Svadobý termín apríl 2007

Zobraz úvodný príspevok
ahojte, tak nakoniec sme skoncili na termine 28.4.2007 Dufam, ze nas tu zacne pribudat. Hladala som tuto temu, no nenasla som ju, tak som si ju dovolila vytvorit ja sama ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aprilovky, pozeram, ze pripravy na vianoce su v plnom prude... pecenie, planovanie vecere... my sme to vyriesili tak, ze ideme prec 22.12 a vraciame sa 5.1., takze ani jedna rodina nebude nahnevana, ze k nim neprideme na veceru... tym padom my odpada aj pecenie a v podstate darceky budeme davat az po navrate... neviem ci sa mi este podari sem nakuknut pred sviatkami, takze vam vsetkym prajem stastne a vesele vianoce, stastny novy rok, nech sa vam podari vsetko o com snivate :-) x-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Soni, aj my sme vsetci z rovnakeho mesta. Uvidime, ci sa kolaz podari aj bez Zuzky. Ja budem robit len nepecene kolaciky, lebo sme odlozili kupu rury. Najprv som nevedela, ake, ale uz mam dobru zbierku receptov - staci len vybrat.
Odpovedať
ahoj mirka ani nie, lebo su z toho isteho mesta, takze sme vsetci pokope ;-) , nam staci len prejst z panelaka do panelaka :-D no ja sa s kusim popytat niekoho ci by to nevedel spravit a ak niekoho najdem dam vediet :-) uz viete co budete dobre piect?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte zienky ;-) Fajn, Dzupinka, ze vas obidve maminky pochopili. Sonulienka, a ty by si ju nevedela urobit? Urcite sa tu najde nejaka sikovna aprilovka, ved v albumoch je kopec kolazi. No, uz si to aj ty poriesila so sviatkami. Mate daleko rodicov?
Odpovedať
ahojte babizne mirka myslim, ze moj ale nie som si ista, ja som sa asi pytala ze by bolo fajn kebyze mame spolocnu fotku aprilovky a zuzka navrhla ze ona urobi kolaz, no ale bohuzial asi nebude skoda :-) asi aj my budeme na vianoce doma sami a potom cez sviatok prvy aj druhy vianocny pojdeme na navstevy :-D
Odpovedať
Ahojte baby, no my to s Vianocami mame viac menej iste, ostavame doma, spolu sami. Aby nahodou neboli nezhody medzi mamkami. Celkom dobre to prijali. Teraz ich budemem mať na navšteve. Tak sa celkom teším ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Sonka ;-) Koho to bol vlastne napad s tou kolazou - este som tu vtedy s vami nebola. O Zuzke fakt ani chyru ani slychu. Ja by som chcela, aby sme Stedry den travili spolu s manzelom a nasledne dva vianocne sviatky jeden u mojich rodicov a druhy u svokry.
Odpovedať
ahojte aprilovky tinyleaf tak drzim palceky a mozno si uz aj mamina niekedy potom daj foto drobca ;-) inac to by nebolo zle kebyze sa niekto pokusi o tu kolaz bolo by to super skusim sa popytat znamych ci by to niekto nevedel urobit, aj ja som sa velmi tesila, ktovie co je so zuzkou pomaly sa nam blizia prve vianoce ako manzelkam a poniektorym uz aj maminam tak zatial zelam prijemne pripravy ozaj tie co este su sami myslim bez baba, kde budete travit vianoce sami doma alebo u niektorych svokrovcov, my sa nevieme rozhodnut ako to mame spravit :-D tak zatial sa majte :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcata :-) Ja som tu uz strasne davno nebola. Vidim za na prvej strane nas nahradili uz aprilovky 2008. Nuz, ved aj my sme mali takto pred rokom debatu v plnom prude :-) Dnes mame presne 7 mesiacov od svadby, niektore z Vas o nejaky ten tyzden menej alebo viac.... tak dufam, ze sa Vam Vsetkym v zivote dari a vsetky dni su rovnako nezabudnutelne ako ten svadobny :-) Ja sa sem zase dost dlho asi nedostanem, buduci tyzden by som sa mala stat maminou, tak asi pridu ine "starosti".... tak sa majte krasne, nech sa Vam dari co najlepsie a nech sa Vam splni vsetko co si prajete :-)
Odpovedať
baby, čo keby niektorá iná sa pokúsila o koláž s našími fotkami :-) pekný deň.
Odpovedať
Profilova fotka
soni, ty na to este myslis? ja som to uz davno vymazala...neviem, zuzka tu hadam od svadby nmebola, takze si myslim, ze nas len tak vodila za nos... skoda, tesila som sa...
Odpovedať
ahojte babule aj ja vas zdravim, ako sa mate a ako sa maju nastavajuce mamicky, tusim som postrehla, ze ich je viac ;-) , neviete co s tou spolocnou fotkou od zuzki? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoojte baby, ja som tu uz straaasne davno nebola, zanedbavala som internet, aj MS aj MK... mali sme v praci kopu veci na vybavovanie, ale akosi sa mi aj tak nechcelo na ten internet.. byvala som tu stale uz som bola od toho zavisla.... musela som si dat pauzu... dufam ze ste vsetky ok a ze sa vam dari... zatial sa majte, papa
Odpovedať
už aj bihan je mamina :-)
Odpovedať
ked baby presedlali na modreho konika.... :-(
Odpovedať
ahoj dupinka :-), no to sme išli k lekárovi. Mino potreboval potvrdit papier, ze je sposobilý pracovať :-) Pekný deň baby, inak to tu utíchlo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
baby, ja uz otazky ohladne dietatka neriesim. my sme si to cez vikend s manzelikom vydebatovali (bolo tam totiz toho viac, ale uz poho..) a mame jasno v tom, kedy a preco. A ostatnych je do nasho zivota velky prd. dzupinka: vcera sme sa videli aj s manzelmi ;-) ako sa vam dari?
Odpovedať
Profilova fotka
ja viem, Marcelka, bola som rada, ze ma to zatial obchadza :-) mam pocit, ze som mladsia oproti vacsine z vas, tak mozno preto
Odpovedať
mirka tak to si ta stastnejsia :-) nas sa pytali uz pred svadbou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Dupinka! Tak vcera som sa 1. krat aj ja dockala otazky o dietatku - od svokry
Odpovedať
ahoj dzupinka, myslim, ze miesto by sa podrzalo, ale neviem ako to bude s tym kurzom a ked budem mat male dieta, ja sama by som nedokazala od neho odist na pol roka prec,..
Odpovedať
Ahojte baby, ja mam tiež stalu službu "na krku". Dupinka mysliš, že nemôžeš isť na matersku aj v dočasnej službe? však miesto by Ti mali podržať :-)
Odpovedať
marcelinka, to máš fajn... Ja som si práve prečítala návrh novely o štátnej službe colníkov, a o sľubovanom zrušení polročného kurzu, ktorý jenevyhnutný pre stálu št. službu, nie je ani slovíčko. To som sa teda "potešila". Tak je zase stála služba v nedohľadne a plánovať si rodinku, keď neviem, kedy na ten kurz pôjdem, nie je možné. Už ma to s....e Som z toho úplne mimo. Už sme sa s manželíkom tešili, že budúci rok budem v stálej službe a hor´sa na bábätko a takto? Kedy?! Máme síce po svadbe len 5 mesiacov, čo nie je veľa, ale aj rôčky pomaly ubiehajú... a túžba mať vlastné dieťa rastie. Manžel je trpezlivý, ale bojím sa, že do neho začne svokra rýpať, že čo má za karieristku, ... a on nemôže predsa stáť v strede. ;-(
Odpovedať
ahojte babulky :-) ale som tu uz riadne dlho nebola. ako sa mate? ja som tiež v št. službe, nastastie uz v stalej
Odpovedať
dzupinka: aspon si precvicujes mozgove zavity, chichi :-D Sak nechces mat predsa v tridsiatke starecku demenciu?! ;-)
Odpovedať
Ahojte baby, aj ja som tu. Konečne po dlhej dobe mam aj internet. Minuly tyzden sme s kolegynami stravili v KE. v rámci atestacie :-( a pisali sme test (na stare kolená :-))
Odpovedať
Profilova fotka
aj jááá Ahoj, Dupinka ;-)
Odpovedať
je tu ešte niekto okrem mňa?? ;-)
Odpovedať
baby, a vy ostatné, čo vlastne robíte?? kde pracujete a tak..
Odpovedať
jááááj, tak potom fajn.. Boli sme v piatok vyberať obkladačky do kúpeľne, dnes idem obehať doplnky,.... Tak padám. Papa zajtra! :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?