Svadobný termín jún 2011
- Sponzor fóra
No tak taku agentku by som brala
Ale zase viac penazi by to stalo. Tak my mame objednanu salu, fotografa, kameramana, za knazom sme uz boli, ale musime este raz niekedy v januari. Mame 2 sikovne zienky na vyzdobu a tiez postupne kupujem zopar drobnosti na dekoracie. Chystame sa nakupit uz alkohol do konca roka a objednat cukrarku. Saty este nemam odskusane, tiez je este cas, kedze pridu aj nove kolekcie. A ako si na tom so satami?
29. sep 2010Ja jsem jeste taky zkouset nebyla...snazim se jest eshodit asp par kil na moje vysnene... skoro vsechny co se mi libi jsou tak velikost 36
Ale pomalu se na to chystam... snad si nekde nejake vyberu. Premyslim, ze se zajdu podivat i v Kosicich, kdybych nahodou nesehnala tady. Mam favoritky od Maggie Sottero.
29. sep 2010- Sponzor fóra
bambula, neboj, bude nás dost.....my sme trošku pozadu, lebo sme sa zasnúbili až koncom júla.....máme zatial len miestnost, zhruba výzdobu, starejšieho, isté pekárky-rodina a podbradníky..
)) ....riešime fotografa, kameramana....už je čas na skúšanie šiat, či mám čas......sa mi nejako nechce....
29. sep 2010Ahoj trdielko; no ja som tu tiez.
Ako pokracuju pripravy? Ja momentalne nejako stagnujem... este stale hladam starejsieho (trdielko mi uchytilo pana Raceka), nemame este DJ-a, neviem o nijakej dobrej vizazistke ani kadernicke v BB, kvety este tiez neviem ake... akurat, som bookla letenky domov vo Februari, tak sa potom cely tyzden asi nezastavim...
js122 - ahoj a vitaj, ja som tiez z BB. Kde mate svadbu? Co uz mate?29. sep 2010Bambulka, chceli sme povodne 30.4, lebo vtedy mame 5.vyročie, ale akurat vtedy už bol starejši zajednany a ine rodinne komplikacie, ja v maji svadbu mat nechcem, lebo som poverciva...
...a najblizsi termin potom je 4.6......neviem ohladom fotografa, zatial boli vsetci volní ale drahí a ja chcem profesionala len na tie fotky po obrade, na zvysok mam spolužiačku, ktora vystudovala fotografiu.....saty sa mi dako velmi skusat nechce, lebo mam vybrate vysnivane vo Valery v BB a bojim sa, že mi nesadnu, alebo co, tak mam taky respekt....
a Matka: mali sme dost problem s miestnostou, lebo budeme mat vyse 100 ludi, nakoniec nám známy odporucil novootvorenu restiku v Kremnicke- u Vinca sa to vola a oni maju aj kapacitu a zabezpecia aj vyzdobu za slusnu cenu, tak asi tak.....a vy co??? ako ste na tom???29. sep 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
bambula27: Oba bydíme v Brně, pracujeme tu. Ale pochází z Košic a má tam celou rodinu. Ale svatba bude tu v ČR, z přítelovy rodiny dojede jen pár lidí.