ahojte dievcata. pri tom mojom nudeni som si vsimla, ze holandanky a anglicanky su uz 'tu' (vo fore), je tu aj nejaka buduca (alebo uz) 'talianka'? ;-)
@reys ajooo tak ono by to krupalo, jo :-D Tak nevim, jak bych ho tedy pomlela...No, abych pravdu rekla, ja jsem nikdy nic s makem nepekla, v CR me to nejak nenapadlo, kdyz v obchodech bylo vsechno s makem (rohliky, buchticky..). Jen jsem ho pouzivala na sladka jidla-knedliky ci nudle s makem.
Jinak gratuluji ke gulasi;-) Je to jedno z mala ceskych jidel, co Alfi ma fakt moc rad. Hlavne kdyz jsou tam megakusy hoveziho masa:-)
Ahojte :-)
Ozyvam sa po dlhej dobe..akosi
nemam vela casu pri detoch...
Co sa tyka FB sledujem ho,ale hry
nehravam ziadne...zo strachu ze by ma to pohltilo
a nevedela by som sa od toho odtrhnut :-D
@jennynka5@oky Fakt o tom FB popremyslejte ;) Navic, kdyz si nastavite dobre soukromi, nikdo z cizich lidi nic neuvidi. Ja pres FB svolavam Italy (pripada mi, ze v Italii jsou vic maniaci ;-) ), jinak bych je asi nedala dohromady :-D A taky jsem na FB znovu nasla sve "penfriendky" z dob predinternetovych :-) Hry nehraju, na to nemam cas ;-)
Ted varim pravy kureci vyvar, v sobotu jsme meli kure na paprice a Simo mi rekl, ze pochopil, proc jsem mu porad basnila o zakysane smetane :-D
@janka2110 Ahoj Janko, my se jeste nezname, jsem tady na foru par mesicu. Bydlim v Turine a ty? Kolik mas deticek, dve? :-)
Holky, tak to ja mam takovy slovnicek slangu a hovorove AJ a tam jsou vsechny ty zkratky ;-)
C4N ;-) (ciao for now) :-D
Ahoj holky, tak jsem v praci a trpim :-p , protoze "ta kolegyne" pokracuje v nemluveni se mnou... :-x No, je to opravdu hodne neprijemne (jsme tu dnes jen 3) a uz vubec proste nechapu, ze nekdo vydrzi byt urazeny takovou dobu kvuli takove blbosti?? Zda se vam to normalni? Jo, zavrena tady 8 hod denne v teto atmosfere-nevim, jak dlouho na to budu mit..ja jsem to proste v byvale praci NIKDY nezazila a nevim, jak se mam chovat..Kdyby mi ted nekdo nabidl servirku za dobry prachy, nevaham :-D Nebo treba prodej bot ;-) @dita zaavidiim :-D
Ale tesi me, ze "sympaticka" kolegyne odchazi za tyden na materskou, snad ji to po 6 mesicich, az se vrati, prejde,ehm ehm, co myslite??????? :-D :-D
@jennynka5 Vydrz, Prt'ka, vydrz :-D Uz jen tyden, pak bude mit miminko a bude se s nim chlubit, uvidis, vse bude zapomenuto ;-) Jinak, ja jsem typ cloveka, ktery v takovych pripadech rika: "Poslys, udelala jsem ti neco, ze se mnou nemluvis? Ja totiz o nicem nevim." Nesnasim dusno a nevyrcene. Ale to jsi mozna zkousela..
Jeeeee, sisiko, nova fotecka! ;-) Pekna:-)
No, neco podobneho jsem uz zkousela hned po tom incidentu, ted uz na to nemam asi silu..nejsme nikdy samy.
Vydr prtka vydrz - jsme si rikavaly s mou nejlepsi kamaradkou, je to supr hlaska :-D
@sisiko to je dobra metoda, kterou jsem taky pouzivala v podobnych situacich, ale zjistila jsem, ze bohuzel ne vzdycky to funguje. nekteri si v tom vytvareni dusna vyslovene libuji a tesi je, ze ta druha strana je cela nesva a protahuji to zamerne. rekla bych, ze tohle ja hlavne zenska specialita, chlapi byvaji vetsinou pro primejsi reseni, trochu revu a je zapomenuto..
btw. pekna nova fotka :-) to plati pro @vsechny, co jste ted udelaly vymenu.. ;-)
@jennynka5 posledni tyden a budes mit pokoj.. vydrrrrrrz!
@sisiko vidim ze sa tu aktualizujete postupne jedna po druhej, este chyba @ditakir :-)
nam dnes prsi :-( a navic som este hytila nejaky virus a vobec mi nie je nejako dobre, vecer som mala zvysenu teplotu a citila som sa dost unavene... dnes uz trocha lepsie...
no @jenny budes to musiet este vydrzat alebo sa jej to skus spytat na rovinu... alebo proste na to kasli, ved ty sa nemusis nikomu odprosovat, si nic zle neurobila,ona ked sa vrati bude urcite ina...
jo a casnicka... ono je to nahodou fajn praca, myslim ze si nou prejde skoro kazdy, mna to celkom bavilo, a mohla som jest kolko som chcela lebo sm behala stale hore dole ako odtrhnuta z retaze:) ale aj tak... a ludia tam boli stale usmievavy.. teraz zas sedim 8 hodin na zadku.... takze tak no.. vsetko ma svoje pre a proti...
:-D Juuu, ja jsem s tema vasema novyma fotkama uplne dezorientovana :-D ... v prvni moment jsem si nebyla jista, jsem-li na spravne diskuzi :-D ... ale slusi vam to moc :-)
@ditakir ju, take jsem ten mak jednou videla tady v obchode ... a tez jsem spekulovala na cem ho namlit. Napadl me jen tycovy mixer :-N ... ale pote co jsem to zkusila s vlasskymi orechy tak jsem se te myslenky vzdala (btw: ty orechy nedopadly sice nejhur, ale mak jsem si nejak netroufla ;-) :-D ... ale treba by to slo ...) ...
@reys premieru gulase zavidim: uz nad nim nejakou dobu spekuluju, ale vzdycky to odlozim (no, je fakt, ze tak trochu cekam na tlakovy hrnec ...)
@sisiko C4N - to je fakt dobry :-D
@jennynka5 vydrz, kasli na to ;-) ... uz jenom tyden ;-) ... ale fakt nechapu: takto jsme se na sebe kvuli blbostem (v tomto pripade bez duvodu) nenastvavali ani v 5.tride :-N
@lejinka preju at se brzy uzdravis:-) ... a musis v takovem stavu do prace?
A jeste jedna novinka: ti nasi sileni (a mnou pred mesicem popisovani) sousede se ODSTEHOVALI :-D Dokonce s mesicnim predstihem oproti puvodnimu predpokladu :-D Takze mame Hawai :-D Az jsem z toho cela nervozni :-)
@oky blahozelam!:)
no ja som mala akurat dnes volno.... ale inak vcera som bola v praci a pojdem aj zajtra...ako nie je to nic vazne, ze by som omdlievala, mala som len 37,2 ... skor vecer mi je horsie ako rano.. no a je mi tiez luto im tam volat, ze nepridem, ze mi je blbo alebo tak, lebo sme 4-ia na smeny a to by znamenalo, ze tam musi prist niekto, kto mal volno, alebo si niekto namiesto 8 hodin odrobi 16 a to ja by som osobne nechcela...snazim sa nechybat... od kedy som tam sa mi stalo len raz ze som nemohla prist,ale to som fakt nevladala...
@lejinka : U me uz aktualizace probehla pred nekolika mesici ;-) Ja tam predtim mela jinou fotku. Tahle je z lonskeho kvetna a novejsi nemam! POkud teda nejsem na fotce s Federicem a to by neproslo.... :-|
Brzy se uzdrav. Ono to ted vsude radi. Ja taky jeste nejsem uplne OK. Uplne Te chapu,ze nechces v praci chybet. Ja jsem taky nikdy nezustavala doma, protoze jsem nechtela dostat kolegy do problemu. Ale u nas to bylo dobre,ze jsme byli na smene ve dvou,takze se to dalo.
@jennynka5 : Ignoruj ji. Rikej si,ze je to uz jen tyden a ten rychle utece.
My mame za sebou strasnou noc. Fede se budil kazdou hodinu a porad brecel.Vubec jsme se nevyspali. Asi to bylo tim,ze vcera vecer hodne radil se svym kamaradem,tak byl mozna az moc "agitato" . Dneska bude mit klidek,tak uvidime,co se stane. Zrovna vcera jsme resili s kamarada,zda druhe dite nebo ne,tak jsem si v noci rikala,ze teda jeste nejakou chvili neee. Jeste jsou ty probdele noci v moc zive pameti :-S
ahojte holky, dlouho jsem se tu neukazala, ale mam nejake spatne obdobi :-(, nechci o tom psat verejne na net, snad bude brzy lip x-) .
musim taky pochvali nas patecni sraz! byla to naprosto super akce!!! holky, slibte, ze to budeme praktikovat casteji, jsem uplne nadsena a hlave jste me privedli na jine myslenky,..ne nadarmo se rika sdilena starost, polovicni starost ;-) .
minuly tyden jste tu probirali vlaky a autobusy, tak pripojuji zazitek z patku, hihi. prijela jsem dom po 22.00, byl to docela zazitek, vlak jel jenom asi 4 zastavky, pak dosel pruvodci a rikal, ze je potreba presednout na autobus, ze vlak uz dal nejede...to ste mely videt ty moje nervy, potme, podchodem na nadrazi, kde jsem v zivote nebyla...prestupovala jsem jen ja, jeden starsi par, 3 cernosi a 1 ind! nastesti autobus tam fakt byl, cekal na nas a prijela jsem v poradku. ale trochu dobrodruzna cesta. na listek se me nikdo neptal, tak jsem jako spravny cech jela zadarmo :-D!!! nestihla jsem si ho totiz koupit, hihi
jinak s tema listkama je to tu celkove vesele. v cervnu, jak jsem po bouracce byla bez auta, tak jsem jezdila zadarmo skoro celych 6 tydnu. u nas na dedine v trafice listky nevedou, ridici me vzdycky odbyli slovy, ze listky prodavaji v trafice...a pak mavli rukou, jako ze tech par zastavek je OK :-D !!!
o jizdnich radech nemluvim, pomalu ani ridici nevedeli, jak to jezdi, dorazil me jeden, kdyz jsem se ho ptala jestli druhy den pojede, ze jsem slysela o stavce...a on se me ptal, jesli nevim, kdy ze ta stavka zacina :-D !!
a ty vlaky soppresso se mi taky parkrat stalo, jednou tam bylo dokonce napsano soppresso per mancanza del personale :-D :-D :-D !!!!
holky, vim, ze na svatebni webu s touhle otazkou moc nepochodim, ale mam tu kamaradku z ostravy, co bydli v Rimini, je tu vdana 12 let a ted se budou rozvadet...psala mi to v utery! tak me napadlo...on si clovek mysli, ze pokud manzelstvi funguje jak ma, ze se ho to netyka, ale vlastne si clovek tim druhym nemuze byt nikdy 100% jisty,...mysleli jste na to nekdy? jako cizinky, jak to mate treba s majetkem? omlouvam se za blby dotaz,..ale treba jen blby byt, je psany i na vas nebo jste se automaticky nastehovali k manzelovi? podepisovala nektera z vam predmanzelskou smlouvu? uvazovali jste nekdy nad tim, jestli po pripadnem rozchodu zustanete v italii nebo se vratite domu? fakt blbe dotazy, ale kvuli te kamosce me to zacalo srotovat v hlave, tak se omlouvaaaam, nas se tohle prece netyka e snad tykat nebude x-)
Ahoj holky, hlasim se z domu:-)
@oky gratuluji, to musi byt pohoda, ale bacha, nezvykejte si moooc, ono zalezi, kdo prijde dalsi...Ja s tou nasi duchodkyni nad loznici take trpim, slysim ji i pres ucpavky!! :-D S tim makem.no prave tycovym mixerem to taky nevidim...:-) Ale dala jsem si mak rano do jogurtu k snidani.jde to, ale pro "nedietarky" to asi nebude nic moc:-)
@lejinka jojo, je blby obdobi, jsi sikula, ze nechces chybet, je to spravne vuci ostatnim, kdyz clovek neni uplne vyrizeny. Jak pokracujes se svatbickou, zalozis si taky "album planu" abychom Ti mohli "radit" a lichotit?;-)
@reys joo, taky mam radeji chlaspky primy zpusob, ten je nadevse, v tomto je ve mne urcite kus chlapa 8-)
@dita Diti, snad bude tato noc lepsi..ale dalsi mimisek by nebyl spatny, cooo?;-) Jinak pro ostatni-Dita se muze aktualizovat jak chce, bude porad stejna, proste FOTOmodelka!! :-D ta se nezapre:-)
@reys jeste jsem Te nazivo nevidela, ale jsi taky ten typ, co se muze aktualizovat nebo ne a je porad kockoidni;-) To jsou ty "jizni" typy, nooooo :-p :-D
@sisiko ahoj :-)
Ja mam tri deti :-) a byvam v Lainate.
@yizheng ja som nad tym rozmyslala ohladne deti.ja som citala,ze taliani nechcu
nechat deti manzelkam a ze je to mozne ze na sude vyhraju.Neviem si prestavit ze
by som mala nechat deti mm ked by sme sa nahodou rozisli
(verim,ze sa to nestane vsak je nam spolu tak super x-) ).
Aj u nas dnes prsi. A najmansia mala teplotu,ale to zo zubov kedze jej idu von 4 zuby naraz.
holky, kouknete se prosim na mediaset-je tam Francesca Cipriani a napiste, co na ni rikate..;-) Ja neverim svym ocim, ale pockam, jestli hodite nejakykomentar.@dita urcite ji znas...ja s ni jela na trajektu na Sardinii v roce 2007
Jinak jsem vam jeste chtela rict, ze jsem dnes videla v Esselunga sedano rapa-jak jste psaly @sisiko a je to vazne "koren" neboli bulva celeru, ta, co pouzivame u nas do vyvaru..podle me;-) Takze je to tu..
@yizheng no my mame byt na 1/2 (hypoteka), takze v pripade rochodu jde ten nas skromny majetecek na pul, nic jineho nemame. Ja v mem rpipade (nemam v Bologni nikoho krom par kamaradu) si nedovedu predstavit, ze bych tu zustala bez Alfiho, takze zpet do CR. Byl to infatti jediny duvod, proc jsem prijela (jak uz jsem vam osobne rekla :-D) Ale kdyz je tu nekdo zabydleny, tak urcite by chtel zustat a pokud ma dobrou praci, tak proc ne. Mozna lepe, nez u nas, na stehovanio je vzdy dost casu..tot muj nazor
@janka a Ty jsi tu jak dlouho a kde:-) Ja mam pocit, ze kdyz jsem zacala na diskuzi, ze jsem Te potkala na modrem konikovi..ale nevzpominam si presne;-) Tak mi neco napis:-)
@jennynka5 ano! sedano rapa, to je on! v sobotu jsem ho taky koupila, zitra budu smazit :-p a diky za kompliment, Ty si me teda predchazis..!
@yizheng to me mrzi, ze mas blbe obdobi, doufam, ze brzo prejde! jinak jak vis, ja s F. bydlime spolu teprv chvilku, takze zatim jsme majetkove veci vyrazne neresili.. ale kazdopadne pokud bychom do toho do budoucna chteli prastit, tak predmanzelska smlouva musi byt. ne, ze kdokoliv z nas by mel kdovijake majetky, ale ryze pro poradek, jsem ferova. a taky mam bohuzel dost smutne zkusenosti z blizkeho okoli, co vsechno se v zivote muze prihodit stran majetkovych pomeru, takze jsem zastance, aby si kazdy svoje veci (minimalne ty nabyte pred svatbou) co nejvice chranil. co se stehovani tyce.. je to hodne individualni: zalezi jak dlouho tu clovek zije, jake ma vytvorene zazemi atd. no a s detmi je to vzdycky velky prusvih pri mezinarodnich rozvodech.. italska strana obecne ma tendenci "nadrzovat" svym obcanum, to asi vime vsechny. zvlast pokud druhy rodic hodla odejit z Italie pryc. na druhe strane zase aspon kdo ma snatek podle italskeho prava (a zustanou mu sverene deti), ma sanci ziskat lepsi podminky na vyzivne, v tomto smeru jsou tady udajne tvrdsi nez v CR.
@reys@yizheng to jsi rekla reys presne, uplne souhlasim. S detma je to vzdy vetsi prusvih.
K te Francesce Cipriani ona je tady povazovana za hroznou krasku,ale ja si nemuzu pomoct, ona je proste monstrum, je tlusta a enormni, tak proto jsem se vas ptala. Ja chapu velmi dobre krasky jako jiz zminena Belen nebo Canalis, bez ohledu na to, jestli umi, nebo neumi neco vic, nez se predvadet, jsou to KOCKY a dovedu chapat, jak chlapi sili :-) Ale s touto monstrozni babou mi to proste mozek nebere. Ja mam na ni nejake stesti, videla jsem ji fakt i osobne a nekolikrat v TV a casopise (a to italsky gossip vubec nesleduji, je to nejaka nahoda) a proste nemam slov, ja se za ni stydim, jak se chova...@dita Diti, ty jako profik mi k tomu musis napsat vyjadreni, dai :-)
holky, jeste jak jste tu psali, ze koukate na Prostreno (ja teda taky obcas), tak zrovna koukam na Cortesie per gli ospiti, takova italska obdoba Prosteno. je to na Realtime.
@Jennynka, Cipriani je otresne hnusna baba, vypada jak nafukovaci panna :-D, nechapu, jak se muzu nekolik libit a navic, je uplne blba!!!
@yizheng no ja prave sjizdim Prostreno denne a chces rict, ze to davaji i tady?Ale realtime bude asi na sky, ze jo?Ten ted nemame, Alfi se nastval a odhlasil to :-D
No Cipriani vem cert, jestli je blba, ale jak se muze takhle strapnovat? =-) Ja bych si s jeji postavou vzala cerne pouzdrove saty se stahovacimi bombardaky a drzela dietu, kdyz vystupuji v TV!! :-D
@Jenny, no prave je blba, protoze se tak prezentuje, hihihi, ja byt tlusta jak ona, tak se TV vyhybam obloukem :-D
jojo, davaji to i tady, ale je to takove trochu jine, chybi tam ta ceska povaha, ta se nezapre ;-) . realtime je normalne na digitale terrestre..teda myslim, protoze driv jsme si platili mediaset premium a tam to nebylo..objevila jsem ten program az po zapnuti digitale, hihi, tak vyzkousej. je myslim kanal 31
@yizheng s tou nafukovaci pannou jsi to uplne trefila :-D Ja si ji teda musela vygooglovat, TV zapinam jen na nejaky dobry film, vyskytne-li se, mne je z tech programu spatne.. Mne pripada, ze v Italii staci ukazat prsa a je ruka v rukave, sup do TV, slava zarucena. Je tady spousta monster, nekdy fakt valim oci :-o Vcera nam tchyne rikala, ze v tom programu, kde se tanci (bailando con le stelle, nebo tak nak) je nejhezci zena na svete. Ze to v tom programu rekli a ona tomu veri a siri to dal. My ji shodou okolnosti videli, je hezka, ale takovych je tady spousta, nic noveho, Simo si to mysli taky. Jemu se libi Slovanky: Cesky a Slovenky ;-) . Ja uz mela na jazyku, ze moje studentky byly 100x krasnejsi nez vsechny tyhle krasotinky dohromady, ale nerekla jsem to ;-)
@sisiko nejak se nam tady rozjela vlna novych fotek :-D Jen tak dal, at je tu trochu zivo (teda ne, ze by tu posledni tydny nebylo zivo - su nadsena!! ;-) )
@ditakir fotka s Federicem by prosla...beremese je spojene s Modrym konikem a kvuli nemu jsou fotky s detmi povoleny. Jen tam musis byt poznat. Ja mam taky na fotce Tonulu. I kdyz schovanyho ;-)
Ad druhe ditko...taky si to jeste nedovedu dost dobre predstavit..a taky hlavne kvuli probdelym nocim (nejak je spatne nesu nebo co =-) ) Zas na druhou stranu...cim driv deti po sobe, tim kratsi obdobi bdeni...predstav si, ze prvni dite sotva odroste narocnym nocim, ty si trochu oddechnes a prijde druhe...takhle bys sice bdela kvuli dvema, ale dohromady vlastne kratsi obdobi :-D
Mam kamaradku, ktera mela miminko 5 dni po mne. Nedavno jsem se dozvedela, ze v srpnu cekaji druhe...bude to mit narocne, ona navic jeste dalkove studuje...ale je to blazen, verim, ze zvladne vsechno :-D
@yizheng jsem asi naivni nebo nenapravitelny romantik, ale ja tohle vubec neresila...teda, ne ze by me to vubec nenapadlo, ale proste jsem z tech, co si rikaji, ze jich se to prece nikdy tykat nebude :-. Navic si myslim (VERIM), ze i kdyby melo k rozvodu dojit, dokazali bychom se slusne domluvit...Spis jsem premyslela o tom, co by bylo, kdyby se nedejboze jednomu z nas nebo obema neco stalo...nejak jsme o tom spolu nemluvili, Mick nechce takove veci privolavat...ale mam kamaradku, ktera ma s manzelem presne domluvene, kdo bude vychovavat jejich deti, kdyby se jim dvema neco stalo... tak nevim, neco na tom je...co vy na to? =-)
@janka2110 ahoooooooooooj! Tak Alessandra ma, chudinka, zase teplotu? Porad ji to zlobi, nejdriv nemoc, ted zuby...at je lip! Tonik ted byl taky nachlazeny, poprve poradne, tak to bylo trochu narocnejsi...priznam, ze hlavne na psychiku maminky a tatinka :-D Ted v sobotu letime do CR, ale az se po tydnu vratime, mohly bychom se zase videt, co ty na to? :-)
jo a jeste k Prostreno - musim se podivat na ty dily z Brna ;-) Ja koukala jen na ty, kde byli herci z Cest domu, to bylo fajn, treba Pavel Soukup nebo Pavla Vitazkova...navic nektere recepty byly opravdu inspirativni...
Jinak ted "mam" zas novy serial - na CT Znameni kone... mam hrozne rada Vilmu Cibulkovou a Krajco taky neni k zahozeni, i kdyz jako herce ho vidim poprve :-)
@yellowbanna juj skore uzdravenie Tonikovi.
A uzite si to v Cechach :-)
A Ale.ma teplotu pri kazdych zuboch..a to tak,ze ma 38,2 a po hodine nic
bez liekov ide prec sama a potom zase....
A urcite sa stretneme sa tesim :-)
A o tom co bude s detmi ked my nebudeme sme tiez nerozpravali.
Nechcem mysliet na take veci.Aj ked viem ze treba.
@sisiko tri deti ano je to krasa :-) ale niekedy je to tazke kedze mm
je skoro stale v robote.
A som tu zhruba 5 rokov.
A telku so uz dlho nepozerala.
Ked deti zaspia tak v posteli sa s mm rozpravame alebo citam nieco cez iPad.
Nepamatam si na teba.myslis niekde na zaciatku na MK?lebo ja som tam nie dlho...
A malo :-)
@jennynka5
@sisiko to mas pravdu, tady program bez aspon jedne polonahe zenske asi neexistuje.. nekdy mi to prijde skoro az uchylne. Ciprianiovou jsem si musela vygooglit, teda z tech fotek se moc nedalo poznat, zda je tlusta, ale zato mi prijde hodne nehezka, ma pusu prorizlou jak Jů a Hele :-D ale zrejme zna ty spravne paky, jak se prosadit v tv, ze..
@lejinka juju, s tim chozenim do prace pri nachlazeni/teplote to mam stejne ... jak nemam 38°C tak jdu ... ten smenny provoz je na to zastupovani asi horsi, hlavne pokud tam clovek neni ve dvojici ... (jen jednou se mi stalo, ze jsem vysla z domu s 37,3°C a za 3 hodiny v praci jsem mela 38, 3°C :-N 8-( ... ale byla jsem statecna, nikdo to nepoznal :-)) ... pak jsem mela nastesti 4 dny volno tak jsem to stihla celkem vylezet ... Jak je ti dneska?
@yizheng tak preju at spatne obdobi co nejdiv prejde ;-)
... Jinak ja se pristehovala k manzelovi do bytu (platime mutua) ... predsvatebni smlouva nebyla (a ani me to nenapadlo) ... Mno, a kdyby to jednou dopadlo tak, ze se budeme rozvadet, tak kdyby zalezelo jen na me, chtela bych urco do CR (tez jsem se stehovala jen kvuli manzelovi a v CR se mi libi :-D ) ... ale je fakt, ze by pak zalezelo na spouste dalsich okolnosti, ktere dneska nemuzu odhadnout (budou-li deti, jak stare, vztah s manzelem at. ...) ... takze by se videlo ...
Jinak samozrejme me tyto veci trosinku napadly (pred svatbou, stehovanim at.). Ale jen trosku, ze bych se tim zabyvala - to ne ... a co jsem tu tak to neresim vubec :-D My spolu totiz budeme az do smrti :-D :-D
@jennynka5 to uz horsi byt nemuze ;-) ... doufam :-)
... a Francescu jsem si musela take vygooglit - no, krasavica :-D
... Ja ted pro zmenu nezvladam tu reklamu na Tre ... jak sedi v tom baru/restauraci 2 zenske (nevim jak se jmenuji) a jeden Bova ... a resi telefony a tarify ... ta zenska s tema kudrnatyma vlasama me uplne strasne irituje! 8-( Ona je silena! Jak mluvi, jak vypada, jak se chova :-N
@jennynka5 : No jo, Ty jedna lichotnice :-) Blby je,ze prave FOTOmodelka,ze na fotkach je to lepsi nez ve skutecnosti. Zvlaste,kdyz narazis na dobrou kadernici a vizazistku ;-) ALe ja ve skutecnosti vlastne moc nefotila, jen par katalogu, spis jsem predvadela na prehlidkach.
@yizheng : No ja to muzu klidne slibit. Pro me to byl taky super zazitek. Ja jsem uz psala,ze bychom se mohly zase sejit pristi pondeli navecer. Jak jsi Ty na tom? K tem vlakum jsi zapomnela dodat,ze jsme obe prijely vlakem a presne! ;-) A vecerni bus na nadrazi jel podle jizdiho radu :-) No Bologna je Bologna ;-)
@jennynka5 : A co Ty jsi delala na modrem koniku? ;-)
Jo, ta Cipriani je hrozna. Ona byla v Grande fratello pred nekolik lety. Uz tenkrat dokazala, ze mozek se ji presunul z hlavy do prsou.
@yizheng: Ja uz mam za sebou jeden rozchod v Salernu. Celych pet let jsem rikala,ze kdybychom se rozesli,tak se ihned vracim domu. Tak domu jsem se nevratila. Najednou se mi nechtelo. Rikala jsem,ze jsem si tam 5 let budovala zivot a ze nemam chut zase zacinat znova od nuly. A hlavne jsem pro sebe nevidela v CR nejakou budoucnost. Ted,kdyz jsem vdana, obcas me napadne,co by bylo, kdyby..... Nejvetsi strach mam o malyho. Cristian by se ho urcite nechtel vzdat,tak by to bylo asi docela napinave. Ja majetek nemam zadny. Byt je Cristianuv. Ale v CR mam stavebni sporeni :-D