Ahojte dievcata, prosim Vas poradte mi, mám veľkú dilemu. Neviem sa rozhodnut pre farbu vyzdoby...povodne som chcela zlatu alebo kremovu, skratka nieco jemne a k tomu potom doladit aj niektore dalsie veci...teraz si ale moj drahy vybral oblek s bordovou kravatou a bordovym vzorom na veste. je teda lepsie dat spravit vyzdobu do bordova a zase tomu priposobit niektore dalsie veci (ako napr kytica). nechcem to tam mat gycove, alebo velmi hyriace farbami, Dakujem
@ewca zalezi od toho ako skombinujes tie farby...ked das napriklad zlate masle na stolyckach alebo maslove tak budu posobit jedne a zvyraznis to vyraznejsim stolovanim, napriklad vyraznymi bordovymi servitkami, bordovu budes mat ako doplnok a nie ako hlavnu farbu...hlavna farba moze ostat maslova/zlata....
ahoj, podla mna nemusis mat zladanu kyticu a manzela s obrusom a svieckami
my budeme mat do zlata vyzdobu, ale kyticu budem mat bielofialovu, pretoze mam okuliare - fialove ramy, a aby som ich nemala uplne odveci, tak tiene a aj kyticku taku vymyslime a snubenec bude mat taku pripnutu tiez fialovu.
kontaktne sosovky nechcem, lebo s tym make upom by som prisla o oci. :-)
@gemini255 hehe :D to si pekne napisala, mat manzela zladeneho s obrusom...takto to znie fatk strasne...a mimochodom, mam tiez okuliare, toto si mi asi ani pisat nemala... ale ja by som to chcela skusit s tymi sosovkami, ked mas kvalitnu kozmetiku nemal by to byt problem
:-DDD aha no ja mam astigmatizmus a nosim sosovky len na sport, tak aj ludia su viac menej zvyknuti na mna v okuliaroch a beriem to ako doplnok, ked tak na salenie tancovacky si ich mozno dam, ale uz sa poznam bolia ma oci a mam ic ako angorsky kralik, cervene cievky :-) ak nemas problem si daj, je to mozno krajsie, pod okuliarmi musi byt vyraznejsi mejkap :-) uvidim mozno na skuske, budem licena mary kay.
a k tej farbe, zlata s bordovou je podla mna super :-)
Dakujem, ved urcite aj firma co nam bude robit vyzdobu nam bude vediet poradit...ja som sa na to hlavne pozerala z hladiska doplnkov, ktore budeme vyberat.
myslím si to isté, prečo by sa mala farebnosť výzdoby ladiť s oblečením alebo aj s kyticou nevesty. Potom to môže spývať, alebo zaniknúť. Nechala by som Vás vyniknúť a kytičku podľa predstáv..