ahojte,
tak nakoniec sme skoncili na termine 28.4.2007 Dufam, ze nas tu zacne pribudat. Hladala som tuto temu, no nenasla som ju, tak som si ju dovolila vytvorit ja sama ;-)
nám už chýbajú len tie oznamká a nejaké tie drobnosti, ale v podstate všetko ostatné a dôležitejšie už máme... Len keby naše mamky stále niečo nemenili.. Ale to sú veci, ktoré zabezpečujú rodičia, tak kedy a ako to chcú stihnúť nechávame na nich. Ja len dúfam, že sa na vlastnej svadbe nebudeme diviť. ;-)
No dupinka, my sme na tom rovnako. kedze obaja pracujeme v Nitre a ja som od PD a drahy z MI, tak sme si oznamka dali tlacit teraz :-( moja strana je uz pozvana a teraz este telefonicky uistujeme ludi, ze su oficialne pozvani. Okolo Velkej noci chceme osobne porozdavat oznamka. Ostatne posleme postou a tiez aj mailom.
Ešte stale je čo vybavovat.
my zijeme v Nitre a rodinu pochadzeme z Presova, no riesime to tak, ze az budu oznamka, co dufam, ze bud. tyzden stihneme, tak tym, kt. nepozyvame resp. nepojdeme osobne pozyvat, posleme postou no a ostatnych "obehame" jeden vikend zapadne Slovensko, druhy vikend vychod.. dufam, ze sa to podari.
Ono je to neosobne, ale kedze zijeme v Bratislave domov chodis iba raz za mesiac cez vikedny a vsetka rodina je na severnom slovensku, nie je to bohvieco moc sa to neda stihat, my sme to nechali na rodicov.
ahojte k tým oznámeniam - mz sme ich ich skoro všetky rozdali - a posielali sme aj mailom, poštou sme poslali len jedno, jeden víkend sme si urobili taký cestovný a obehli sme celú miju rodinu po celom slovensku. bolo to veľmi milé a o dosť lepšie ako to posielať poštou , lebo to sa nám zdá strašne neosobné
no, lebo my sme pri nasom stahovani sa do kupeneho bytu akosi na tie oznamka pozabudli, proste nebolo kedy sa o tom rozpravat, a ked som si to tak prave uvedomila, tak zistujem, ze je najvyssi cas.. :-|
aj mne to ubieha veľmi rýchlo ... ešte treba doladiť kopu drobností a navyše, budúca svokra mení plány, mení to, na čom sa s mojimi rodičmi a nami dohodla... No uf.
Kedy začínate s dávaním oznamiek?
Ani nehovorte, vcera sme si este sumarizovali vsetky drobnosti co je treba zabezpecit a kupit a zda sa mi ze ten zoznam sa nejako nezmensuje na rozdiel od bliziaceho sa terminu svadby :-)
Ahoj Ksb, aj mna trapi podobny problem...a preto som hladala na nete nejake rady a nasla som...
posielam ti link:
http://www.woman.sk/diskusia_detail.l...
dufam ze ti pojde otvorit. ;-)
a myslim ze aj na tejto stranke som sa uz s touto temou stretla, je to tusim v teme krasa :-)
ahojte aprílovky - ja sa síce len tak občas pripletiem do debaty, nejako nestíham. Neviete mi poradiť, ja mám dosť problém s herpesmi ja teraz mám vyhodené dva a mám dosť obavu, že v svadobný deň budem celá povyhadzovaná, nepoznáte nejaký zaručený spôsob ako tomu predchádzať? mastičky ani tabletky mi vôbec nepomáhajú.
Shirley to je zaujimave...aj ja mam svadobne saty odtial :-)
A tiez som uvazovala, ze ak nenajdem ziadne zaujimave popolnocne saty, tak si tam poziciam.
To je mi luto ze ste mali take problemy s obruckami, tusim sa vzdy nieco najde z coho mame nervicky, ale dufam ze vsetko dobre dopadne.
My sme si dali spravit na mieru v Piestanoch. Moj drahy chcel titanovy, ma ho v konbinacii s bielym zlatom a mne spravia taky isty len z bieleho zlata a s kamienkom. ;-)
no, ja idem vo stvrtok do tesedikova, mam odtial aj svadobne - presne take ako som chcela. popolnocne si neplanujem kupit, lebo na ples chodime tak raz za rok a v tesedikove stoji pozicovne spolocenskych siat 1100 sk a ak si chcem kupit tak sa pod 4000 nedostanem :-( inak my sme mali s obruckami otrasne problemy :-( vybrali sme si, prisli ine, vymena, nakoniec nam boli aj male, lebo nam tam dali viac zlata, takze sme radi, ze uz su v pohode. su zo zlteho zlata a stali 11 000 sk spolu.
Shirley a kde si ides pozriet popolnocne satky?
Niekam do Nitry? Porad prosim ta...ja tam tie obchody moc nepoznam...
A neuvazovala si o tom, ze si aj tie pozicias?
My mame tiez oznamka hotove uz tyzden a zacneme ich rozdavat asi tento vikend.
Obrucky by nam mali prist tento tyzden..tak som na ne hrozne zvedava :-)
to metlonka: my sa budeme fotit na hrade, ale take tie rodinne fotky budu urcite na ranci. uz sa tesim. :-) pripravy su v pohode, vo stvrtok si idem vybrat popolnocne saty, tak snad nieco vyberiem.
to nezbednica: aj my uz mame oznamka doma, asi tak tyzden a ja uz by som ich hned rozdavala, ale planujeme az tak zaciatkom marca.ty kedy planujes?
Ahoj Shirley :-)
Ako ti idu pripravy?
Kde sa budes vlastne fotit? Vies ake nadherne fotky by si mala priamo na tom ranci?
Neuvazovala si o tom? Sice vsetko zalezi od pocasia. vsak? ;-)
kristin, aj ja vzdy nabehnem na april 2008. my sme mali v aprili 2006 zasnuby a vtedy sme este ani netusili, ze svadba bude o rok. dohodli sme sa na tom v lete, my sme taki pragmatici ;-) mna by asi uplne vynervovalo planovat svadbu rok, ja som taky stresor =-)
dosť ma apríl 2008 ruší. stále im tam nabehnem a divým sa akí noví ľudia. vedeli ste vlani že sa budete vydávať?
jankazaba - ja som v BA videla knihu pre hostí vo fotoshopoch (neviem ako to napísať) - len neviem v ktorom, alebo svadobnom salóne. mne prídu dosť drahé, takže sme toto zrušili, myslím že mnohí ani nevedia čo a ako, a vlastne ani ja to celkom neviem.
Ahoj Bihan :-)
ako sa mas? Uz si si vybrala nejake popolnocne satky?
Ja som zajtra objednana novemu lekarovi...dala som na tvoje rady ;-)
Tak drz palceky...aby vsetko dobre dopadlo...potom ti napisem ako som dopadla ;-)