Mamičky anjelikov sa nevzdávajú

Zobraz úvodný príspevok
Tak teda pokracujme v rozbehnutej diskusii, MK nas nedostane :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@trdielko149 Erika Mrazova Bockova ;-)
Odpovedať
@trdielko149 Livka,aj mňa môžeš pls pridat- Katka Duranikova-Holeckova :-)
Odpovedať
Inak baby,už začínam stresovať.zacala som 31tt a malinká začína byť dosť akcna.v nedeľu napr kopkala takmer celý deň a v podstate aj v noci.kopka v podstate každú hodinu cez deň alebo sa mi stalo,že bola akčná aj 2 hodiny.vcera som mala poradňu,tak ju kontrolovala a všetko má v poriadku, prietoky sú tiež v poriadku, pupočník nemala vôbec okolo krku,dokonca ani pri hlave ho nemala.ale tak ja začínam mať stres,že čo keď jej nie je dobré,že preto je akčná a čo keď sa napr.dusi... A to som si myslela,že stresovať začnem až po pôrode,keď bude malinká spinkavat...
Odpovedať
@bubukatka chapem tvoj strach kati, ale urcite je ok, hlavne ked len teraz dr kontrolovala vsetko :-) keby si videla, ake boli moje baby akcne, uz patricia bola mimoriadne akcna v brusku, no andrejka este stokrat viac, sama by som neverila, ze taketo akcne babatko v brusku moze byt, keby som to nezazila :-) take mexicke vlny, co ona robila, z brucha sa isla vykopat von...
Odpovedať
@kitty88 veď to,že ani Leika a ani Larinka také neboli.a keď teraz viem,že čo všetko sa môže ešte stat,a že keď je bábo príliš akčné,tak niečo nie je v poriadku alebo sa nebodaj dusi,tak už mám v hlave hrôzostrašné scenáre.... Keď sa príliš hýbe,je zle,keď sa dlho nehýbe,tak tiež zle...no čistá katastrofa...
Odpovedať
@era777 @bubukatka vas dve som pridala ;-) @lisa1234 peti, teba mi nenaslo, teda naslo mi vela s tymto menom, ale ani jedna nema svadobnu fotku :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@lisa1234 zlatko hladala som ta ale nenasla som ta ... respektive pod tvojim menom je ich tam dost ale svadobnu fotku nema ziadna :-D ale viem ze facebook ma v nastaveniach ze si nevyhladatelna nemas nahodou toto nastavene? skus ma najst ty na fb som Livka Kádárová ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kitty88 @trdielko149 dobre som inkognito :) Livka teba som našla na šupu. :) Teda aspoň dufam. Som ti zamavala :) @bubukatka som vedela, že sme tak nejako po sebe ale nie ze rovnako . Ja tak isto. Stresujem .Maly je akčny hlavne v noci prehadzuje sa zo strany na stranu. Ja sa uz bojim aj otocit aby sa nedajboze nieco nestalo. Od 30.8 uz idem na MD . Neboj dobre bude.Zvladneme to....
Odpovedať
Profilova fotka
@bubukatka neboj sa keby sa nemala v brušku dobre prietoky by neboli dobré neboj sa ajked úplne ta chápem ja som niekedy malu doslova budila
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka2388 @lucka1987 @deviltissimi baby mate messenger??? V mobile? Aspon. Alebo nedajboze FB? Totizto bolo by super keby ano...stalo sa to, ze si tak nejako piseme - kto stiha 😊 spolu na messengeri. Je to take ... ved pochopite 😊sme si este trochu blizsie... ak ano...napiste nam ako vas najdeme pod akymi menami a my vas k nam ptidame 😊
Odpovedať
Profilova fotka
Ps vyzva plati aj pre tych kt som nahodou opomenula 😉👍 ak mate chut, ste vitane vsetky 😙😙😙
Odpovedať
Ahojte dievcata . Dlho som tu nebola , som na mobile , tak co bolo dizadu, si precitam neskor. Dnes som 29+6 . Babo je trosku vacsie. Vazi 1429 g. Lezime uz par dni v nemocnici . Hrdlo makke , krcok ma 2cm a otvorena volne pre prst. Tak uzivam infúzie a akesi cipky mi davaju na vkladanie. Ak by sa stav zhorsil , tak mi nasadia kortikoidy
Odpovedať
Profilova fotka
@matyas1 ja nemám FB :(
Odpovedať
@zuzka2388 zuzi, messenger funguje aj bez fb ;-) aj peta tak ma :-)
Odpovedať
@lucka1987 lucka, drzte sa 😘 babatko este nech si uzije pobyt v brusku, este ma cas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka1987 lucka drz sa!!! To zvladnete...musite 😍😘😘😘
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kitty88 @matyas1 dakujem dievcata . Tak este chvilku isto vydrzime . Snad ma nenadopuju tolko , ze budem prenasat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kitty88 áno? To som nevedela. Takže si mám len stiahnuť aplikáciu? A potom čo?
Odpovedať
@zuzka2388 ano, stiahni appku, tam su moznosti prihlasit cez fb a mimo fb, skus a ak ti nepojde, mozno ti bude vediet poradit peta, ako je to s prihlasenim mimo fb @lisa1234
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka1987 neboj..vsetko bude ok...a potom ocakavame info 😊 posielam energiu 😙😙😙
Odpovedať
@matyas1 dnes ma pustili, krcok ostal nezmeneny, strasne sa tesim, lebo uz mi chybal drobec .. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka1987 😙 drzte sa!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babule moje! slúbila som, že sa ozvem, ked... :-N ani neviem kde začať :-N Po tom biochemickom tehu v júli som hned na další mesiac otehotnela znova...na narodky v auguste som dostala najkrajší darček, i ked tá radost z dvoch // bola taká,ako to povedat..velká ale zdržanlivá,...predsa po tom všetkom...no v kutiku som verila,že tentoraz to už vyjde...až prišiel 5tt a ja som začala špinit, slabunko hnedý výtok...v tom momente opat čiste zufalstvo, hned nemocka, napichali ma injekciami, vitaminy, duphaston,...opat to príšerne čakanie, čo bude, no fakt zufalstvo opať,....som sa išla jeden večer sprchovat a v sprche som sa z ničoho nič rozrevala jak tur...nedokazala som si predstavit, že zas to zle skončí...a potom sono - srdiečko bilo, aj ked som bola štastná, stale som sa držala pri zemi(ved aj pred rokom bilo..a ako to dopadlo...) a potom odbery, či hcg stupa,...stuplo zo 14000 na 20000...začala som verit, a krpčekovi v brušku dohovarat,nech len bojujeme...už som nešpinila...Po prepustení z nemocky som len "preživala",strašne som sa bala čo bude...a na druhy den ako som prišla domov, začalo mi byvat zle, začali vadit pachy, hlavne vone,ale ze strašne...a aj ked mi bolo na prd, strašne ma to upokojilo,prestala som si v kuse gatky sledovat,či naahodou...Začala som proste verit,že už bude všetko ok...A dnes po troch týždnoch kontrola,..ked som prišla pred ordinaciu,mala som chut utiect,tak strašne som sa báála...a dr suverenne: akcia srdiečka, pohyby +, všetko ok....Ja keby neležim asi aj odpadnem :-D vravim a to váážne?? a ona na mna kuká ak puk: a prečo,neverite??! potom mi pustila tlkot srdiečka...no hotovo, som bola v siedmom nebi ani podpisat papier som nedokazala,tak sa mi ruky klepali :-D Takže som v 9tt, vyfasovala som knižku a aj ked mame ešte straašne dlhu cestu pred sebou, nič zle si už nepripuštam...bože, duuufam....A ešte "čerešnička na torte" - termín porodu mám 1.mája 2018....a to isto nieje náhoda....
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzufar Zuzi strašne sa s tebou teším a držím ti prsty :* všetky baby tu budeme na teba silno myslieť a podporovať ta, neboj sa určite to dopadne dobre!!!juuuuj objímam tá :*
Odpovedať
@zuzufar jeeeej, Zuzanka , strasne moc ti drzim palce , vsetko bude dobre ako ma . krasna sprava :-) ani nevies ako sa tesim, dlho som ta sledovala aj na mk, ked si pridavala fotky a cakala som, kedy sa ozsves, ze si tehu.. :-) x-) no.. proste parada
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka2388 @lucka1987 ďakujem vám baby :-) zatiaľ vyzerá byť všetko ok, 11eho idem na odbery. Zle mi býva stále, hlavne na večer je to najhoršie... a vy sa ako máte??
Odpovedať
@zuzufar tak dufam, ze len dovre spravy budu :-) .. ja tak pomaly . v utorok mam poradnu, uvidime ako t bude vyzerat, od 30 tt na prst otvorena, krcok 2 cm, takze musim davat pozor. ale vcera som zacala 34 tt , akurat par minut dotzadu som si fotila bruch, ze sa mi zda oproti predoslym tehu odost nizsie,a le tak este sa drzime.. segra ma taky isty termin ako ja, teda dva dni pomne a uz mam drobciakto ansvete, mala zle prietoky, nasdtastie rychlo zasiahli a urobili sekciu .. , a tak som konecne teta a drobcek mal 1600 g ked sa narodil.. a vedie sa mu velmi dobre, tak somr ada, ze sa na to prislo , lebo davali mu par dni a skoncilo by to fatalne . :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka1987 jejda Luci aké brušino x-) x-) x-) už to máte za pár,len vydržte ! A sestra teda takto! Ach veru,ešte že skoro zasiahli a všetko je ok!! Bože,není dávno si len písala že si tehu a už 34tt, letí to aj napriek tomu,že nám sa to v tom tehotenstve teraz vlečie,že? Ja by som sa tiež najradšej zobudila už rovno v deň pôrodu,ach... :-N drž sa Luci...
Odpovedať
@zuzufar dakujem Zuzka.. no mne sa to velmi vlieklo prve tyzdne . ale po tom cca 22.-24 tt to ide rychlo. teraz sa mi zda, ze mi to uteka . na prietoky chodim kazdy tyzden, na ctg tiez, sono mi tiez robi raz tyzdenne, tak je drobec tak monitorovany , ze som kludna zatial... ale presne na zaciatku tehu som vyslovila tu vetu, ze chcem cele tehotenstvo repspata zobudit sa az ked budem rodit .. a ty sa ako citis ? vsetko ok ?
Odpovedať
@lucka1987 ahoj luci, krasne brusko, uz sa ti to krati, drzim palce! Sestre gratulka a babatku vela zdravicka, nech vsetko rychlo dobehne :-) inak vierka tu uz minule pisala, neviem, ci si si vsimla, to si bola tusim vtedy v nemocnici, presunuli sme sa teraz zo svadby na messenger, livka vytvorila skupinu a piseme si teraz tam, ak chces, rady ta pridame, napis nam facebookove meno :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?