ahojte,
tak nakoniec sme skoncili na termine 28.4.2007 Dufam, ze nas tu zacne pribudat. Hladala som tuto temu, no nenasla som ju, tak som si ju dovolila vytvorit ja sama ;-)
ahojte,
tak práve som si našla 5 min. čas a spísala som si čo vlastne zabezpečujem. a som hotová. rozpísala som si všetky dátumy hodiny kedy čo a kde a som zúfalá. mám plný kalendár termínov a skúšok a stretnutí a pod - fotograf, sála, kozmetika, vlasy, doprava, výzdoba - a to mám všetko zabezpečené už to treba len dotiahnuť, upresniť, potvrdiť, vyskúsať.
potrebovala by som hudbu - svadobný pochod na cca 4 min. prosím ak niektorá máte pošlite mi to do IP. prosím prosím.
Caute baby...
vcera to moj drahy vybavil za mna...donesie z prace kompresor a nejake nafukame...vzduchom:))
Viem ze to nebude tak krasne lietat ako heliove...ale aj tak som ich chcela niekam zavesit...takze budu dolu hlavou...presne ako hovoris dzupinka:)
tak to stále vychádza menej, ako kúpiť héliovú bombu a plniť ich sama ;-) Ak rátam nejakých 50 balónov, ktoré len necháme "pricapnuté" na plafóne, až taká hrozná suma to nie je...
Dík Veva!
Babenky, práve som pozerala tie héliové fľaše a vo fr sa dajú kúpiť a nete cza ca 50... aj so 40 balónmi a stužkami...
Našla som aj jendnu firmu, ktorá robí balónovú výzdobu u nás v BB, ale ešte so memala odvahu im zavolať a opýtať sa na cenu :-N
Máte už niektorá zistené, čo pýtajú za pár bielych lietajúcich balónikov?
katka, nebola som , pretože som akurát 24.mala seminár v Ba. A už ani nestihnem ísť :-( a popolnočné oblečko ešte stále nemám a ani neviem kedy kúpim. :-|
sonulienka, veď ten postup na výrobu je tam nafotený. či niečo iné chceš vedieť? neviem, možno som ťa nepochopila.
dzupinka, kalinky mi pozháňala kamarátka kvetinárka
tak tak babenky uz sa to krati a mna zacinaju prepadavat nocne mory :-(
uz sa mi sniva, ze som na vsetko zabudla - saty bez kruhu, druzicka bez kosicka, prstene sa stratili no hrôza
ahojte babizne
akurát som si pozerala, že ja mám 44 dní, budem si musieť trochu švihnúť a podoťahovať to :-D
stále žijem v tom že ešte mám kopu času :-D
mzuzka to je super, a ktore ste si presne vybrali - mate tam viac prstienkov.
a ešte k tym pierkam to si robila len na skušku? kde si nasla take male kalie? tie sú pekne a dobra cena za pierko :-)
metlonka: my sme to kupili v tescu za 129 na oddeleni - party
mzuzka: pracujem v NR, takze ani neviem, kde by som hladala heliove flasticky. pracujem v labaciku, ale nemame k dispozicii tu koncovku na baloniky takze nic.
dzupinka, ty robíš niekde tu v blízkosti? lebo ja som tu v oklí zháňala hélium , ale nezohnala, tak som si kúpila cez net 2plechovky hélia, ale vraj jedna je tak na tri balóny a stálo to 160 korún. /ks
presne tak som to aj ja chcela...
hlavne koli detom...viem ze sa im to bude pacit...
a tiez som chcela zohnat nejake srdiecka...aj ked je to trosku gycove...k svadbe to predsa patri:)))
a to je taka pumpa ako na bicykle?