Deni Hvorková verzus Linda Henderson

Zdravim Vas nevesticky, Pokial mate niektora skusenosti s tymito vizazistkami, budem rada ked mi tu napisete Vase rady pripadne skusenosti pre jednoduchsie rozhodnutie sa, pre ktoru sa mam rozhodnut. Som z Ba a kludne napiste aj ine sikovne vizazistky. Dakujem :)
Odpovedať
1
2
ahoj, ja som bola zatial len na skuske u Lindy a mozem ju len a len odporucat :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som povodne chcela Deni ale na moj termin uz bola obsadena :-( takze som zajednana u Lindy , uvidime ako to dopadne ;-)
Odpovedať
@antamauru Neboj sa, Linda je super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie ty si moj dvorny poradca :-D I LIKE :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@antamauru no som zvedava, aj ja ju mam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sooosana Ja mam Lindu a citala som len dobre referencie na nu
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám tiež Lindu :-)
Odpovedať
aj ja mam Lindu a uz sa tesim, som zvedava ako to dopadne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcata co mate svadbu predomnou drzim palce :-) a tie co mate po mne , dam referencie ;-)
Odpovedať
bola som u denisky. niekolko krat, prakticky jej sluzby vzdy vyuzivam pri nejakej prilezitosti... je skvela... urobi aj so sedeho kacatka krasnu sexi zenu... rozhodne ano
Odpovedať
Deniska je super bude licit aj cesat aj mna:) videla som jej pracu nazivo a ma zlate rucicky, ja som ani minutu nerozmyslala:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@antamauru @dadisa @brazil13 @andrejkaladvinka @zoh2011 kocky chcem sa spytat na Lindu, boli ste spokojne? pisala som jej davnejsie, svadba o rok, ale spokojnejsie by som spavala, keby ju uz mam rezervovanu :) dakujem za kazdu infosku ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@majusinka ja maximalne
Odpovedať
@andrejkaladvinka môžem sa spýtať na cenu aspoň orientačne? zmestím sa do 200 EUR za účes aj make-up? ďakujem :)
Odpovedať
@vvladkaa urcite ano.
Odpovedať
Profilova fotka
@vvladkaa ano zmestis
Odpovedať
Profilova fotka
@majusinka ahoj majka, mna Linda cesala nedavno ... na svadbu som chcela vizazistku, teda osobu ktora na mna pozrie , povie co sa mi bude hodit, urobi to a ja len spravim do zrkadla wooow. Skuska s Lindou nedopadla nejak extra... povedala som jej ze chcem nieco ako nizky drdol. Povedala ze do kuceravych vlasov by nesla lebo si ich na mne vobec nevie predstavit. Tak sme teda sli do rovnych. Vysledok nevyzeral zle ale pridaval mi minimalne 10 rokov co mi povedalo viacero ludi a tak sme v den svadby isli do ucesu bez skusky. Bola som rada ze som trvala na kuceravych vlasoch a mierne inom style ucesu. Cely uces vydrzal pekne az do rana , kdezto pri tom rovnom co mi urobila na skuske som si ista ze by nevydrzal, mala ho tu totiz jedna nevesticka a tiez sa stazovala ze jej velmi skoro padol. Mne padal uz hodinu po skuske. Mam v albume aj fotky ucesu a licenia zo skusky, o par dni pridam svadobne , ak chces potom si ich porovnaj :-) Za co ale musim Lindu velmi pochvalit bol make-up. Ja som strasne alergicka na vsetko, myslela som ze ani nebudem moct byt namalovana, Linda navrhla jednu novu znacku, zapozicala mi nejake produkty odtial nech co najviac vyskusam, takze sme sa museli kvoli make-upu asi 3x navyse stretnut. Velmi sa snazila pomoct, len jej vdacimza to ze som mohla byt v den svadby nalicena a nevyhodila sa mi alergia. Takze ked to mam zhrnut, make-up bez debaty skvely, a uces, pokial nevesta ma aku taku predstavu a vie si povedat tak bude tiez dobry . Ked ale potrebujes niekoho na koho to uplne chces nechat a mat istotu ze to dopadne aj tak skvelo volila by som jedine Borisa Bordacsa alebo Deni Hvorkovu :-)
Odpovedať
@antamauru @andrejkaladvinka ja baby uvažujem (aj ked do svadby mám ešte sakramentsky daleko, ale ja mám radšej všetko dopredu dobre premyslené a zariadené) nad Borisom Bordácsom, Deni Hvorkovou a Lindou Henderson. Práca všetkých troch sa mi páči, všetci si ich chvália, tak neviem, ako to dopadne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vvladkaa ak mas vsetkych 3 k dispozicii , osobne by som sla k Borisovi, on je proste TOP :-)
Odpovedať
@antamauru svadbu mám až v máji 2015, tak dúfam, že na jar 2014, keď začnem svadbu riešiť záväzne, ešte budú k dispozícii všetci traja. Priznám sa, aj mňa to nejako ťahá k Borisovi :) ešte nikdy ma však muž nelíčil, tak asi preto, neviem :) a Ty si ho prečo nemala, keď ho odporúčaš?
Odpovedať
@majusinka ja som bola super spokojna, makeup uzasny, a uces ani nehovorim, vsetko vydrzalo az do rana. Linda je super, mila a prijemna, urcite ti ju mozem doporucit :) bola som aj na skuske, vyskusala som si dve rozne licenia, aby som si to vedela porovnat, jedno bolo dymove a druhe do hneda, vybrala som si dymove. Uces bol presne podla mojich predstav, na skuske sa nestihal spravit, takze som si nevedela uplne predstavit,ako to vo finale bude vyzerat,ale kedze som nemala nejaku uplne presnu predstavu, tak som to nechala na Lindu a bolo to super. ak chces,mozem ti poslat aj fotku do spravy, len profi fotky este nemam, len take z mobilu a fotaku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@antamauru mna linda uz parkrat licila a cesala na rozne akcie a onedlho budem mat svadbu a skusku sme uz absolvovali a co sa tyka ucesu na skuske, tak ten sa predsa vzdy robi len tak na necisto,pokial viem,aspon u nej,ten nema predsa vydrzat do rana, keby mala robit licenie a vlasy na skusku na 100 %, tak by sme sa nedoplatili :) A co sa tyka borisa, ked si myslis ze je taky top, tak ta uz licil ?? lebo mne sa nezda az taky, ako ho tu vsetky ospevujete :D
Odpovedať
Profilova fotka
Mna na svadbu licila aj cesala Deni a bola som maximalne spokojna :-) Absolvovala som aj skusku a vsetko bolo ako malo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam svadbu o tri tyzdne a zrovna v utorok som bola u Deni na skusku. Musim sa priznat, ze mi az sanka padla dole, co dokazala vycarovat!! :-) a to bola iba skuska.... Deni ma zlate ruky a dokaze naozaj robit zazraky, z mojej strany urcite 100% spokojnost, aj co sa tyka ucesu a aj make - upu! :-)
Odpovedať
@jahodka2222 konečne to jedna napísala :-) ja si hryziem do pery už dlho. videla som krásne nevesty od Borisa, ale boli to aj pôvodne krásne ženy (taká alenquita musí byť pekná aj ráno po zobudení :-) ). keď si pozerám jeho galériu, pri niektorých mi teda sánka nepadá :-) videla som aj baby, čo líčila Deni, a to nie na fotkách, ale naživo - a musím povedať, že je naozaj šikovná. vie odhadnúť, nepreháňa to, ak je žena jemný typ. podotýkam, ani Deni, ani Boris ma nikdy nelíčili, iba Linda (a ani to nie na svadbu, takže nie som nejaká jej "fanatická nevesta" ;-) ), takže môžem byť ovplyvnená, ale Linda je pre mňa skrátka top :-) keď ma líčila prvýkrát v živote, nevedela som sa na seba vynadívať, a to som mala za sebou už dosť profi líčení od všemožných maskérov (ešte aj od Alexa), takže to nebol efekt "wow, prvýkrát sa vidím inak ako podomácky nalíčená" :-) nechcem nikomu krivdiť, ale mám pocit, akoby u Borisa fungoval efekt, že je chlap a nejaký druhý Alex, preto sa baby oňho tak trhajú. ale naozaj, aby som nebola nespravodlivá, mňa osobne nelíčil. práve preto by som si ale nikdy nedovolila tvrdiť, že je top o niekom, s kým som sa osobne nestretla a nepoznám jeho prácu na vlastnej koži.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiež chcela Lindu, ale keďže si nedohaduje termíny rok dopredu tak som hladala ďalej. Deniska už bola trošku nad môj rozpočet, bohužiaľ... Našla som Niku Vadóczku, má peknú robotu, prístup a cenu ;-) Poznáte je niektorá?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanka21 Mna robila Nika :) Je strasne zlata, robi aj vlasy aj makeup - vsetko mi vydrzalo bez chyby do 5tej rana! Nic nepadlo, makeup velmi trvacny. Plus vytvorila super atmosferu pri liceni, upokojovala ma pred svadbou, vtipkovala a dosla za mnou do hotela, kde sme to mali - ani som nevysla z izby - az v satach rovno :) Mali sme aj skusku, ale trosku sme menili licenie a splnila moje predstavy do bodky! Velmi odporucam :)
Odpovedať
@zuzanka21 Ja :-) Nika je sikulka, inak, na poslednej fotke v mojom svadobnom albume ma licila a cesala ona, len nie je velmi kvalitna (fotka, nie Nika :-D)
Odpovedať
Profilova fotka
@hallie Ďakujem ;-) Ja som vedela, že som si dobre vybrala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jahodka2222 @hallie Ja nevravim , ze som s Lindinou robotou nebola spokojna, to urcite nie! Pripravila ma krasne.. ale az po mojej intervencii. Trosku mi vadilo, ze som nemohla vsetko nechat na nu s tym , ze by som mala aspon od niecoho pokoj a nemusela sa starat. Proste na prvy sup ma nevystihla, naopak este povedala ze si na mne kucerave vlasy nevie predstavit. Takze zase to bolo cele na mne, musela som si vykumstovat uces, pridalo mi to stresu, lebo som nevedela ci mi to bude pasovat, nehovoriac o tom, ze sa dva dni pred svadbou len tak mimochodom uistovala ze v den svadby lici a cese len mna lebo potom ma stretnutie. Pritom od prveho mailu sme boli dohodnuti ze bude robit aj maminu a v mailoch sa to niekolkokrat zopakovalo. To ani nejdem pisat ako mi tu mamina zacala hysteričit. Nevravim , nasla si potom ten cas aj na maminu ale kym sme nevedeli, ze ju urobi kludne sme zrovna neboli. Nechcela som to sem pisat aby to nikoho neodradilo lebo s jej vyslednou robotou som bola nadmieru spokojna a urcite ju odporucam aj ostatnym. Co sa tyka Borisa , mna nelicil no velmi sa paci kazda jeho robota, krasa je v ociach pozorovatela...preto sa kazdemu paci nieco ine ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?