Hodí sa ivory farba šiat k bledej pleti?

Profilova fotka
Hodí sa ivory( slonovinová kosť) farba šiat nevestám s bledou pleťou viac ako klasická biela?
Odpovedať
Ano, ano a este raz ANO!! Ja som velmi bielucka a v kazdom salone mi povedali, nech na biele saty ani nemyslim. Ivory bude na dennom svetle aj tak vyzerat ako biela. Len zenich nesmie mat bielu koselu, lebo na fotkach bude vynikat on a nie ty.. Ak mas bledu plet a das si biele saty, pohltia ta.
Odpovedať
Profilova fotka
co ja viem ja som mala na sebe cistobiele saty a to som porcelankova a vynikla som podla mna prave naopak v Ivory som sa stratila...
Odpovedať
Profilova fotka
@katusikamatusik presne tak mne isla iba ivory v bielych satach som vyzerala hrozne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katusikamatusik myslim ze najlepsie zistis, ked sama vyskusas :) a uvidis - kazda sme ina, takze spravnu odpoved tu nedostanes :)
Odpovedať
Profilova fotka
taaak lebo ja som si už dala šaty šiť v ivory farbe ale teras rozmýšlam že ako to vlasne budem vyzerať :D
Odpovedať
Profilova fotka
@katusikamatusik jaaaaj no tak potom uz radsej nad tym nerozmyslaj :D a uvidis!
Odpovedať
spravidla by si mala mať pleť tmavšiu ako šaty...preto sa ivory najviac hodí opálenej pokožke......
Odpovedať
ja som bleduľa a mala som ivory. takže som bola dva dni pred svadbou na nástreku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepšie urobíš keď si vyskúšaš biele aj smotanové šaty a hned uvidíš, čo je lepšie. Ja teda ani zdaleka nepatrím do kategórie snedá, ale pristanú mi ovela viac biele šaty. Naopak kamoška je uplna bleduľa, blond vlasy, pehy a mala smotanové šaty a vyzerala v nich veľmi pekne. Záleží aj na tom, či máš studený, alebo teplý odtien pokožky. Niekde som dokonca čítala, že to zistiš tak, že sa pozrieš na žily na predlaktí a ak maju modru farbu, tak ti pristanu saty biele a ak mas zily zelenej farby, tak ti pristanu smotanove saty. Je to také smiešne, že zelené a modre žily, ale u mňa to funguje, naozaj odtien žíl na ruke mam do modra.
Odpovedať
urcite ano!! tiez mam ten isty problem a sama som musela priznat ze ivory je fakt jednoznacne lepsia ako cistobiela farba..
Odpovedať
@iwett27 moze byt, lebo biela farba je studena a ivory je tepla. Podla zil, ako pises, mam mat ivory, a aj som mala a vyborne sa to hodilo. Biele sa mi vo vseobecnosti nepacia, vo vacsine pripadov sa mi ta farba zda neprirodzena (zalezi asi aky material je to... taky co krici ze je umely, brrr...)... ale ja nie som nejak velmi svetla, vobec. @katusikamatusik podla tvojej fotky odhadujem ze ivory by sa ti mali hodit :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@janahu01 ja som zas prirodzene biela ako stena a saty mam biele a aj tu na MS mi kazda posla fotiek radila, nech si vezmem biele, ze tie mi idu najviac, tak neviem....
Odpovedať
Profilova fotka
čo ja viem s tými žilami...na pravej tyrkysová na ľavej modrá ...budem sa s tým musieť zmieriť že budú ivory :D
Odpovedať
@katusikamatusik ide ti lepsie zlato, ci striebro? studené, či teplé farby? ;)
Odpovedať
Profilova fotka
skor striebro
Odpovedať
@hallie mozem sa ta opytat, neostali ti saty spinave z nastreku? bojim sa pri korzetovych, ze ked sa spotim, aby som nemala flaky.
Odpovedať
Profilova fotka
@katusikamatusik hodi sa ovela viac ako klasicka biela :)
Odpovedať
@marika80 trošilinku sa mi zašpinili pod pazuchami, ale nie na korzete, ale na látke,ktorú som mala v korzete akoby vloženú - mala som totiž vrch šiat z organzy, zakryté ramená a dekolt.
Odpovedať
Profilova fotka
@marika80 z nastreku nemas ani flaky ani sa ti to neotlaci :) akurat sa ti bude farba zmyvat postupne pri sprchovani a potom to uz nemusi boh vie ako vyzerat
Odpovedať
@hallie @reni1512 diky za odpovede. Este by som chcela vediet, smrdi pokozka tak ako z tych samoopalovacich a kolko dni pred je idealne ist na nastrek?
Odpovedať
Profilova fotka
@marika80 ja by som isla den pred (skor vecer) na nastrek, alebo v den akcie (ja som bola v den akcie) a potom som sa nemala sprchovat viem ze cca 3hod, hodila som neskor sprchu este troska farby zislo, ale to bolo len dobre.. nesmrdi, alebo sa nepamatam aby smrdelo :)
Odpovedať
@reni1512 dakujem a @hallie som si vsimla, ze bola 2 dni pred.
Odpovedať
mne v salone poradila skor prirodnu bielu, ale aj tak som si kupila sehobiele :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?