Svadobný termín jún 2011

5. apr 20112850
  • bambula27: Oba bydíme v Brně, pracujeme tu. Ale pochází z Košic a má tam celou rodinu. Ale svatba bude tu v ČR, z přítelovy rodiny dojede jen pár lidí.

• carrynka - a aku velku svadbu budete mat? Co vsetko uz mas pripravene?

• No puvodne jsme chteli malou svatbu do 30 lidi, nakonec nas bude kolem 45. Hranici 50 uz prekrocit nechceme. Mame misto svatby a hotel, foto, video, svatebni agentku a pritel ma zamluveny oblek. Taky pomalu pokupuju nejake dekorace a tak 🙂

• Sponzor fóra
  • Ou...a co to znamena svadobny agentka? 🙂 Bude vam to organizovat? Alebo sa postara o vyzdobu?

• no ma na starosti vsechno co jeste nemame, takze vyzdobu, organizaci svatby, zajistuje nam kvetiny i dort a cukrovi, komunikaci se vsemi dodavateli atd. Bude to pro nas jednodussi ze nemusime nic zarizovat. A co vy?

• No tak taku agentku by som brala 😉 Ale zase viac penazi by to stalo. Tak my mame objednanu salu, fotografa, kameramana, za knazom sme uz boli, ale musime este raz niekedy v januari. Mame 2 sikovne zienky na vyzdobu a tiez postupne kupujem zopar drobnosti na dekoracie. Chystame sa nakupit uz alkohol do konca roka a objednat cukrarku. Saty este nemam odskusane, tiez je este cas, kedze pridu aj nove kolekcie. A ako si na tom so satami?

• Ja jsem jeste taky zkouset nebyla...snazim se jest eshodit asp par kil na moje vysnene... skoro vsechny co se mi libi jsou tak velikost 36 😞 Ale pomalu se na to chystam... snad si nekde nejake vyberu. Premyslim, ze se zajdu podivat i v Kosicich, kdybych nahodou nesehnala tady. Mam favoritky od Maggie Sottero.

• No asi kazda buduca nevesta chce este schudnut par kil. 🙂 Ja tiez. A ake su tvoje vysnene? Budes saticyk kupovat alebo len pozicias?

• Urcite pujcovat, kupovat je mi prijde zbytecne. Mrkni ke mne do alba, tam mam nejake co se mi libi. Nemam moc rada takove ty princeznovske s velkou nabiranou sukni. Libi se mi spis ty jednodussi strihy.

• cafte, tiez som sa tarala v inych temach 🙂
    carrynka: videla som tvoj pivonkovy album. aj ja by som chcela pivonky 😃

• no pravdepodobne budu mit pivonky, jeste se uvidi podle satu. Nevim jak se k nim budou hodit, jeste ma v zaloze orchideje. Ale radsi bch ty pivonky 🙂

• bambula: to oznamko co mas v albu je supr 😉 akorat bych tam dal afotku misto te kytky 🙂

• carrynka - krasne saticky mas za favoritky 😉 Hlavne tie posledne co su... 😵 Noo, to oznamko keby sme mali take, tak urcite by tam bola nasa foto. Ale zatial planujeme nieco ine..... 😉

• my budem taky mit svoje oznamko s fotkou, kamoska je profi fotografka, takze nam udela fota a zbytek bude na grafikovi 🙂

• No ja som za oznamko len s foto....je to proste nieco o nas 😉 A fotografa budete mat koho?

• Sponzor fóra
  • mame Simču Smrčkovou, je z Brna a její fotky nás úplně dostaly 🙂

• fiiiha - tak tie foto su naozaj zaujimave, netradicne a krasne 😉 Musi byt asi aj draha, vsak? 🤔

• Prave ze vubec ne, tedko zdrazovala, ale my mame jeste stare ceny. Takze foceni + uprava fotek za 10000 Kč.

• Nooo teda ... tak to naozaj nie je vela. A teraz si v praci? Co robis?

• Ja pracuju na zivnostak, takze sama na sebe. Pracuju jak se dari, delam konzultace a kontroly EU fondů. V rijnu toho mam docela dost, tento tyden mam celkem volno 🙂
    A vy mate koho na foto? A video budete mit?

• Nas budu fotit Lucia Pytelova a Peter Kristl. Je to mlady par. Ale mame aj v rodine fotografa, takze nieco budu fotit oni a nieco nas znamy. A video bude, to mame ako darcek 😉

• ahojte babenky...4.6.2011 osudový den!!!

• bambulka nechcela som napisat taky expresivny vyraz tak som zjemnila na umrel havo 😃
    som rada ze ste sa tu rozbehli kto je tu este na 11.6.2011?
    idem okukat vase albumiky dievcata 😉

• js122 - ahoooj. Takze tak, konecne...ja som si myslela, ze tento datum mame maximalne 3 zienky 😃

trdielko - 😃 ale mne to chvilocku trvalo, kym som pochopila o com hovoris, lebo ja to poznam prave v tomto expresivnom vyraze 😃

• bambi a ani blond nie si 😃 😃 uz je to pochopene nastastie 😉 ja idem zienky nasmu tatikovi oproti s malou na prechadzku a potom ideme nasim susedkam gratulovat k meninkam (Editky bolo v nedelu) takze asi az zajtra sem priiidem prajem vam krasny zvysok dna a pekny vecer s vasimi "muzmi" 😵

• trdielko - aj vam krasny dnik 😉 papa

• bambula, neboj, bude nás dost.....my sme trošku pozadu, lebo sme sa zasnúbili až koncom júla.....máme zatial len miestnost, zhruba výzdobu, starejšieho, isté pekárky-rodina a podbradníky..🙂)) ....riešime fotografa, kameramana....už je čas na skúšanie šiat, či mám čas......sa mi nejako nechce....

• Ahoj trdielko; no ja som tu tiez. 😉
    Ako pokracuju pripravy? Ja momentalne nejako stagnujem... este stale hladam starejsieho (trdielko mi uchytilo pana Raceka), nemame este DJ-a, neviem o nijakej dobrej vizazistke ani kadernicke v BB, kvety este tiez neviem ake... akurat, som bookla letenky domov vo Februari, tak sa potom cely tyzden asi nezastavim... 😐

js122 - ahoj a vitaj, ja som tiez z BB. Kde mate svadbu? Co uz mate? 🙂

• js122 - a preco ste si vybrali prave takyto termin? 🙂 No a nie je uz teraz problem s fotografom? A co sa tyka saticiek - asi mas este cas. Ja som tiez skusat este nebola. Budu nove kolekcie v decembri, januari, niekde su uz aj teraz. Takze mame cas. 😉 Nechce sa ti? JA by som uz isla 😃

• Bambulka, chceli sme povodne 30.4, lebo vtedy mame 5.vyročie, ale akurat vtedy už bol starejši zajednany a ine rodinne komplikacie, ja v maji svadbu mat nechcem, lebo som poverciva...🙂 ...a najblizsi termin potom je 4.6......neviem ohladom fotografa, zatial boli vsetci volní ale drahí a ja chcem profesionala len na tie fotky po obrade, na zvysok mam spolužiačku, ktora vystudovala fotografiu.....saty sa mi dako velmi skusat nechce, lebo mam vybrate vysnivane vo Valery v BB a bojim sa, že mi nesadnu, alebo co, tak mam taky respekt....
    a Matka: mali sme dost problem s miestnostou, lebo budeme mat vyse 100 ludi, nakoniec nám známy odporucil novootvorenu restiku v Kremnicke- u Vinca sa to vola a oni maju aj kapacitu a zabezpecia aj vyzdobu za slusnu cenu, tak asi tak.....a vy co??? ako ste na tom???

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    ♥ Milé nevestičky, srdečne vás vítame v našom profile, vyrábame svadobné oznámenia a iné tlačoviny s láskou pre vás. ♥♥♥
    M.V. Photography
    Partizánske
    Manželská dvojica fotografov a kameramanov s kreatívnym, zábavným a moderným prístupom k svadobnej, portrétovej a módnej fotografii.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov