Ahojte žienky, chcela by som počuť váš názor na svadbu prvého apríla. S priateľom chceme tento termín s malou svadbou (len rodičia a súrodenci, max 12-15hostí), avšak rodičia týmto dátumom nie sú moc nadšení - že to je deň bláznov a piatok atd..Resp. piatok ešte predýchali, ked sme im vysvetlili, že bude viac času na oddych a odcestovanie rodín, ale ten prvý apríl nie a nie zvládnuť. Čo si o tom myslíte vy? Mali ste niektorá svadbu prvého apríla?
Ahoj no neviem chces oslavovat vyrocie 1veho aprila na den blazniv? Myslim ze svadba je seriozna vec ktoru najvic prezivaju nevesty a je to ich velky den a no nvm urobit si to na prveho aprila to mi pride taky posmech z toho vsetkeho..
@lentilka46 podla mna je to uplne jedno a ak vam to vyhovuje, tak ju majte :) ked si chce niekto tukat prstom po cele, nech si tuka..... co vas do toho? :-D
Ďakujem vám dievčatá za podporu, my sme si určili prvý piatok po Veľkej noci a až potom sme zistili, že je to 1.apríl :-D Berieme tento dátum maximálne seriózne, určite to nemyslíme v štýle výsmechu zo svadby, aj ked je pravda, že občas si zavtipkujeme na túto tému 8-)
čo ja by som do prvého apríla úplne išla....povedz ze stale by ste si mohli vybrat vianoce,statny sviatok ked je vsetko zatvorene,silvestra a neviem este aký dátum..prvý apríl je úplne normálny seriózny dátum..muži majú problém zapametat si taketo veci...aspon na to nezabudne:)) plus výzdoba moze byt vesela a farebna i pre malú svadbu:))žiadny mínus nevidím
@petrusa16 pomaly kazdy den v roku je den niecoho ... Keby ma svadbu 7.4. mohol by byt den zastopkanych ponoziek a o co serioznejsie by to potom bolo ?? Ak do toho vstupuju seriozne, je predsa uplne jedno kedy sa vezmu ... Navyse. 1.aprila :-D ved to je sranda, tak relaaaax ... Buducej neveste prajem prijemne pripravy ;-)