit max 6 mesiacov pred svadbov a boli sme sa popytat v Holiday Inn ohladom saly ale teda nic moc.Pani nam povedala ze hostia ubytovani v hoteli budu jest v restauracii pocas nasej zabavy tak nam to prislo take cudne...tak som dostala typ na Slovakiu tak sa tam pojdeme este informovat :-)
@kaciatko215 Ahoj, neviem kedy mate termin svadby, ale my sme zarezervovali slovakiu na 8.10.2011 a aj to nie veľku salu, ta uz bola obsadena.....tak sa treba poponahlat
jvlo Ahoj termin svadby je na 20.8.2011 pred chvilockou som volala ohladom saly v Slovakii a bolo mi povedane ze jedna sala je este volna ale ze nevie konkretne ktora ze mi da vediet v piatok.Pojdeme sa tam pozriet a popripade zlozime zalohu