Mamičky anjelikov sa nevzdávajú

Zobraz úvodný príspevok
Tak teda pokracujme v rozbehnutej diskusii, MK nas nedostane :-D
Odpovedať
1
122
123
@zuzka2388 ked ti nejde bez fb, tak nemozes si ten fb obnovit a tak? Ved na fb vobec chodit nemusis, ani sa tam prihlasovat, iba na messenger. Pripadne po prihlaseni na messenger si mozes ten fb opat zrusit a messenger ponechat.
Odpovedať
Profilova fotka
@kitty88 ok zajtra to spravím dnes som už k.o
Odpovedať
Profilova fotka
@kitty88 Katka uz tomamvieye má pridať?Zuzana Paličová dakujeeeeem
Odpovedať
@zuzka2388 zuzi, nenasla som ta, najdi ty mna Katka Olejárová, fotku mam s patkou s vyplazenymi jazykmi (je aj na predchadzajucej strane), skus mi napisat, potom ta pridam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kitty88 Ani ja teba nerozumiem veď messenger je len jeden nie? Normálne som šla cez aplikácie dala som inštalovať ešte som dala to čo si mi vtedy radila že nemám účet na FB a normálne mám tu aplikáciu ide mi písať s ľuďmi čo mám v telefone
Odpovedať
@zuzka2388 skus toto, ci ma najdes https://m.me/katka.olejarova.1
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Baby, zabudla som, že aj tu sme kedysi boli. Z Messengeru som odišla bez rozlúčky. Mrzí ma to. Zrušila som si ho z osobných dôvodov. Nevedela som najprv ako sa ruší a potom sa mi ho podarilo zrušiť a už bolo neskoro na rozlúčku. Chýbate mi všetky. Dúfam, že sa vám darí. Posielam * snáď si to tu niekto prečíta.
Odpovedať
@wrose mrzi ma to kati, ak by si niekedy nieco potrebovala, poradit, pokecat, kludne sa ozvi :-) nech sa aj vam dari, drzte sa! 😘
Odpovedať
@kitty88 ďakujem Kati
Odpovedať
@wrose ak nevadi, skopirujem babam na msg tvoj prispevok, tu uz asi nik nechodi...
Odpovedať
@kitty88 jasné Kati spokojne. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@wrose a ako sa mas? @susichkeit @mafashion Snad sa ozvete ❤️ My od novembra 2017 fungujeme v skupine cez messenger
Odpovedať
@trdielko149 dobre Livka ďakujem. Malý stále nechce spať. V noci sa budí aj 15x ale je to moje zlatíčko najkrajšie. A ty ako?
Odpovedať
@trdielko149 ahoj, na e-maily vidim upozornenie na mojasvadba.po tak dlhom čase opäť nazeram tu.my sa sledujeme na Insta😀 k.a.t.k.a.o som ja😃 tak asi si si vsimla,ze sa vela udialo a dotiahli sme to do šťastného konca.bolo to mimoriadne náročné cele tehotenstvo.aj porod(cisársky) a po porode ani nevravim.beh na dlhe trate,ale mame doma obrovsky poklad a o to viac si to vážime❤️ Dufam,ze sa vam vsetkym dari❤️
Odpovedať
1
122
123
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?