Čepčenie za menej ako 150 eur

Profilova fotka
Ahojte dievcata/dámy,prosila by som o info,či sa vám podarilo zohnať dievcata na cepcenie za menej ako 150€ na pol hodinku? Veľmi sa mi tento zvyk paci, ale je to vsade take drahe? Dakujem krasne
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@naddaniele Ahoj, no poviem ti to takto: 150 € je veľmi dobrá cena. My budeme mať tiež za toľko - ale záleží to od toho, čo všetko v tom je, koľko ľudí príde a aký program ešte robia :-) Nám príde 8 dievčat a 2 mládenci - tí budú tancovať fľaškový, kým mňa oblečú dievčatá do kroja a potom vlastne začne sviečkový tanec a samotné čepčenie :-) Už som počula aj o väčších "pálkach" - 300 - 350 € za ešte menej ľudí a menší program :-)
Odpovedať
nejde ani tak o polhodinku, ale o to, ze musia v tu nocnu hodinu prist a "robit", spievat, hrat,.. podla mna adekvatna suma, ked si to vsetci rozrataju :-)
Odpovedať
ja som mala 4 kocky z BA a platila som 400€ vratane dopravy na vychod + ubytovanie :-) cize tipujem ze bez dopravy je to okolo 200€, je to normalka, kedze kazda tak dostane 50€ a nemas v tom len polhodinku ale museli si to aj nacvicit, obliect sa, upravit, prist o polnoci niekam, odspievat, odrecitovat, a nase nas sprevadzali aj celym redovym tancom...
Odpovedať
Profilova fotka
@icka_lubicka mozem poprosiť o aký súbor ide, odo mňa pýtali 4 dievcata 300€
Odpovedať
@naddaniele mam na cepcenie zeny z folklorneho suboru a pytaju si 180 aj s tym, ze pride harmonikar :) podla mna fajn cena ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@misiacicka mohla by som poprosiť kontakt do IP?dakujem
Odpovedať
@misiacicka My sme mali mladé dievčatá, ktoré pekne spievajú za dobrovodu harmonikarky a zobrali 120 €. Po začepčení urobili venčekový tanec. A ešte zložili také vtipné texty o nás.
Odpovedať
@naddaniele Myslím si , že skôr súbory z dedín a menších miest to urobia za oveľa menej . My sme platili 120 € a boli super.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, neviete odporúčiť niekoho v Prešove?
Odpovedať
@jamka291 skus si pozriet Pirecko :-) velmi mile a sikovne baby (a chalani) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@germa môžete mi prosím poslať kontakt ak to je západ?
Odpovedať
My budeme mať skvelý súbor, robia super program a pýtajú 130 eur...ešte im dáme zákusky a fľašu :-)
Odpovedať
150 eur je este fajn suma, si myslim :-D :-D pocula som aj o takych, ktory si pytaju niekedy aj 300 eur :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
@kuciara to urcite ano, ale kadzy ma vlastny rozpocet :)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať kočky zo súboru + jeden chalan s nimi a zaplatíme 240 eur :) ale sú úžasné, takže tie peniaze ozaj neľutujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@matamtnns prave som asi zohnala co som potrabovala :-) este musim potvrdit :-) dakujem aj tak za pomoc :-N
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ahojte dievčatá, ja by som tiež potrebovala súbor na čepčenie. Okolie Partizánske, Prievidza. Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
cepcenienevesty@gmail.com - zapad
Odpovedať
Odporúčam Dfsk Vinica Myslava. Super program.
Odpovedať
Profilova fotka
a čo tak Liptov? Poznate niekoho?? dakujem za info
Odpovedať
Profilova fotka
FS Považan - odporúčam
Odpovedať
Ahojte, ja mam ponuku od suboru za 100 eur, ale program trva priblizne 10-15 minut. Nie je to moc? Zdalo by sa mi to primerane za cca polhodinu, ide o subor z dediny...
Odpovedať
Ja som mala za 80€ s boli 4 dievčata 🙂 čepčenie sa hosťom páčilo 🙂
Odpovedať
Ja som mala za 130 € a prišlo ich asi 20 ľudí...traja hrali na hudobné nástroje...ostatni spievali...trvalo to asi 40 minút aj s vienkovym tancom...vsetkym sa program veľmi páčil...keby som sa mala opäť rozhodnúť, tak si to opäť dáme :-)
Odpovedať
My budeme mať na svadbe folklórny subor 6 dievcat + chlapci na hudobné nástroje :-) suma 120€
Odpovedať
Profilova fotka
Asi záleží od oblasti. My sme mali svadbu v Terchovej a čepčenie nás stálo 100€. Bolo to asi 6 dievčat s neskutočnými hlasmi, úžasné čepčenie, tak emotívne. Inak boli to dievčatá z FS Stavbár
Odpovedať
Ja som mala 8 dievcat a platila som 80 eur. Mala som kapelu kde vlastne pan aj hral na harmonike a robil im doprodovod .
Odpovedať
Profilova fotka
@z1984 Vedela by si mi prosím ťa napísať názov súboru? :) Ďakujem
Odpovedať
@luciaaaalula ahoj Lucka, mohla by som ta poprosit o kontakt? Dakujem pekne ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?