Ako často ste spolu?
mari no ked mu aj ten dych vyrazim, na nic mi to sice nebude - ale aspon budem mat dobry pocit
)) inac sla by som cvicit aj dnes, ale trocha mam po vcerajsku svalovicu, tak si nechcem ublizit... ale v piatok pojdem stopercentne
) bolo to perfektne, cvicili sme aj s fit loptami - vyzeralo to ako preporodna priprava
no veceru mam uspesne za sebou, este si spravim cajik a idem dopozerat panelak, kedze ho v telke nikdy nestiham... a este nakupit ovocie na zajtra - to bude fuska jest len ovocie cely den... ale som nejaky baran, tak vydrzim
)
mimochodom - to dnes bola aka haluz s orange sietou.... normalne som si oddychla v praci, kedze mi nezvonili telefony ako dive))) mohli by to este niekedy zopakovat
3. feb 2010- Sponzor fóra
ja som tu
ale az teraz som otvorila net... dnes bol tazky den...od osmej rana do siestej vecera sme boli na dome makat... pomaly ale isto to odsypa
ale som unavena jak slak
zajtra ide len priatel, ja som si doniesla domov aj robotu - kontrolovat dennik pokladnesnad to aj otvorim zajtra
kati, celkom si uzivas ten single zivotto je dobre
a co vies nove po anglicky?
6. feb 2010juj hviezdi, to je aka parada, ze vam to odsypa.. aj ta unava a starosti stoja za to mat vlastny domcek, potom uz len zasadit stromcek a....
no a veru uzivam si, co ine mozem robit.. uz sa mi nechce doma sediet, aj tento vikend bol dost narocny - v piatok sme boli vonku zo spoluziakmi z angliny, nenormalne dobra partia sme sa zisli. tolko sa navystrajame
a pri tom sme tam vsetci vekovo ako ja a hlavne vyssie, dokonca mame dve tety dochodkyne, tie pri nas chytili druhy dych
no a vcera som bola kamoske na oslave, prisla som o pol piatej rano... no a vecer chcem ist cvicit - teda ak mi dovtedy hlava nepraskne
a musim sa pochvalit - prve dve kilka su dole... svinuchy
7. feb 2010jej ahoj bys
ano chudnem, zatial mam dole stale len tri kila, co je od 1.2 celkom v pohode... nechcem to prehanat, radsej pekne postupne a pomalicky, ved do leta mam este cas..
mari - nie vobec to nie je vela, nas tam bolo 80 a bolo to super, plus tam bola uzasna teta prevadzkarka a cele to tam bolo super, dokonca sme sa mohli prist viac krat pozriet na ulozenie stolov, lebo moja segra nevedela ci chce klasicke stoly alebo okruhle. Nakoniec boli okruhle a bolo to uzasne.. pripadne ti mozem poslat fotky.. a klokocina, to netusim kde jetusim ta do tej svadby konecne budem musiet prist pozriet
13. feb 2010- 13. feb 2010
- Sponzor fóra
kati, ved si ju uz raz drzala,nie?
ja som prave dovarila cestovinky so syrovou omackou a sampinonyked som ich zjedla, napila sa vody tak som skocila na vahu a tam o dve kg menej
... tiez mi ludia hovoria ze som schudla, no ja nedrzim ziadnu zdravu stravu, to skor stresy
a co mas proti gulatym hlavam?16. feb 2010ahojte
kati...aj ja držím tu 90 dnovku. Ja som za mesiac a pol schudla 5kg.Ale čím dalej tým to menej dodržujem, lebo mi vravia, že už aj stačilo, lebo sa stratím. Zatial mám 62kg. Ešte zhodiť také 4 kilečká a bude to tak ako má byť
mari...no zvláštne. Zdá sa, že klokočinský kostol je vychytený. Ja som si svadbu vybavovala v máji a na august mali voľný termín(u františkánov)16. feb 2010bys - vazim sa vzdy len v pondelok, dovtedy vzdy vahu upracem tak, aby som ju nemala na ociach.. celkom sa mi tato dieta pozdava, ani hladna nie som , akurat mam teraz mrchu dostat, tak sa musim neskutocne ovladat, aby som nepojedla vsetko na co mi pride chut.. esteze mam stale vela prace a aktivit, inac neviem neviem
zajtra idem zasa cvicit, tak sa tesim... v sobotu mam cely den skolu a hlavne ovocny den, neviem ako to tam zvladnem....
18. feb 2010cafte, co poviete na marhulovu vyzdobu?
stale to menim
ale chcem nieco jemne
tieto dni sa vsetko toci kolo vybavovaciek svadby - viem, je to az o 7mesiacov(presne) ale su kolo toho nahanacky
zajtra by som svadobne saty chcela ist kuk, spravit si prehlad
a aj obrucky by sme chceli omrknut
18. feb 2010mari...no marhulova výzdoba môže byť. Je to pekne...mala to aj moja ségra a páčilo sa mi to.
Ja som mala svetlo modrú a aj tá bola pekná.
kati...ja som kázala môjmu mužovi, nech mi váhu skryje, ale odmietol. Tak sa vážim skoro každý denA ja mám ovocko zajtra. A ja to mám dosť na prd, lebo ja som doma a furt ma niečo láka
Ale zatial to zvládam
18. feb 2010baby ja mam dnes taky utlm.. normalne nevladzem ani zit... ledva som sa vytrepala rano z postele, uz aj kavu som si dala a stale nic - len zivam a bojim sa zavriet oci, inac by som okamzite zaspala. Aj mam hriesne myslienky, ze nepojdem cvicit a radsej sa vyspim.. ale uz som dohodnuta s kamoskou..
19. feb 2010no veru mari, bledomodra sa na svadbu nehodi... teda ja osobne mam alergiu na bielo-modru vyzdobu
nakoniec teda budete v PKO? a nie je to tam velmi velke? kolko vas nakoniec bude? inac sa mi paci, ze ste sa zasnubili a a hned aj pustili do pripravy svadby, tak to ma byt.. nie byt zasnubeni sto rokov a potom sa zobrat, lebo sak co uz, ked sme zasnubeni tak dlho... a ako to vyzera so satami? uz mas nejake vyskusane? ja by som ti odporucala salon diamond - ale ved ty sa v nitre urcite lepsie vyznas ako ja
21. feb 2010kati, bude nas cca.62
a nam dali salu hore v PKO, dole bude mega svadba
ale dnes mi pani potvrdila, ze si hudbami nebudeme vadit, tak dufam, ze to tak aj bude..
uz sme aj vyzdobu zajednali-marhulova
saty? zacnem kuk buduci tyzden-cez jarne prazdninyv diamonde a v anna garden mam kamosky, takze sa tam urcite zastavim
ale chcem kuk aj mensie mesta, kde je super vyber a nizsie ceny..
mame uz rozpocet, nechci vediet vyslednu sumu
je to sranda takto planovat, vsetci sa tesia, hlavne rodiciaprave ratame svadobne kolace
my potrebujeme 500ks a draheho rodina chce 1000ks
a este min. tri torty
bavi ma to..
esteze to neplatim
22. feb 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
kati, tak zdar dietke
..urcite mu vyrazis dych..
a super taka motivacia

co sa pozitivneho myslenia tyka, ja to skusam uz roky, ale vzdy mi to vydrzi len chvilku