Svadobný obrad v kostole. Dá sa vybaviť cez telefón?

Profilova fotka
Baby, mam jednu otazku. Kedze neviem, co sa patri a nepatri ohladne kostola ( nie som katolicka), chcela som sa opytat, ci je podla vas ok, ak zavolam na faru ( som totiz v Spanielsku) kde ma nepoznaju, no a slusne sa opytam na moznost svadby v danom ksotole, pripadne ci este maju moj termin volny? Viem, ze je to tak trochu nadrzovku, neviem ako to farari beru. Pomohlo by mi to velmi, lebo na SR sa dostanem az v decembri a moze byt uz neskoro. Pochopitelne, ze vsetko by som fararovi milo vysvetlila. Co vy na to?
Odpovedať
Myslim si, ze vybavenie cez telefon je v pohode, povedz, co je vo veci, a ze ked prides na Slovensko, tak sa zastavis na fare osobne.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,ja som si tak vybavovala a no problem :-D mne dokonca p. farar volal tusim 3 x na mobil a takto sme spolu komunikovali, len vysvetli, preco volas, aby si nemysleli, ze si leniva a sa Ti nechce prist ;-)
Odpovedať
guiri, myslim si ze uplne v pohode, aj my sme to tak chceli urobit a to mame kostol rovno po oknami :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslim,ze je to uuuplne normalne!Vsak zavolaj a uvidis,co Ti povedia a ako sa budu spravat! :-N A je jeden z Vas katolik?
Odpovedať
tak isto si myslim, ze je to v pohode...ved preto maju aj telefon ci mobil...knazi sa teraz prisposobuju dobe, velke fary uz maju aj svoje web stranky.
Odpovedať
mishasmile, presne tak...idu s dobou....ved tak to ma byt...
Odpovedať
Profilova fotka
:-D Vsetky sme Ti odpovedali naraz! :-D (pozri cas)A vsetky podobne!
Odpovedať
8-)
Odpovedať
anculka...aj ty si 23.jun ako pozeram ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
S nazorom ze sa prisposobuju dobe,by som nie na 100% :-| suhlasila!A hlavne nie u katolikov!(nic vzlom,aj ja som katolicka.Ale niektory zaspali dobu)
Odpovedať
Profilova fotka
Velmi pekne vam dakujem babenky. Pomohli ste mi. Ono ma to uziera, ze si nemozem nic povybavat a uzivat si naplno pripravy. Zasnubena som len tyzden,a uplne ma to chytilo. Zatial si len neustale obzeram prsten x-) , avsak viem, ze by som uz mala vybavit aspon to najnutnejsie, kedze 10 mesiacov v dnesnej dobe nie je zrovna vela casu. Dik este raz.
Odpovedať
Profilova fotka
;-) :-N Aha, ani som si nevsimla!Ako daleko si spripravami,anjelinka?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Guiri,a snubenec je Slovak,alebo Spaniel? :-)
Odpovedať
:)), no a buduci je z Martina:))...Pripravy? zariadeny kameraman, kapela, kostol a sala...ostatok tak tri mesiace pred. ty?
Odpovedať
Profilova fotka
A koho mas kameramana :-o Dufam,ze si mi nevyfukla toho co ja chcem! :-o A kde mate svadbu v MT alebo v Kosice?
Odpovedať
Profilova fotka
Moj nastavajuci je Spaniel, takze to bude zabava vybavovat vsetky dokumenty, tlmocnika a navyse moj dispenz! On je chudak z toho mimo, lebo vlastne to vsetko ide trocha mimo neho, kedze je to na Slovensku a ja viem co a ako u nas.
Odpovedať
anculka, nieee, v KE budeme mat svadbu, tu aj byvame, ale do MT chodime na navstevy...ale KE to budu, neboj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Anjelinka:Uf to som si vydychla! ;-)
Odpovedať
ale tak si ho rychlo zarezervuj, aby ti ho nevyfukol niekto iny :-)
Odpovedať
guiri:nezabudni sa dohodnut s knazom aj na nauke ked s nim budes volat, aby si nemusela volat este raz, inac nam knaz povedal ze nema este diar na buduci rok tak si nas nema kam zapisat ze mame prijst az na buduci rok, tak cakame na januar poctivo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Guiri, tak ako?volala si uz? :-) :-x
Odpovedať
Profilova fotka
Bohuzial, ano, uz som volala a mam hlavu v smutku, lebo pan farar akoby nikedy nepocul o dispenzi, bol to farar pred dochodkom, no a povedal mi, ze ja som pre nich cudzinka z pohladu kat.prava, no a ze nech si urobim vsetky sviatosti. Ja som to tusila, ze to nebude take jednoduche. Ja podstupovat vsak ziadne svat. prijimania a birmovky nemienim z presvedcenia, takze musim najst ustretoveho farara. Keby ste nejakeho takeho v Blave poznali, prosim, nechajte mi kontakt v mojej IP. No, dufam, ze sa to nejak vybavy, ale poviem ti Anculka, ze vcera som bola s naladou na bode mrazu.
Odpovedať
guiri, nevzdavaj sa, urcite najdes ustretovejsieho knaza. keby ste neboli ani jeden pokrsteny, bolo by to horsie. Skus nejaku inu farnost v BA, je ich tam dost ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som to tusila!Drzim palce, vela stastie! :-N Neboj ved to sa nejak vyriesi ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?