Svadba. Koľko po začiatku chodenia?

Profilova fotka
Zaujíma ma, po akej dlhej dobe od zoznámenia ste sa svadbili :-D My s priateľom sme spolu od septembra 2004 a svadbu plánujeme na jeseň 2005, alebo na jar 2006.
Odpovedať
1
2
11
Uprimne? Zda sa mi to malo, ale neviem, kolko mate rokov, co vsetko mate za sebou, to v urcitych smeroch dost meni pohlad na vec.... navyse vsetko je individualne. My 5 rokov a stale to nie je dost, beriem si cudzieho chlapa........... :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
u nas to bude po 5,5 roku a je to super perfektneeeeeee :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala predtym vztah trvajuci 9 rokov, ktory sa rozpadol a pri rozchode som mala tiez pocit, ze toho cloveka v podstate ani nepoznam. Partner mal 6 rokov trvajuci vztah, ktory skoncil svadbou a o rok neskor rozvodom. Takze obaja sme prisli k zaveru, ze cas nezarucuje stastny vztah. Ide skor o toleranciu, o chcenie udrzat vztah, o kompromisy, o lasku, spolocne ciele...aspon podla nas
Odpovedať
Profilova fotka
:))) to je dobra otazka predpokladam ze dostanes mnozstvo odpovedi lebo u kazdeho je to individualne :-D u mna su to styri roky z toho dva uz spolunazivame ;-)
Odpovedať
svadba bude po vyse troch rokoch chodenia(z toho uz 2 spolu byvame) :-D pripajam sa k nazoru, ze cas nic nezarucuje(vlastna skusenost).
Odpovedať
my budeme mať 5.augusta 5 rokov a 10.sept. svadbu, ešte prirátam 4 roky na strednej takže sa poznáme super :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my to máme také okrúhle :-) lebo sme spolu od 17.9.2000 a svadbíme sa 17.9.2005 5 rôčkov ;-)
Odpovedať
no my po vyse piatich rokoch a asi po piatich rokoch spolocnej domacnosti. myslim, ze sa pozname dokonale, a ten pocit prisiel velmi skoro odvtedy, co sme spolu zacali chodit, aj preto sme tak skoro zacali spolu zit a aj preto sme sa hned po pol roku zasnubili.
Odpovedať
my po 5 rokoch 4 mesiacoch a 22 dnoch :-D a presne 3 rokoch a 8 mesiacoch v spolocnej domacnosti
Odpovedať
my budeme mat v maji 5 rokov
Odpovedať
my budeme mat v juni 4 rocky. Je to individualne, kedze som pocula aj nazor, ze cim dlhsie s niekym chodis, tym mate vacsiu sancu, ze sa rozidete. Osobne si myslim, ze by som sa nevydavala, ak by som s niekym nechodila aspon rok a pol.Aspon.
Odpovedať
no tak my sa berieme po 2,5 roku... a neviem ako vas, ale mna uz zacina chytat predsvadobna depka.. je to normalne?
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme mali v decembri 5. vyrocie a zijeme spolu uz vyse 4 rokov. moj drahy tento rok v maji konci skolu, tak sme sa rozhodli aj zorganizovat svadbu :-D nech to mame naraz vybavene :-D :-D
Odpovedať
no my budeme mat za dva tyzdne 11 vyrocie, zijeme spolu uz nejakych 7 alebo 8 rokov a to este ani termín nemame daný (vraj do konca roka by sme to mohli stihnut). a dufam ze cím dlhsie budeme spolu chodit tym sa nasa sanca na rozídenie nezvacsí :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sa budeme brat po 2,5 r. chodenia. ale vedeli sme, ze sa chceme brat uz po par tyzdnoch spolu. predtym som mala tiez dlhsi vztah a nakoniec som si to rozmyslela. myslim, ze cas nerozhoduje, pokial je to nad cca 5 mesiacov chodenia (dovtedy su zevraj este ,,ruzove okuliare,,)
Odpovedať
po 4 rokoch chodenia,1 roku spolocnej domacnosti a rok po zasnubeni.. ale tiez uz planujeme skoro 2 roky.. a ze sme pre seba stvoreni sme vedeli hned.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme spolu bez 4 mesiacov 8 rokov. z toho 4 spolu byvame :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sa berieme po 3 rokoch uz sa mi to zda dlheeeeeeeeeeeeeee chodenie ale co uz okolnosti nam to skor neumoznili, moja predstava bola tak svadbit sa tak po roku a pol :-)
Odpovedať
Profilova fotka
4,5 roka 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) tak po tých rokoch chodenia, prispejem aj ja :-D My sa s mojkom berieme - presne v dátum svadby budeme spolu 1 rok ;-)
Odpovedať
my sme sa s mojim drahym zoznamili minuly rok v maji, v juni sme zacali spolu chodit, v novembri sme sa zasnubili a v auguste sa berieme....
Odpovedať
Profilova fotka
nadia 2002 teda uuplne s tebou suhlasim, najskor sa to vsetko hekticky rozbehlo, teraz to ustalilo natolko, ze sa uz pomaly musim k tomu nabudit, aby som podohanala aj ostatne "veci potrebne" aaale este ze mam mamus, taa sa mi o popohananie postara .... btw. my sme teraz spolu rok aj tri mesiace
Odpovedať
my sme spolu 6 rokov (7 to bude tesne po svadbe), 1 rok byvame spolu.
Odpovedať
6,5 roka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bika krásne, my sme sa teiž zoznámili minulý rok v máji, v auguste sme začali spolu chodiť, vo februári 2005 sme sa zasnúbili a v auguste sa berieme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pripajam sa zeny...15. marca boli 3 roky, co spolu chodime a berieme sa 3. septembra...A nebyvame spolu, pretoze sme z jedneho valala... :-D :-D ( rozumej dediny... 8-) ;-) )
Odpovedať
po 5 rokoch a cca 1 mesiaci
Odpovedať
Baby, ja sa priznavam, ze som do istej miery staromodna... nie je to priskoro brat sa po roku? Ved to ste sa este len spoznavali, ked ste zacali planovat svadbu, nie? Lebo mne raz niekto povedal, ze cloveka spoznas, az ked s nim zjes kilo soli a potvrdilo sa to. Jasne, ze to zavisi aj od veku a od preziteho, ale aj tak: mate uz prezite riadne hadky, zbieranie ponoziek po byte, vyriesene financie, kompromisy v spoluziti, vyjasnene predstavy o spolocnej buducnosti, vychove deti, existencne zalezitosti? Upozornenie: toto nie je moralizujuci prispevok, iba obycajna zvedavost... ;-)
Odpovedať
:o) zebricka.. ja som sa s priatelom spoznala pred dva a pol rokmi a tolko spolu aj zijeme, ..cize sme ako manzelia len bez papieru :o) uzila som si aj zbieranie ponoziek (a keby len to :o)) asi je to o tom spolocnom byvaní, tym sa vela veci vyjasni ..
Odpovedať
Profilova fotka
dievcata, tak prispejem aj ja: my budeme mat svadbu po 1 roku a styroch mesiacoch chodenia. samozrejme, ze treba nejaky cas, aby sa dvaja spoznali, kym zistia, ci su pre seba ti pravi. ale ako ste tu uz niektore spominali, nie vzdy cas chodenia zarucuje kvalitu vztahu. hovoria zo mna osobne skusenosti. my spolu zijeme skoro od zaciatku, domacnost nam funguje genialne, financie takisto, o vztahu ani nehovorim.... okrem toho sme namiesto dvoch traja a o to to mozno bolo na zaciatku otaznejsie - ci to vyjde. a vyslo. netreba nam to skusat ste dalsi rok/roky, proste patrime k sebe, vsetci traja :-)
Odpovedať
1
2
11
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?