ahojte,
tak nakoniec sme skoncili na termine 28.4.2007 Dufam, ze nas tu zacne pribudat. Hladala som tuto temu, no nenasla som ju, tak som si ju dovolila vytvorit ja sama ;-)
ja mam zatial fajn skusenosti s nakupom cez net... su veci, ktore sa tazko zhanaju v obchode...mne sa zase nechce vyhodit kopec penazi za nieco, co sa da zohnat lacnejsie ;-)
ako sa pekne rozrastame .. :-)
no vies co bihan, na nakup cez ebay by som sa odhodlavala asi hodne dlho... :-|
nemam s tym vobec skusenosti. vlastne som si este nic nekupila cez net...
ahojte baby, aj ja mam vybraty len termin a to 28/04/2006, hned na druhý den mam narodky,, tak to chcem mať všetko pekne spolu,,, ale zatial mam len tento termin... :)
Tak ten oskar nema chybu, stretneme sa tam obe a urcite budeme stredobodom novinarov :-D
Inak velmi sa mi pacia aj tieto saty, len skoda ze to neni vo fialovej, to by som nevahala ani chvilku x-)
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
tak tak, ja chcem mat istotu, ze mi visia v skrini a mozem si ich obcas obliect a predvychutnat si ten pocit "som nevesta".
skoda, ze ja to mam do Polska prilis daleko. A nikto z rodiny alebo znamych tam nezvykne chodit na nakupy..
Kamoška kúpila v Poľsku bohovské. Všetko aj z ozdobami, úpravami ... za 9 000. Boli perfektné, vizerala v nich bombovo. A s tým máš pravdu. Sesterka má spolužiačku, čo robí v svad. salóne, daj pokoj, keĎ sa dozvedela, že aby ušetrili, ani nedajú šaty vyčistiť .... Ja som na to... No proste brrr
ja by som chcela saticky uplne novucke, neupravene, nie x-krat nosene po inych nevestickach... co ak prave tyzden predo mnou budu saty znicene?... tak som si povedala, ze za pozicovne z najnovsej kolekcie si to dam radsej usit na mieru a nebudem mat stres... :-)
este uvazujem aj nad tou variantou, ze spodna cast - od stehien dole bude extravagantnejsia - farebna. A mozno tie satky vyuzijem aj na nejaky ples alebo odovzdanie grammy alebo oscara... :-D :-D
No daju sa kupit krasne saty za 12 000 -20 000 v Polsku. A su tvoje a neriskujes poplaty za poskodenie v pozicovni. No a tiez vies, ze ich mas krasne vonave v skrini a nikto ich pred tebou nedral :-D . Koli tomu zvazujem mat vlastne.
ja som sa tiez rozhodla nechat si saty usit, resp. si ich objednam cez internet, ale mienim s tym pockat tak dlho, ako to len bude mozne, prave koli tomu, ze ak sa nam zadari, budem potrebovat nieco speci na schovanie bruska.. v podstate uz mam predstavu jasnu, jednoduchy strih, bez obrovskych sukni s krajkou.. ale priznam sa, ze keby som si to mala zhanat sama, tak ma urcite porazi.. a potom hladat krajcirku, chodit na skusky.. brrr...a hlavne ma zaraza, kolko pytaju pozicovne za saty... za 9 tis. mozem zohnat aj svadobne aj popolnocne a moje vlastne...
oooo Budapest, to neviem ci risknem. Po madarsky ani ceknut neviem :-D :-D . Rozmyslala som este o viedni ci mozno prahe. Ale zas ked precestujem pol cesto koli krajke tak moje saty budu stat nie 10 000 ale 50 000. A to si uz asi potom rovno kupim znackove ake maju v salonoch :-D :-D :-D
no asi pockam do toho novembra a potom uvidim. Ved potom tu mam este 5 mesiacov na usitie, co si myslim je dost, ale s tou latkou mam obavy, hlavne nejakou peknou krajkou, co nebude moc nacacana, s tym je problem u nas na Slovensku :-(
Aj ja som rozmyslala nad sitim a uplne som to nezavrhla, ale chcem pozriet aj v salonoch, mozno na novu kolekciu co ma bude inspirovat. Len neviem ci uz mam chodit teraz, alebo neskor to bude stacit. Kedy si davas sit tie svoje?
podľa toho, čo som zisťovala, tak ak chceš z požičovne, okolo novembra dostávajú kolekciu 2007, ak chceš kúpiť, alebo ušiť, máš najvyšší čas. vôbec to nie je sranda. Zohnať dobrú látku, alebo hotové ten správny strih... :-(
jeej ahoj ama,
ty mas krasny fialovy album, nenormalne si ma inspirovala v urcitych veciach ;-)
ja mam v hlave milion typov siat ake by som chcela, a na 95% si ich davam usit x-) ... uz len vybrat tie najnaj..
my sme chceli 07.07.07 ale máme takú skôr sezónnu firmu, takže v lete robíme a robíme a tak. Tak sme hľadali niečo pred letom Chceli sme 30.03. vtedy sme to aj začali spolu ťahať, lenže "svokruška" sa trošku hnevala, že je ešte pôst, že až po Veľkej noci a bla bla a vtom mi padli oči na piatok 13teho. Mareka som presviedčala 2týždne a včera pr :-) ivolil
ja som chcela 5,5,2007 ... ale draheho starka je presvedcena, ze majove svadby su nestastne... :-) tak sme to kusok posunuli, aby sa nebala :-D . Pre mna nie je datum najdolezitejsi...