Ako často ste spolu?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
bys kuraci cernohor je kuracie masko v zemiakovom cesticku a vňnavrchu je postruhany syr... je to mnamii, len kus kaloricke... lebo je to vyprazane.. ale ved nech..
mari na dietu som sa tak trocha vykaslala - papam normalne, len s mierou - a hlavne vecer nepapam... tento tyzden som dala dole 2 kila a dokopy som nic nerobila.. tak nevieminac neviete mi poradit, co okrem fenistilu je este dobre na stipance? ja sa tusim budem uz po stenach skriabat ako ma vsetko svrbi..
17. júl 2009bys mrkni toto - ja este davam do toho zemiakoveho cesta cesnak, nech je to take vonavejsie... http://www.recepty-jedla.estranky.sk/stranka/cernohorsky-rezen
no mari, alpa nepomaha dokelu... cela som opuchnuta.. keby ste mi videli nohy .... au au bolo mi treba sa kupat vcera?17. júl 2009ty brdo vonku je asi milion stupnov... to je sila... len na chvilku som vybehla kupit vinko, kedze idem po praci na navstevu a ledva som sa dosuchtala spat do firmy...
hviezdni nemas zac - ja som tiez cernohorsky rezen nejak nemusela, raz som sa odhodlala a je to mnam - akurat mne sa s tym moc nechce babrat hoci varenie ma bavi...
ak by som sa tu cez vikend neobjavila (zasa mam akcny plan) - tak vam prajem pekny vikendik, oddychujte a uzivajte si leto - aj ked sa ma trocha pokazit pocasie...17. júl 2009
co dnes dobreho papate???