Hľadám starejšieho na svadbu na rok 2015

22. júl 201874
  • u nas bol starejsi pan Mokran a boli sme spokojni zapadol super a kamoska si myslelala ze je z rodiny mojho manzela a chcela ho dohodnut na ich svadbu co bude v lete 🙂 som sa zasmiala veru 🙂 ale zapadol fakt super 🙂

• ja som taka happy obkecala som si vyprosikala az na koniec zabrali psie ocka a drahy povedal dobre a na svadbe budeme mat pana Mokrana z Josipu 🙂 😃 😃 😃 😃 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• @lilinka5   budeš spokojna uvidis 🙂 je to velmi mily pan 🙂 😉

• Sponzor fóra
  • svadba je este daleko uz sa zacinam obzerat a zistivat ohladom staresich poradte nejakeho velmi na svadby nechodim nie je komu ale bola som na svadbe kde bol pan Mokran a na toho uz kontakt mam chcem to len porovnat s ktorym ste ktora bola ako spokojna. dakujem za tipy 🙂 🙂

• @lenka853   odporucam ti pana Mokrana 🙂 mala som ho na svadbe a bola som spokojna vzdy bol mily aj ked sme spolu komunikovali a ja som panikarila par dni pred svadbou a on ma upokojil a doriesili sme vsetko co bolo treba 🙂

• @justinka_l   a ty si mala pana Mokrana ako starsieho alebo vam robil aj catering???

• Dievcata, mozem sa spytat, ci mate kratke videa na starejsich co odporucate? My tiez hladame niekoho, no rada by som sa rozhodla, na zaklade kratkeho videa. Dakujem pekne za vase odpovede, odporucania a rady.

• @megyyyy  - mozem sa spytat, ci nemas kratke video starejsieho k dispozicii?

• @mojasvadba123  nemám ale ked mu osobne napises na fb ..ako som to urobila ja, tak tam mi ukázal pár ustrižkov z videí 🙂

• Dobrý deň. Možem Vám doporučiť Ivana Ondrušku, vystupuje aj v kroji,robí aj tradície,je seriozny prijemný,zábavný.V prípade záujmu kontakt v IP.

• V BN je dost odporucany Robert Krchnik. Pozri na fb.

• @monka635   balážka je super

• a my máme pána Michala Herdu, bošany-topoľčany

• Michal Herda - vyborna volba. Mali sme ho na nasej svadbe a super. A opat sa stretneme na svadbe po dvoch rokoch, ale to sa uz budem iba bavit ... 🙂

• @my_ska  mozem poprosit kontakt na toho starejsieho mareka vajdu? dakujem

• Sponzor fóra
  • @djandy  mozem poprosit kontakt na tohto starejsieho? dakujem mishell

• Michal Herda

• @megyyyy  mohla by som veeelmi pekne poprosit o kontakt na pana Ondrusku ak to nie je tajne? 🙂 tiez zhaname,ale az na september,takze ho nechcem nikomu "ukradnut" 😉 popripade ak mate link na nejake videjko,kde je jeho praca...dakujeeem! 🙂

• @5esicko  Ivan ondruska najdete ho pod týmto menom na FB 🙂

• @salsape  aaa nejaky kontakt na neho? dakujem

• @monka635  a mas na neho aj kontakt? ak ano mozes mi poslat? dakujem..

• @mishellpd  na koho teraz?

• @mishellpd  a na koho si prosíš kontakt? na pána Herdu sem už niekto dal, je to vyššie 😉

• ja odporucam starejsieho - Roberta Krchnika...je naozaj top... vobec mi neprislo, ze by bol stredobodom pozornosti...prave naopak, cokolvek robil,najskor prekonzultoval s nami ... je velmi prisposobivy - super spolupraca...a hostia boli z neho nadseni, ze naozaj super starejsi... svadby robi v romantickom duchu, cize mi dotvoril krasnu atmosferu v mojej princeznovskej svadbe 🙂

• @monka635  na p.Balazku

• na toho som nezháňala ... ale napíšem kamoške sms

• @djandy  dobrý deň, môžete mi prosím poslať kontakt na p. Ivana Ondrušku?? Vdaka

• Balažka

• no škoda, p. Hodouš už má náš termín obsadeny, tak ďalšie nápady? 😞 a cca, koľko si pýtajú starejší?

• @veroniatko24   skus Mokraňa 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Husenica DJ
    Celé Slovensko
    Všestranný anglicky a nemecky hovoriaci DJ s dlhoročnými skúsenosťami, spoľahlivou technikou a profesionálnym vystupovaním.
    Zabavíme všetkých ľudí, 27r. praxe , pôsobnosť v 5 slov. rádiách profi zvuk. a svet. technika , MODEROVANIE , plazivý dym , detská show , bublinky ,
    Ak chcete zažiť to najlepšie na svadbe, oslave, stužkovej, firemnej akcii. Moderované vstupy sú už v základnom balíku.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov