Diskusiu odoberá 0 ľudí

Svadobné šaty do 200 Eur. Poraďte

Zháňam svadobné šaty do 200 Eur, s dlhým rukávom, č. velkosť 38/40. Prosím dajte mi niekto vedieť.
Odpovedať
Profilova fotka
vela salonou co su novo otvorene maju uvadzacie ceny ze poziciavaju aj za 170... niektore modeli.. alebo aj vypredaje v niektorych salonoch robia napriklad v Ziline som videla.. zavisi od toho odkial si.. treba pochodit po salonoch...
Odpovedať
zaleží odkial si ja som dnes nadabila na salon v okolí vt a majú nadherny výber a len za 190 eur ak si ich chces kupit a ak pozicat tak pytaju len 100 eur bola som tam pozriet saty a aspon 4 sa mi pacili
Odpovedať
Profilova fotka
preco s dlhym rukavom? :-o
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri vypredaje starsich kolekcii v salonoch, ebay, pripadne ak si z BA, mam jedny v skrini ;-)
Odpovedať
v hurbanove je pozicovne za 160€aj s doplnkami.sestra mala odtial saty pred mesiacom pozicane bolo nad mieru spokojna!
Odpovedať
pozri inzeraty na stranke tetaberta to ked si das do google tak ti to vyhlada
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7... http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=4... ak chces mat zakryte ruky da sa to riesit krasny cipkovanym bolerkom aj tu v bazariku je kopec krasnych siat
Odpovedať
JA MAM SATY S PZICOVNE GALANTE A Z BOLERKOM MA TO VYSLO 220EUR.SALONU JARKI
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mam pozicane saty za 144 eur + doplnky k tomu...treba dobre natrafit....vacsinou starsie modely maju lacnejsie
Odpovedať
Profilova fotka
no ja by som určite šla pozrieť šaty na ukrajinu. kúpiš tam od 100 eur a maju aj pekne . väčšina bab hovorik, že su prečačkane ale maju aj jednoduche a veľmi pekné.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Profilova fotka
vo velkom krtisi stoji tolko pozicanie...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?