Hľadám starejšieho na svadbu na rok 2015

22. júl 201874
  • Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @miriculik   neviem kto tu robi reklamu že 😠

• @megyyyy  ahoj ako si bola spokojna s panom Ondruskom nevies mi na neho odporucit nejake videa

• Sponzor fóra
  • viete mi povedat co stal starejsi Mokran? a co stoji jeho catering?

• @8mimi8  catering závisí od teba dá sa s ním dohodnúť kolko chcete aby stalo menu na osobu a podla toho nieco vymyslite alebo vam poradi ale kolko stoji ako starejsi neviem .

• @megyyyy  ahoj,prosim ta aj ste mali teda pana Ondrušku ako starejšieho?boli ste spokojní?co všetko robil?

• @motylik1987  bola som velmi velmi spokojna. Mam zazitych vela starejsich ale pre mna to bola trefa do cierneho.kedzde sme nehladali klauna ale organizatora a trochu z lud. tradicii aby sa dodrzalo. Robil odobierku a privitanie v sale. To bolo aj cele co sme od neho chceli. Na zacepcenie sme mali suubor. Je to velmi mily a slusny pan...sami sa dohodnete alebo ti om navrhne co moze ci nemusi robit.

• @megyyyy  dakujem.velmi pekne za rychlu odpoved 🙂

• @megyyyy  
    Ahoj 🙂 chcela by som sa spytať, ten pan Ondruška robi stafejšiho aj v okoli Topoľčian 🙂 ? A ak ano, mohla by som poprosit o mejl alebo kontakt 😉 😵 ďakujem. Pekny deň 😉 😛

• @tinkybinky  môžem poprosiť recenziu na p. Hantáka? hrá na nejaký hudobný nástroj?

• @bl11  ahoj no uz si nespominam. . Ale zavolala by som si ho znova..vyborny recnik a zabavac a velmi mily clovek.

• @megyyyy  

Ahoj...Mohla by si mi prosim ta preposlat kontakt na pana Ondrusku?

• @nelinka1988  N a internete ako Ivan Ondruska..na fb....ma fotku s manzelkou...nemam cislo bo mi ukradli mobil..a nemala som vsetky kontakty zalohovane 😞

• @motylik1987  Prisim vas mate nejake videjko a kontakt na p. Ondruska?

• @megyyyy  Hra pan Ondruska na hudobnom nastroji medzi ludmi? Dakujem

• @eriqus25  on je starejsi nehra na nastroje.aspon o tom neviem.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    DJ STEVE
    Liptovský Mikuláš
    DJ na vašu svadobnú párty.
    DJ ORI & starejší/moderátor na svadby, rodinné oslavy,...
    Bratislava, Pezinok, Modra, Senec, Trnava, Nitra, Piešťany, Hlohovec
    DJ Turcar
    Bratislava
    Svadby, firemné akcie, eventy, stužkové, oslavy, ozvučovanie, karaoke, bublinková show, snehová show, osvetlenie....

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov