Mamičky anjelikov sa nevzdávajú

Zobraz úvodný príspevok
Tak teda pokracujme v rozbehnutej diskusii, MK nas nedostane :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka1987 tak je dobre, ze ste takto monitorovani. A kedy vlastne máš termín? Ja v pohode,odvtedy som už absolútne nespinila,chvalabohu..Stale mi býva zle od žalúdka,nevraciam,len má nadrapuje :-S :-D a tie pachy,vône ach to je des...keď vešiam prádlo oprate,to je horor :-D žalúdok mám ak na vode :-p ale začínam 12tt tak si duuufam,že už to pominie :-N Dnes som mala odbery.
Odpovedať
@kitty88 ahoj , vdaka za pozvanie, na fb sa snazim byt co najmenej . teda planujem uplne zrusit ucet, tak to nema u mna vyznam cez fb.. snad vas zastihnem aj tu obcas :-) @zuzufar :-) 34 tt som . teraz som zvracala do 17 tt . dufam ze to u teba uz prestane a zacnes si naplno uzivat brusko :-) a drobec vas uz vie ?
Odpovedať
@lucka1987 ved my sme len cez messenger, ten funguje aj bez registracie na fb ;-) ja tiez na fb nie som velmi aktivna, len obcas sa prihlasim, pokukam co nove... ale messenger mam appku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucka1987 Kikovi sme povedali v 9tt,po sone,keď bolo všetko ok :-) juj,sa tešil,stisal tu fotku zo sona x-) ❤ hlavne večer pred spaním sa chce rozpravat o bábu :-) Fuuha,tak ty až do 17tt..ojoj. Ja dúfam,že to čoskoro ústupi,lebo pri Riskovi mi to prešlo v 12tt....lpreto sa utesujem :-D no uvidíme...vydrziiim všetko :-N Áno písala si že 34tt,len dátum som chcela vedieť aký ti vychádza :-)
Odpovedať
@kitty88 aha tak to som aj ja :-) tak ma mouzte poridat teda, ak mozem .. Lucia Čelková ;-) presne fb , len z nudy, pozrtiem preklikam, ale uz ma stve @zuzufar 25 nov. mi vychadza podla ms, uvidime :-), lebo vcera som ti mala take bolenie kazdych 10 min, take dost silne.. asi poslickovia.. ale vidis.. tretorodicka, a stale mam problem rozoznat co sa kedy blizi, vcera poobede som ozaj bola na pochybach,a le snad este zo dva tyzdne vydrzime aspon :-) tak sa velmi tesi na babatko.. aj marek, najskor si to nepripustal a dost sa bal, a teraz uz sa nevie dockat, len ked som sla lezat do nemocnice, to zle znasal, oba razy .. myslel si, ze babatko uz nezije . a ked som prisla z nemocnice, tak mi dal do ruk doppler, aby som mu dala vypocut srdiecko babatka..ze ho chce pocut, ci neklameme. strasne ma to dojalo
Odpovedať
@lucka1987 luci a aku mas fotku? Je tam viac s tymto menom, nejak ta neviem najst... Pripadne mozes skusit najst ty mna Katka Olejárová, mam fotku selficko s patkou s vyplazenymi jazykmi :-p
Odpovedať
@kitty88 ta neviem najst :-D som antitalent, ja som tam sama, tiez selfie take sede tricko s ruzovym napisom
Odpovedať
@kitty88
Odpovedať
Dievcata, dlho som tu nebola, nejako som od urcitej fazy tehotenstva obmedzila aj tuto nasu skupinku..od 6.10. sme uz aj my stastni rodicia - narodil sa nas Martin. Zbehlo sa to rychlo, opat prisla preeklampsia, tak uz na nic necakali a hned mi vyvolavali porod, urobili by sekciu, ale uz som bola na 3cm, tak zhodnotili, ze nejako to dam..vdaka Bohu sme boli uz len 22 dni pred terminom, maly mal 2820/49 a trosku sme sa borili s dojcenim, podarilo sa nam az doma. Prekonal aj zltacku a v nem.sme boli 7dni, ale od piatka sme uz doma a ja stale nemozem uverit, ze ho mame.
Odpovedať
@evinqua ahoj, srdecne gratulujem, uz nam peta (co ste spolu v terminovke) zvestovala :-) vela zdravicka, drzte sa a uzivajte si jeden druheho 😍
Odpovedať
Zenusky moje. Vychádza mi, že by som mala byť v 7+3tt. Dnes som bola na ultrazvuku a stále je len prázdny vak. Mám počkať 2 týždne a zas prísť. V 5tt som mala slabé špinenie dali mi duphaston, ascorutin a z hematologie si picham clexane. Je mi už vyše týždňa strasne zle aj som vracala a mávam celodene nevoľnosti, som unavená a len ležím. Ja už nevládzem som psychicky na dne. Zas čakať 2 týždne, čo bude. Mám ešte nádej?
Odpovedať
@wrose jeeej, ahoj kati, samozrejme, ze je sanca, pamataj, nadej umiera posledna :-) napisem moju skusenost z prveho tehotenstva, uz som to aj spominala... Mala som dlhocizne cykly pred otehotnenim, takze zrejme aj ovulka posunuta. Test mi ukazal ciarky po tyzdni meskania, u dr som bola v 7tt, este bolo vidno len zltkovy vak, ani plodik, ani srdiecko, tiez mi kazal prist o dva tyzdne, to som bola v 9tt, az vtedy konecne bolo vidno srdiecko, babatko bolo vtedy presne v 7tt, teda dva tyzdne pozadu, aj cele tehotenstvo bola patka vzdy mensia, aj sa malicka narodila. Takze mozno si tiez mala len posunutu ovulku a nabuduce uz moze byt vidno. Ano, moze sa stat aj opak, nebudem ti klamat, ale treba mysliet pozitivne (viem, keby to bolo take lahke). Silno drzim palce, aby to vyslo a nabuduce uz nech je ❤️
Odpovedať
@kitty88 dakujem ti Kati za povzbudenie. Dúfam, ze to tak bude. Len ja som nemala dlhé cykly a ovulku som mavala väčšinou skôr. Snáď sa stala výnimka a bude to tak ako hovoríš. Snažím sa hovoriť si, ze všetko bude ok ale nepomáha. A tie nevoľnosti ma vycerpavaju. Pri Julianke som ich až také nemala.
Odpovedať
Tak, nevydržala som a išla som dnes do nemocnice. Nech už je verdikt akýkoľvek. A predstavte si bábätko tam je. Zodpovedá veľkosťou presne na deň. Doktorka si musela zle nastaviť ultrazvuk a nic nevidela. Ani som neverila, že tam bude bábätko. Stres síce úplne neopadol ale aspoň viem na čom som. Navrhol mi dnes doktor, ze či nechcem ísť do nemocnice si polezat na infúzie kvôli nevoľnostiam. Boli ste niektorá?
Odpovedať
@wrose tesim sa s tebou x-) a drzim palce, nech je vsetko ok aj nadalej! Kati, nechces sa k nam pripojit cez messenger do skupiny? Teraz si piseme tam...
Odpovedať
@kitty88 dakujem Kati... Práve som si ho nainštalovala... Katarína Cisárová bez fotky
Odpovedať
Článok sa načítava...
@wrose kati, tam je viac bez fotky, neviem ktora si ty... Skus sa tam spojit so mnou Katka Olejárová, fotku mam takuto
Odpovedať
caute baby, dlho som neprispela, ale sem - tam pridem pozriet. velmi ma tesi, ak deticky pribudaju - mamickam blahozelam. 11.3. cakame prirastok. tento krat chlapceka. Boli sme aj na 3D uzt v Martine a je vsetko v poriadku, chvalabohu. Anetka je riadne sidlo, ze niekedy to s nou vzavam :-D. Mame doma veselo. o chvilu budeme oslavovat jej druhe narodeninky. velmi rychlo to bezi..
Odpovedať
@lumiro krasna 😍😍😍 a tie zive sochy ked ste mali v snv, akurat sme tam boli vtedy na svadbe ;-)
Odpovedať
@kitty88 to je nase chlapcisko male :-D. ozaj?tu v snv ste boli? no kukaj :-D. super akcia to bola. podarila sa celkom ;-)
Odpovedať
@lumiro poznam, ja mam chlapciska dva 😅 ano, prisli sme do snv, problem zaparkovat, pozerame kolko ludi vsade, co to za masovka, az potom pri radnici sme si vsimli tie zive sochy. Aj sme chceli ist potom este pozriet, ale nebol cas, lebo najprv obrad, presun do restiky, oficiality, vecera... Chcela som pokecat aj so sesternicami, co sme sa davno nevideli a o pol deviatej sme uz isli domov, andrejka bola unavena a nervozna, patku to mrzelo, lebo akurat sa dostavala do svungu, zabava sa len zacinala rozbiehat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby. Skúšala som ten messenger ale on mi aktualizoval znova FB a to nechcem :( nedá sa to inak nejako poriešiť chcela by som mať s vami kontakt...
Odpovedať
Profilova fotka
@trdielko149 Livka videla som ta v telke až mi slza vyšla malinká je nádherná :*
Odpovedať
@zuzka2388 musi to ist aj bez fb, skus nainstalovat messenger a potom zrusit fb, messenger by ti mal ostat... peti, nevies poradit? @lisa1234
Odpovedať
@zuzka2388 zuzi, pytala som sa dievcat, co nemaju fb a toto ti radia (kopirujem) -nech si vytvorí účet bez Fb keď jej vyhodi, ze sme našli vas ucet nech tam dá, ze to nie je môj účet - ja som mala dlho fb po tom som si ho zrusila, uviest dovod preco a volba ponechat messenger.... Tak skus nieco z toho :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kitty88 ďakujem skúsim to
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby :) mohli by ste ma prihodit do toho messengeru. Dakujem :) najdete ma ako Tímea Gigi Halászová :)
Odpovedať
@devilstimi ahoj, uz sa stalo ;-)
Odpovedať
@zuzka2388 zuzicka a ty ako, podarilo sa ti nainstalovat a prihlasit? Uz asi len ty jedina nam chybas...
Odpovedať
Profilova fotka
@kitty88 no nie ja som asi truba ale môj muž má FB casto tam ani nechodí nemôžete pridat mna ako pod ním či? Vravel že on to nepoužíva že v pohode
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?