Zahradna svadba - august alebo september?

Profilova fotka
Mile nevesty, prosim poradte! :-) Neviem sa rozhodnut medzi datumom 29.08.2015 a 12.09.2015 kvoli pocasiu. Svadba bude vonku pod stanom v okoli Zvolena. Mali ste niektora svadbu vonku v septembri? Nie je v noci este velmi zima? V auguste sa zase bojim, ze bude cez den velmi horuco, obrad by som chcela niekedy po 16-tej. Dakujem za rady! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme mali tiež rovnakú dilemu. Plánovali sme svadbu na horskej lúke. Nakoniec sme zvolili 31.8. a dobre sme urobili. Počasie nám vyšlo krásne slnečné, aj trošku spŕchlo a 14.9. ako sme pôvodne plánovali bolo chladno a hmla celý deň. V auguste už nebývajú také horúčavy, je teplo, ale nie horúco a noci sú už chladnejšie. Koniec augusta býva väčšinou slnečný a ešte pomerne teplý.
Odpovedať
Profilova fotka
na počasie sa je ťažko spoliehať, ja som si vysnívala svadbu vonku, obrad aj hostinu.... najprv sme muselu upustiť od hostiny pretože sme si odpozorovali postupne ako sa v auguste večery ochladzovali, tiež som chcela strašne záhradnú párty, no žiaľ sme to nakoniec presunuli už dopredu dovnútra. a nakoniec bol vo vnútri aj obrad. úplne nerozganizovaný a chaotický a pre nás bez akejkoľvek emócie pretože sme predtým zmokli do nitky na fotení vonku v sade kde mal byť pôvodne obrad a kedže už tam bolo všetko pripravené zničila sa aj moja niekoľkomesačná práca na všetkých dekoráciách a všetkom čo som si na obrad pripravila...bola som tvrdohlavá a naivne pozitívna že pršať nebude no žiaľ.... všetko bolo zničené šmahom ruky. ten august bude skrz teplôt asi určite vhodnejší, navyše ak budete v stane tak to bude isto ok :) prípadne si zabezpečte ešte nejaké prikrývky na večer pre zmrzlinky čo nebudú tancovať :P
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem dievcata, utvrdila som sa v tom augustovom termine..jedinou nevyhodou je, ze par hosti bude prave na dovoleke a ucast odmietli :( @lillyanna: tie deky su ozaj dobry napad, dakujem ;) v pripade, ze bude prsat alebo bude zima, stan sa da zatiahnut a dovnutra nam presunu aj DJa a daju terasove vyhrievace..ale budem dufat v pekny teply vecer, aby sme si mohli vychutnat vysvietenu nocnu zahradu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Prajem ti to! Bwt tak mi napada, nechces do tej zahrady lampiony? 8-) ja som ich naobjednavala a nakoniec nevyuzila :( rada nejake posuniem :)
Odpovedať
@lillyanna ja by som mozno aj mala zaujem neposles foto?:)
Odpovedať
Profilova fotka
kedže som ich nakoniec ani nevyužila tak zo svadby foto nemám :( ale zámer bol taký ako môžeš vidieť nižšie a mám ich už tak menej, že 6ks bielych 40cm a 2 menšie asi 30cm + 4x oranžové 40cm a plus ku tomu mám aj žiarovky dovnútra aby ich bolo vonku vidno aj po zotmení :) tých mám viac asi aj 25 kusov. ak by niekto mal záujem tak rada posuniem čokoľvek z toho a možno ešte bude mať nejaké aj @bubuss kedže sme ich objednávali z ebayu spolu, ona mala rovnaké veľkosti no aj iné farby konkrétne fialovú a tyrkysovú. na poslednej foto je môj aktuálny "sklad" :)) žiarovky musím nájsť :/ ale mám ich! :D
Odpovedať
Profilova fotka
@lillyanna: ako si potom planovala zasvietit tie ziarovky? rozmyslala som nad tym, ale neviem si predstavit, ze sa zotmie a vytiahneme rebrik a zasvietime ziarovky? :)
Odpovedať
Profilova fotka
plán bol zapnúť ich dopredu ešte pred začiatkom všetkého :) špeciálne z toho dôvodu sme aj testovali, akú výdrž majú tie žiarovky - sú na baterky, už tak prišli v balíčku čiže netreba ich tam vkladať dodatočne. a vydržali svietiť asi aj tri dni :D takže úplne v pohode zasvietiť dopredu a je po starostiach :)
Odpovedať
Profilova fotka
som ani nevedela, že máš také baterky :) supeeeeeer... škoda, že si to nevyužila... :(
Odpovedať
@lillyanna Koľko máš tých žiaroviek a lampionov? Ja by som to možno aj brala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katikaq lampiony už skoro nemám, hranoska ma vyrabovala :D jedine, že by si to rozmyslela. No ostávajú mi ešte nejaké žiarovky, ak by si mala záujem napíš IP :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hranoska my sme mali svadbu 13.07. Mysleli sme si, ze bude teplo. Cez den bolo niekedy az moc horuco, ale v noci pod holym nebom v party stane, nebolo az tak teplo. Viem, ze okolo 1 -2 v noci som si obliekla biely sveter a potom okolo 4 rano uz bolo tak chladno, ze som mala na sebe aj sako mojho muza.............takze asi ked oslavu vonku, tak cim skor, tym lepsie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
@lillyanna Ahoj, odkial si prosim ta mala tie ziarovky do lampionov? Diky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@okenica drahý to objednával z aliexpresu alebo ebay neviem už presne, prosto z číny :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?