Budúce Talianky. Ste tu?

Zobraz úvodný príspevok
ahojte dievcata. pri tom mojom nudeni som si vsimla, ze holandanky a anglicanky su uz 'tu' (vo fore), je tu aj nejaka buduca (alebo uz) 'talianka'? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@yellowbanna ta masaz uz se mi docela hnusi, jak nad tim premyslim :-D . Cela ta situace mi vadi, nemela jsem si to vubec objednavat. V nejlepsim pripade bude chlap normalni a pujdu tam v doprovodu, kdy nevim, jestli Alfi snese, ze mi nekdo masiruje zadek a nohy :-) - chtela jsem tu lymfodrenazni proti celulitide- a tak se muze stat, ze mi Alfi najednou rekne "oblec se, jdeme" :-D , protoze se mu to bude zdat uchylne (je fakt, ze asi obvykle tyhle drenazni delaji zensky-nejsem zadna puritanka, ale kdyz se nad tim zamyslim,. neni mi to prijemne, ze to bude chlap) a v horsim pripade ani nechci domyslet :-(..chjooo Ale hned ve ct vecer dam vedet, co to tedy bylo :-) @sisiko ja vubec nevim, ze San Remo je, v TV to ani nezapiname, a tak nemuzu posoudit ;-) Jo tou druhou kraskou bude jiste Belen. Canalis a Belen-to je tady velmi tezky kalibr ;-) @reys ja prave taky se snazim nekdy zavolat a nekdy vzkazuji pres Alfiho:-) Ale popisy Tvych metod jsou proste uzasne:-) Byt Tebou, napsala bych knizku: Rady zenam, jak vest italzke muze, domacnost i rodinu ucinne a rychle :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lejinka jak zakazali? jako proc? to je divny...a skoda...co budes delat? Mate nejake nahradni misto? To me mrzi... @reys jojo, ja taky vetsinou pozdravuju z dalky:-D dneska odjizdi svagrova...zas budem s T. doma sami... ale uz za 14 dni mirime do Brna! :-) neletite nahodou nekdo Bergamo-Brno 5.3.? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sisiko njn, ja som z toho celkom smutna... a tak co uz no... som si uz predstavovala tie pekne fotky z Bojnic...tak ma to zas prejde...no... @reys mas pravdu, asi si budem musiet na to zvyknut, ked mne to pride az take chladne, ze sa nebavia o nicom dolezitom a bavia sa tak trocha povrchne, to ked ja volam domov tak rozoberame uplne vsetko a hrozne otvorene a uprimne... budem sa musiet do toho nejako vzit... @holky to aby som to sanremo zacala pozerat aj ja aby som vedela o com sa bavite :-) ... ja pre istotu posledne sni nezapinam ani TV, ale ked sme boli u svokrovcov, tak kam prepnes tam sa bavili prave o tom...
Odpovedať
Profilova fotka
@jennynka5 hahaha, tu knizku si prosim dat publikovat o cislo naviac potom @reys :-D @yellowbanna zakazala im to fara,pani mi prilozila aj list, ktory prisiel z fary, akoze super no... proste nemam slov... nahradny plan je kostol no... co ine ostava..
Odpovedať
Profilova fotka
Tak my jsme zrovna vcera doma diskutovali na toto tema,ze ja proste nejsem nejak moc na formality a veci,ktere by se "mely". Ja se taky nasim ozvu obcas pres e-mail, obcas si zavolame pres Skype,ale zadne hroceni. Kdezto manzelova rodina je zvykla se o sebe vic zajimat a nedej boze,kdyz se nekomu zlomi zdravi. Moje tchyne ma docela vazne zdravotni problemy, me je to moc lito, ale opravdu nevim,co mam delat. Nechce se mi ji kazdy den volat a ptat se,jak se ma a co ji boli. Nejsem na to zvykla. U nas doma se okolo nemoci moc nenadelalo,ja kdyz byla jako mala nemocna,tak me nikdo nelitoval a poslali me klidne ven... Nerikam,ze je to spravne. Ale najednou jsme dva extremy, Cristian,ktery je hodne "presente" a ja jsem na druhe strane. Takze se pak nejspis musi najit kompromis.
Odpovedať
Profilova fotka
@lejinka prijde mi to trochu divne, ze to zakazali. premluvit je- to u nas asi nehrozi, co.. =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lejinka : Ja na San Remo nekoukala skoro nikdy, obcas jsem shledla neco z finaloveho vecera,abych byla v obraze,ale jinak nic. A jak vidis, uz tu funguji celych 10 let :-D Takze neni to zivotne dulezite ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@diti, to je mi lito s tou tchyni. Takze uz byla na tom CT?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak tu knihu si pak urcite koupim, to bude bestseller :-D Ono to fakt chce hodne psychologie, no jo, kdyz ja jdu na vsechno zprima a rovnou.. No, ja pozdravovat na dalku moc nemuzu, protoze i kdyz se vzdalim, jsem na opacne strane bytu a lestim treba zrcadla, tak tchyne si me vzdycky vyzada, to ja nic nezmuzu =-) @jennynka5 Ta masaz zni fakt podivne, ale vzhledem k tomu, ze tam nejdes sama, nebala bych se. ;-) Alfi mu da ranu pesti a bude to 8-) A treba tam budou maserky zeny ;-) Canalis a Belen - krovi, to u nas hezke zenske umi i moderovat, ze.. Ja teda mela sen, byla jsem na tabore a musela plnit ukoly. Jednim z nich bylo uvarit sugo di pomodoro a ja jim rekla, ze se musim vratit domu pro sve koreni, ze potrebuju papriku a Podravku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jennynka5 : Jo, byla a uz ji i operovali. Vcera ji pustili domu.
Odpovedať
Profilova fotka
@lejinka Uvidis, ze si najdete jine krasne misto pro obrad :-) A do Bojnic si pak muzete udelat vylet, no ne? Drzim ti palce! Ja taky s nasima rozebiram kde co a jsem pak vzdycky nabita pozitivni energii, ono proste tlachani jednoduse vycerpava. Simo mi rekl, ze se se svymi rodici nikdy nebavil o osobnich vecech, ze az se mnou. A to si nedovedu predstavit, rodina ma mluvit prece o vsem a pomahat si.. My jsme s nasima nikdy nemeli zadna tabu.
Odpovedať
Profilova fotka
@jennynka5 budu o tom premyslet.. :-D :-D :-D jinak vas, devcata, musim pobavit, co mi chodi za nabidky prace.. tak prvni vlastovka byl v lednu pracovnik k lopate.. to bych jeste brala, jsem z toho "Vychodu", ze jo.. pak osobni asistentka - maserka (jenny, pozor! ;-)).. ovsem minuly tyden se me curriculum zrejme dostalo zahadnou cestou do siti nejake personalni agentury, co vybira adepty vhodne pro zivot v maringotkach, protoze v rychlem sledu dorazila nabidka na krotitele zvirat, zpevacku.. a vcera (tim si me ziskali uplne) na plivace ohne.. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@reys neeee, to neni mozne! Ty jo, a vis, ze to byl muj sen z detsvi, pracovat jako krotitelka zvere? To by se mi libilo!! x-) Ale kdyz tak nad tim reys premyslim, mozna by tam mohl byt i nejaky talent z tve strany, cooo? :-D :-D :-D ;-) A zpevacka taky neni spatna 8-) Ale plivac-hmmmmm mela bys zapremyslet o zmene profese. Jak se tady mluvilo o tech "zajimavych povolanich", tak sorry, ale kam se hrabe vyzkumnik!?!
Odpovedať
Profilova fotka
@reys A pak se vratis do CR a tva rodina se te zepta, uz mas praci a co vlastne delas? A ty reknes hrde: Plivacku ohne, nazorne predvedu! :-D Ze by meli Italove smysl pro humor? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@sisiko :-D tak moderovani San Rema ja ani nemuzu komentovat.... pri kazde vete Gianniho Morandiho se mi otvirala kudla v kapse, ty holky byly pak uz jen bonus ]-( jo a Emma - no, ja ji fandila, protoze jsem ji sledovala uz vloni od jejich zacatku v Amici. Byla mi sympaticka a moc se mi libil jeji hlas. Byla jsem rada, kdyz pak vyhrala. Takze jsem ji fandila i v Sanremu, i kdyz tahle pisnicka zrovna nebyla nic specialniho... ale vzhledem k ostatni konkurenci... ;-) Amici jsou tak jedina vec, co sleduju pravidelne i letos... bavi me to, protoze ty decka, co tam soutezi, jsou fakt dobry...je tam Platinette, coz je moje velka oblibenec :-D :-D, no a hadky mezi jednotlivymi vystoupenimi bud ignoruju nebo se smeju ;-) @reys a ty nechces delat krotitelku zvirat???? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@yellowbanna My na to San Remo mely koukat spolu, aspon by byla sranda :-) Chapu, ja ji prave videla poprve. Moc se mi libilo, jak na ni Kekko pri zpivani koukal x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sisiko jej, to by byvalo bylo supeeeer!! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@sisiko oh, pri dalsi podobne prilezitosti se sejdem tady a muzem komentovat online :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@yellowbanna Tak to jsem pro! :-D @holky hispanistky a hispanofilky :-) Vcera v noci na Rai Movie davali Atame a hned po tom (od 2h) Matador, kruci pisek, proc tak pozde?
Odpovedať
Profilova fotka
@jennynka5 lynfodrenazna masaz je vraj velmi dobra... ja som o tom citala par clankov, ono existuje aj taky stroj, vyzera to ako modre nohavice... a tiez je to na tie masaze, namiesto tych "rucnych"... no uvidis co to bude zac... ja som sa tu informovala na ceny a to mi zenska napisala ze 60 euro na pol hodku... co mi neprislo najmenej,,, hlavne tam musis ist aspon 10 krat a potom aspon 1 krat mesacne preventivne, ale vraj vidno hned vysledky... ja som si objednala ten vtipny pas z mediashoping, ten vibracny, hahaha, to je zabava:) to sa budeme mat s cim bavit :-D ono to vyhrieva a vibruje... asi viete ktore, to co stale ukazuju v telke super max turbo :-D , uvidime ci je to blbost...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tam mam pozadano o obcanku, novou platebni kartu, nove cestovni pojisteni a zitra jeste ridicak. No a za mesic si zaletim si to vsechno vyzvednout, musime podporovat tu ekonomiku, zejo. Vite, ze ja jsem za cely zivot videla pulku jednoho vecera San Remo? Ostuda jsem. Ale ja celkove muziku neposloucham, o ja barbar, nebo rekneme ne muziku od r. 1920 dal. Uz od malicka, byla jsem divny pubertak. Upadam do rozpaku, kdyz se objevi celkem bezne konverzacni tema "jakou hudbu poslouchas". Doted jedine nase radio je to v aute. Mam sice MP3, ale na tom posloucham knizky nebo porady z ceskeho rozhlasu. A to jsem sest let zavodne tancila. Psycholog by z toho jiste neco vyvodil. Hele, @jennynko, a nebylo tam "jen pro zeny", aby jim tam nelezli chlapi s tim, ze jsou to cinske masaze, tj. maskovane eroticke sluzby?
Odpovedať
Profilova fotka
@jennynka5 ta tu vsetci povzbudzuju...
Odpovedať
Profilova fotka
@lejinka no prave, to je super, tak jsem to chtela zkusit tu lymfodrenazni, protoze to jinak byva drahy a za ty penize bych tam nechodila-jak rikas, musis chodit porad, jinak efekt neni dlouhodoby. Dlouhodoby je jen sport a uprava jidelnicku :-D No a tak jsem si rekla, ze kdyz je to v te sleve, tak to zkusim, aspon ty 3 masaze. Je tam pak vyber relaxacni, zdravotni, reflexni a lymfodrenazni. Nasi kamaradi sli treba diky tomuto webu na veceri-ryby, 20 euro pro 2 osoby a super. jsou tam vikendove pobyty za polovinu ceny a tak. No ale muzu Ti rict, ze uz mam z toho pekne neprijemny pocit :-p @daniela gratuluji k vyrizeni dokladu. Ukradli Ti i nejake penize? Ach jo :-| No ja nevim, proc tam bylo jen pro zeny..:-) Uvidime..Jinak ty "cinske masaze" mame tady kousek od baraku, vsimla jsem si hned, ze to nebudou obycejne masaze a taky ze ne. Jsou to ty, kde se muze zeptaji, jestli chce i "happy end" :-D kazdopadne, ceny inzeruji velmi nizke a jsou otevreni treba i ve 2 v noci a osvetleni jsou jak vanocni stromek :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jennynka5 a co je to za stranka? ja som tiez minule nieco take nasla ale bol tam sami sever talianska:) takze predpokladam ze toto bude o tom istom... :-| jo a keby ste niektora chcela fotky vyvolat zadarmo a mate po ruke despar alebo interspar tak vam poslem stranku, ja som sa tam registrovala asi 10krat, pokazne s inou adresou a pokazde 20 foto gratis alebo dokonca aj velke plagaty, teraz robia na 8 marca akciu, plagat 30x40 zadarmo. Lenze punti di vendita vsetky na severe, oni totiz na juhu skrachovali :( takze ja si mozem trhnut..
Odpovedať
Profilova fotka
@lejinka www.groupon.it Ja jsem se nedivala, jestli je tam i Salerno-to tam nekde asi zadas, ktery mesto jsi, abys videla preferencne ty lokalni nabidky. Ale jsou tam i vylety u jezera, more atd. Takze i obecne:-) Diky za typ s fotkama!Posli stranku ;-) I ten plagat je dobry..
Odpovedať
Profilova fotka
lejinko, tak je tam i Salerno ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@chces taky na masaz? :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jennynka5 stiahnes si len my composer, program co maju na strankach a tam si tie foto mozes aj upravit ako chces... stranka je http://www.stampaevia.it/despar/ kukni si najskor tie punti di vendita ;-) jj na masaz, hahah, by mi nello dal:) a tak pokial ta tam tvoj odprevadi tak to bude v pohode, v najhorsom pripade sa ten typek bude tvarit, ze necaka na teba :-D inak mne sa raz stalo nieco podobne, ale ja som vedela ze je to nejaky debil ale bola som zvedava, ked som hladala pracu som tiez posielala miliony mailov, a on ze stretneme sa na stanici (na stanici by ma asi nebol zastrelil pred milion ludmi :-) to som si tak hovorila na utechu :-) )a to podla mna robia naschval, oni si ta najskor omrknu, ci moze byt a potom sa ked tak ukazu oni..ja som si vsimla podozriveho v aute sedel a cumel a potom ked som videla ze mi zvoni mobil a on akurat volal, tak som zasla za zastavku a vybrala hned mobil z vrecka ale aj tak si to vsimol podla mna a odisiel het.... este ked ti niekto vola z neznameho cisla tak to je tiez ze seriozna ponuka..
Odpovedať
Profilova fotka
My v TO Spar nemame :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@lejinka to je drsny :-) To mi vubec nedoslo, ze to taky muze skoncit takhle, ze se ani neprihlasi.. :-p Ale ja vnitrne citim, ze to bude nakonec v poho. Adresu mam presnou a na tom webu si myslim, ze nedavaji uchylaky, ze ta firma, co to zajistuje, by si to nemohla dovolit, nejak je overuji, nebo jsem naivni? Vzdyt by si lidi stezovali, kdyby to byl uchylak..A ted jsou tam treba masaze lavovymi kameny, nebo masaz pro dvojice..no nevim:-) S tou tesserou sanitaria jsem nakonec nepochodila, je v tom zmatek a v nemocnici na sekretariate mi nasli zakon, ktery rika, ze kdyz mas jakoukoliv prac.smlouvu a pobyt delsi nez 3 mesice, tak mas pravo na to vsechno, co Italove. Zitra to jdu zkusit na jiny ASL, klidne i na dva tri dalsi, snad mi to nekde daji. Uz me to stve. Platim tady dane, normalne pracuji a jsem radny obcan a nemam pravo na lekare..?hmmm
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?