Diskusiu odoberá 0 ľudí

Budúce Talianky. Ste tu?

Zobraz úvodný príspevok
ahojte dievcata. pri tom mojom nudeni som si vsimla, ze holandanky a anglicanky su uz 'tu' (vo fore), je tu aj nejaka buduca (alebo uz) 'talianka'? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jennynka5 K piemontskym predkrmum - vydaji za cely obed ;-) Napr. bresaola plnena syrem a orechy, rolada z frittaty plnena bagnettem (piemontska zelena salsa z petrzele, oleje, ancovicek + urcite jeste neceho dalsiho), saccottini plnene porkem ci kde cim, plus dalsi miliony receptu, jsou to proste opere d'arte x-) @oky Tak ty se nam medializujes 8-) Holt vybrali nejvetsi kocku ;-) Takze tendone pod uhlem jsou ucinnejsi? @reys Tak to je sila, opila tehotna zena - to mi hlava nebere 8-( Jeste ze ses ji nakonec zbavila. @yellowbanna Ja jsem byla fakt prestastna, kdyz se Seredule prestehovala do Italie, ovsem vubec jsem nemohla tusit, ze za par let budeme spolecne Turinanky :-p Vzdycky byla hokynarka a nic vic. @domenico: Nasla jsem noveho idola :-D A jak zpiva krasne slovensky, JAJ! :-D Zni to jak rusky, nasi chlapi prece nemaji takovy prizvuk, ze ne?? @rospina Vetu s "albanesi" uz mam v rukave, kdyby neco :-D @vychod: je zajimave, ze takove debilni poznamky maji jen zenske -> cista zavist, protoze my jsme ty da sposare :-D @deia Taky te mezi nami vitam :-) @jennynka5 Stesti jsem zboznovala, jednou jsem tam mela prave toho capa a pak si pamatuju silene cernene klipsy :-D Jojo, my jsme konzumismem nezkazeni. Ja si v 9 letech nasetrila na pulku opravdoveho kola, druhou pulku dodali nasi - stesti nekonecne, ani nevim, jak jsem dlouho setrila :-D A ze jsem chodila v jednech botech do roztrhani, no a co, aspon si ted vazim kazdeho paru :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vcera jsem na Netu nastudovala zanzariere plissettate, jsou super, dneska je sla okouknout a v sobotu je tam jdeme se Simem objednat. Moc jsem si prala bile a oni delaji jen avorio, coz je plus minus totez, tmu mi to nevytvori :-) Tendone bude na rade az pak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@deia Ty ses vdavala na Zbirohu? Tam je to moc krasne :-) My tam byli na cesko-spanelske svatbe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sisiko mnaaaaaam :-p :-p takove dobre veci, jeste ze nejsme v Piemonte :-)) @stesti ja ho taky zboznovala, kupovala nam ho se segrou jen babicka x-) @sisiko me se teda casto ptaji i chlapi a to nejcasteji Moldava a Rumena :-( Nechapu...
Odpovedať
Profilova fotka
@jennynka5 Vypadas jinak = Rumena, moldava, ecc.?? :-p Mne nedavno rekla jedna kamaradka, ze na cviceni chodi jedna vysoka blondyna, "nordica come te". Toz to by si meli vybrat, jestli jsem nordica, nebo z vychodu :-D Ten muj muz se minul povolanim, mel by byt profesorem fyziky - uz mi toho vysvetlil tolik a logicky :-D Vcera jsme se pres "silicio" napsane na mineralce dostali k terminu "semiconduttore drogato". A tak se tady vzajemne obohacujeme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj holky, dekuji za mile privitani :-) Odpovim vsem najednou, jeste to tu nemam zajete a nevim jak pisete to osloveni, ze je videt modre? Co? :-N Takze, bydlim na jihu Sardinie - provincia di Cagliari. Jinak zatim zadnou poradnou praci nemam, obcas pomaham manzelovi v kancelari, ale to se ani jako prace brat neda... Ja jsem zatim spokojena takhle, mam porad co delat a rozhodne se nenudim a nezakrnuji, jak si lide o zenach v domacnosti mysli - to je hrozny slovo "zena v domacnosti" fuj! :-D Do budoucna vsak pracovat chci. Porad ale nemluvim moc dobre italsky, tak si zatim ani zadnou praci hledat netroufam. Jsem tu sice 4 roky, ale s manzelem jsme spolu dlouho komunikovali pouze anglicky - tedy takovou nasi anglictinou s primesi italstiny a cestiny :-D Bylo to super v tom, ze nam nikdy nikdo nerozumel :-N No ted vim, ze to byla chyba a meli jsme se na italstinu vrhnout hned kdyz jsem se sem prestehovala, ted uz bych snad "talianstila" obstojne. Jo a vdavala jsem se na Zbiroze, pochazim ze strednich Cech a kolem Zbiroha mam spoustu pribuznych, tak jsme svatbu udelali tam. Je to tam fakt krasny! Jo a v lete mi bude 24 let ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@deia ahoj, i ja Te vitam! Sardinii mam teda trochu z ruky, ale tady na netu se stejne sejdem z ruznych koutu, tak bude fajn, kdyz se k nam pridas. ;-) s tou italstinou fakt nemeskej, bez ni se prace hleda spatne. kdyz uz mas tu moznost komunikovat s rodilym mluvcim a jsi v tom prostredi, vyuzij ji.. italstina je dost jednoducha, takze myslim, ze kdyz budes poradne poslouchat a projdes si zaklady gramatiky, za chvili ji budes mit v malicku. jinak osloveni se pise s @ a pak presny nick dane osoby. ;-) @sisiko semiconduttore drogato...? cim ze se zabyva manzel? mne dnes sef dneska vysvetloval principy sestaveni datovych siti, chvilemi jsem si pripadala jak z jine planety: fyziku jsem sice zvladala bez problemu, ale takhle v praxi teda je to jine kafe.. ale kazdopadne kazda spravne vysvetlena vec, i kdyz z uplne neznameho oboru, cloveka obohati.
Odpovedať
Profilova fotka
@sisiko, pridavam se k Reys, prosim o vysvetleni semiconduttore drogato. ja teda bezne v praci semiconduttori prodavam, ale netusim, jak vypadaji, kdyz jsou drogato :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@deia vitam ta, sardinia je krasna, myslim, ze uz tu mame niekoho asi skoro z kazdej casti talianska :-) ako pise @reys, urcite sa vrhni na tu taliancinu co najskor, drzim palce pri uceni a hladani pracicky :-) @yizheng na tvojom mieste by som asi tiez vsetko nechala. nemam sice vo zvyku veci vzdavat, ale ist proti prudu, alebo hlavou proti muru to nema cenu...moc ti drzim palce! @jennynka5 dakujem, mame sa fajn, aj Linda sa zatial drzi... vies, ta spravna odpoved niekomu ma zial nenapadne vzdy v pravy moment, a potom ma to stve.... :-S minule som potrebovala kupit blue-tooth na mobil v Euronixe a predavacka ma nechala cakat (nik iny tam nebol), ona si totizto citala na internete Allergie di cani e gatti.... tak som ju nechala a ked docitala, zacala si robit svoje papierovacky, a ignorovala ma dalej...poprosila som ju o chvilu pozornosti a nemilo odpovedala "Signora, io sto lavorando..".... tak som jej na rovinu povedala, ze si tu cita o alergiach o psoch a mackach, ze to asi ta praca nebude... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@rospina : Jezismarja,jak si nekdo muze dovolit, se takhle chovat. Ja jak nekdo vejde do kramu,tak vyskakuji ze zidle, zdravim a usmivam se jak diva 8-) @jennynka5: To vis ze si pamatuji Stesti. Ja ho taky mela moc rada. Vubec jsem mela rada darky. Bohuzel jsem jich moc nedostavala,protoze jsem ze setrive rodiny ;-) Trochu se to na me podepsalo v tom,ze ted rada kupuji Federicovi hracky. Sice to moc neprehanim,rozhodne jich nema tolik jako ostatni deti,ale prece jen bych se mohla trosku krotit. Nekdy mi prijde,ze neco kupuji spis pro sebe. Jako ze ja jsem nic takoveho nemela a ze se mi to tak libi ;-) @deia: Sardinii Ti zavidim. Tam musi byt krasne. A s tou italstinou nevahej. Ja jsem po prichodu do Italie zacala pracovat po deviti mesicich. Nejdriv v pizzerii a pak v restauraci. Sice to nebyla prace mych snu a nekdo by to mohl povazovat za podradnou praci,ale ja se diky tomu zdokonalila v itasltine, vydelala si nejake penizky a poznala spoustu lidi...A zacit se nejak musi,aby se clovek dostal nekam jinam. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sisiko : Ja napr. nevim,jak vypadam. Jako ktere narodnosti se nejvic podobam. V Cechach se me ptaji,zda mam nejake jizni predky, cizinci v Italii si mysli,ze jsem Italka, nekteri Italove si mysli,ze jsem Italka a dalsi Italove mi reknou,ze je hned videt,ze nejsem Italka, tak prase se v tom vyznej ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@holky kukam ze som si nechala ujst strasne zaujimavu temu o muzskych :) Inak som na marodke, tyzden, snazim sa byt malo na pc, tak som vas dost zanedbala... ale dnes napravim.. My sme v nedelu malovali, vcera montovali telku na stenu a dalsie dve policky... :-) @ditakir nadhodila si super temu :) Ja som az teraz pochopila, co tym mamina chcela povedat minuly rok, ked boli tyzden u nas v Salerne, ze som na Nella strasne prisna... ja teda od neho ocakavam vsetko to, co robim ja, a az citanim tychto prispevkoy som si uvedomila, ze som pozabudla na muzsku logiku, on teda v chladnicke vacsinou vsetko najde, ale ma zase ine muchy, ako apriklad nechava mi stale otvoreny gel na umyvadle a ono to tam cez den z tej tuby leze ven a cele umyvadlo modre, alebo zubna pasta: vecne otvorena a vrchnak - hladaj ma! Na vasich prispevkoch som sa pobavila:) @ yellow kde bys byla?:) @jennynka5 podla mna tam seredova na tom videu tazko zula a prehltala slova, ktore jej sli pod jazykom.... akoze sei nata povera, poverissima... to co je???? by som mu hned vysvetlila ze aky ricco uz len on je... a este ragazze dell´est, jezis.... sa jej cudujem ze nieco nepovedala... jenny, to co citam za nadavky?:) ze koko.... u nas je to velka nadavka, u vas asi mensia:D @reys opila tehotna ? tak to je aka trubaaa... hrozne Idem vas este docitat... Este by som zabudla, k tej Seredovej: v poslednej dobe kukame stale na RAI movie a na RAI premium a bol tam film HO VISTO LE STELLE, so Seredovou... videla ste to niektora? Akoze je to zabavny film, az kym tam neukazali ju a nezacala: Sono russa,ero una ragazza povera, lui mi ha salvato, mi ha fatto fare la ballerina, potevo finire come altre, per strada... tak som sa celkom cudovala ze sa dala este aj na podobnu rolu, viem, ze je to len film, ale ona toho musi mat tiez plne zuby, ci nie?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@rospina tej predavacke si to dobre vysvetlila, to by ma tiez nastvalo... @sisiko tie zanzariere su tie rolovacie, vytahovacie? my budeme musiet tiez vyriesit okno v spalni a balkon v kuchyni, akoze okno pre mna za mna moze byt aj tak, ze tam bude ta zanzariera nastalo, ale balkon??? hlavne potrebujem nieco, aby sa nas kocur dostal von, to aby som mu tam montovala do toho este dvierka alebo co:) @deia vitam ta u nas, dufam, ze sa ti tu bude pacit,takze si nas potajomky takto sledovala? kto vie, ci nas necita aj Seredova? :-D Ako sa ti paci v Taliansku? Na Sardinii je krasne more... to by som bola hned cele leto na plazi:)
Odpovedať
Profilova fotka
@lejinka cooooo? Vim, ze Seredka natocila nejaky filmy, ale tato veta uz me upne vytaci holky pomooooooc :-D @oky pomoooc to je strasna veta, to je jak s tou chuderkou Nastenkou :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
@rospina tak to jsem rada, ze se vam dobre dari ;-) A prodavacce jsi to rekla fakt moc hezky :-) @lejinka jojo, prisla jsi o super tema tydne :-D Ale muzes klidne pridavat prispevky na toto tema, myslim, ze je to vecne tema :-D :-D @sisiko ja tedy nevim, jak vypada typicka Moldava, ale jako Rumunka tedy rozhodne nevypadam, aspon si to myslim. @dita nebo snad jo? =-) :-) @dita s temi hrackami delas dobre, dnes je to s detma fakt takove, ze se nemuzou na nic tesit a niceho si vazit, protoze maji zkratka vse!! Ja kdyz se zeptam me netere, co chce pod stromecek/k narozeninam, ona vlastne nevi, nic ji nenapada-ale ne proto, ze by byla tak skromna :-D , ale proste proto, ze ma vse :-. ;-) @dita ty bys mohla byt typicka italka, ale jsi vysoka a mas hooodne modre oci-tak nechavas na pochybach. A je pravda, ze kdybych Te neznala, tak bych nevedela-mohla bys byt teoreticky vsechno:-)...a to neni dar k zahozeni :-) Takovy narodnostni chameleon :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Holky, huraaaa, rano jsem na sveho "muze" navlekla malou lest a o vikendu budeme bourat starou drevenou skrin v predsini (myslim na to uz pul roku, ale Alfi nemel cas :-)) a rano jsem ho sikovne nalakala v telefonu a v sobotu se zacina a neni ani nacucenej ;-) :-D Jojo, roky treningu se projevuji :-D :-D Ale vychazi mi to tak 50/50
Odpovedať
Profilova fotka
Hezkou stredu preji ;-) Italstinu se snazim po chvilkach ucit, ale nikdy u toho moc dlouho nevydrzim. Da se rict, ze se domluvim, ale mozna mou mluvu vnimaji rodily mluvci jako takovou tarzanskou ;-) Jsem takova stydliva a dela mi celkem problem mluvit na verejnosti ve vetsi skupine lidi. S manzelem nekdy mluvim tak dobre, ze se tomu on sam divi, ale jakmile se po mem boku naskytne nekdo jiny, mam hned nejaky blok v mozku a na spoustu slovicek si treba ani nevzpomenu, nevim cim to je...Taky me hodne stve, ze spousta lidi, jak starych tak mladych davaji prednost tomu jejich sardskemu dialektu :-S Manzelova maminka sardstinu pouziva hodne...muzeme ji rikat horem dolem, aby mluvila italsky a je to prd platny...rekne jednu vetu italsky a pak uz zase zacne sardsky... Jinak jak jste psaly, na ktere narodnosti vas italove odhaduji, tak o me si spousta lidi mysli, ze jsem z Nemecka nebo z Francie! To Nemecko bych jeste chapala, jsem blondata a hodne bila :-D Ale tu Francii? To nechapu! Jednou me dokonce jeden znamy zacal litovat, jak jsem asi musela zit, ze zit ve valce si nedokaze predstavit...no splet si Cr s Cecenskem a myslel si, ze se u nas stale valci :-D No, bylo mi divne, ze se vzdycky divil, kdyz jsem do Cr cela stastna jela na dovolenou :-D @reys diky za vysvetleni psani modreho jmena ;-) Ja jsem se toho zavinace vubec nevsimla :-N @lejinka na Sardinii se mi libi, i kdyz mam-li byt uprimna, ty zacatky byly tezke ;-) Nejhorsi bych rekla byl ten druhy rok co jsem tady byla, to uz jsem to nebrala jako dovolenou :-D uz jsem se zzila se zdejsim prostredim a zacala jsem videt i ty nedostatky, ktere jsme ten prvni rok vubec nevidela ;-) Ted uz se tu citim ale jako doma, vsude je neco co by mi vadilo a tady mam preci manzela a more :-) @ditakir s tou praci mas pravdu, zacit se nejak musi...kazda prace te vzdycky posune nekam dal. Ja se praci nebranim, i kdyz nebudu lhat, manzel by byl radsi, kdybych byla doma, nebo kdyz uz pracovat, tak jen na pul uvazku :-N Od pristiho roku chysta mensi zmeny v praci, tak se mozna vyvrbi i nejake pevne misto pro me, uvidime, uvidime, nechci nic zakriknout ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@deia s tim mluvenim to mame tak na zacatku asi vsechny. Teda aspon se mnou to tak bylo, jak popisujes ty. A dokonce i do dneska se najdou urcite osoby (vetsinou neznami lide), pred kterymi se jaksi stydim a nestane se mi teda, ze bych prestala vylozene mluvit :-), ale treba veci, ktere rikam jindy automaticky, najednou reknu jinak a s chybou, proste jak pako, a na zaklade toho treba zacnu cervenat hehe :-)) Ale stava se mi to cim dal min, diky bohu ;-). Ale nejlepsi je ma italstina v diskuzi s mym pritelem doma, kdyz je nejake tema, ktere me bavi a jsem do toho ponorena, ale zaroven uvolnena, ze on mi rozumi a nemuzu se pred nim ztrapnit..tak asi tak :-) Jinak se shodujeme, pro me byl take nejhorsi 2.rok tady, uplne presne jsi to vystihla. Prvni rok nadseni, clovek si porad nejakym zpusobem mysli, ze je na dovolene, vse je nove ... a tedy tendencne lepsi. Ale druhy rok dopadne tvrda realita, ze je to "navzdy", ze to neni dovca, zacne se srovnavat a zacnou chybet urcite veci. Ja budu v srpnu zavrsovat treti rok tady a musim rict, ze byl o 100% lepsi nez ten prvni. Na Sardinii jsem byla na dovolene, rekla bych, ze sva pro i proti. Samozrejme OBROVSKE PRO je more, cisty a cerstvy vzduch, priroda, urcite mate dum a ne jen byt s kouskem balkonu a par rostlinkama :-)) (jako my v Bologni). Nevyhody vyplyvaji z toho, ze je to ostrov, opustena mista, samota, ..proste klasika. Prace a kulturni vyziti atd. Ale sardske nareci si moc dobre pamatuji-otresne, ptali jsme se jednoho pana na nejblizsi supermarket a popsal nam diskoteku...ITALUM! :-) A tak nic z toho nebylo :-) A s tim narecim a rodicema to mam stejne, rodice a pribuzne od meho pritele NEPRESVEDCIS proste nijak, jedou napoletansky prizvuk dej se co dej. A i kamaradi. Takze kdyz jdeme s kamaradem Alfiho dole na jihu na kavu, tak rozumim tak cca 30-40% veci, kdyz budu optimisticka a to prosim nemam s italstinou zadne vetsi problemy, umim i castecne napoletansky dialekt (tedy rozumim mu ze 30-40%) :-)) Mimochodem, stava se i, ze se zeptam pritele, co ten jeho kamarad rikal a Alfi mi odpovi, ze taky vsechno nerozumel...boh :-) Takze pribuzni na me mluvi takto a ja tou spisovnou cistou italstinou, sranda :-) Chapu te, je to tezke. Ze jsem Nemka mi obcas reknou taky, ale ne v Bologni. V Bologni je tak strasne moc ruskych a moldavskych a rumunskych prostitutek, ze bolognany asi jine narodnosti "blondatych" holek neznaji. Tak asi tak :-)
Odpovedať
@sisiko ja nevim jestli ten tendone pod uhlem je ucinnejsi =-) Spis mozna zalezi i na tom jak je reseny balkon ... Pokud je to spise terasa a hodne na sirku (jako smerem od balkonovych dveri) tak tam stejne asi ten pod uhlem das tezko ... myslim ... ale nevim ;-) @deia juuuu, Sardinie! Kousek Italie, ktery bych chtela strasne videt x-) Tady u nas jsou dva puvodem ze Sardinie a strasne hodni lidi x-) A kdyz se divam na tvoji profilovou fotku: ty fotis?? A s tou italstinou pred manzelem a pred verejnosti to mam uplne stejne! Pred par mesici jsem to tu i psala ... @narodnosti me tipuji na Svycarku, Francouzsku nebo "est" ... A s tim Cecenskem se mi to stalo stejne jako @deia: v Londyne. A na kurzu se me ptali jestli nechcu svacinu, ze musim mit hlad! :-D :-D :-D A Italove se me bezne ptaji, mame-li tam v CR more :-D :-D A kdyz reknu, ze ne, tak se divi, ze umim plavat :-D :-D @jennynka5 uplne chapu tvou radost z bourani skrine ... Posledni dobou nedelame nic jineho nez zmeny: k me spokojenosti ;-) A k Danielove taky ;-) ... No, jeste ho musim presvedcit o par vecech tak doufam, ze se mi to podari :-) A je dobry jak ani sam Alfi nerozumi tomu dialektu :-D Holky, take mate tak vlhko ve sklepe?? Ale asi ne. Takove vlhko jak je v padske nizine asi jinde neni:-N Nam se porad dokola borti omitka vlhkem a nevim, co s tim .... :-| A ta kila soli, co si dava do sklepa sousedka: to se mi fakt nechce ... Tak hledam jinou alternativu ... myslim, ze to nakonec necham osekat na cihlu (nebo co tam je) a bude ... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@bartosova+italsky slechtic-novità http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-... @oky jeee, to jsem se zase nasmala, s tim morem se me take Italove ptaji, ale Ti z jihu-jsou jaksi vic mimo nez ti ze severu :-) S tim plavanim je to dobre a nejlepsi se svacinou :-) @VlhkoVeSklepe-obavam se, ze tam moc reseni nebude. Jedine vybourat podlahu, oholit zdi a dat tam silikon nebo neco s protiplisnovym ucinkem. Existuji i ruzne natery na zed-protiplisnove. Tezko rict, zda by to ve sklepe k necemu bylo..
Odpovedať
@jennynka5 me prijde jeste lepsi tento: http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-... :-D :-D Ohledne sklepu: dekuju. Je fakt, ze se mi do toho nejak moc investovat nechce :-| ... Tak uvidime ... K mori v CR: jak je videt tak jsou mimo i tady na severu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@oky nejsem vcerejsi, pche! :-D To jsem cetla vcera :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@jennynka5 @deia @narodnost : holky, ako tak pozeram nase prispevky tak som dosla iba k jednemu zaveru, a to k tomu, ze ludia nas vidia ako cudzinky a pripisuju nas k vacsine cudyincov, ktory sa prave nachadzaju na urcitom mieste, ze? Ako napr na Sardiniu asi chodi vela francuzov a nemcov, jenny tam ma moldavske prostitutky, ja to tu mam tiez narvane ruskami a ukrajinkami... a to ked som to hovorila kamaratke ze ma stale volaju ukrajinka tak mi na to povedala, ze mam byt rada, ze z Ukrajiny su najkrajsie modelky... lenze my sa na to bohuzial pozerame inak, u nas na SR by som sa na to nikdy nebola urazila, lenze tu je to snad ako urazka, byt rumun alebo ukrajinec je nieco zle...spinave, neakceptovane... nerozlisuju ci sme blond alebo tmave alebo zelene oci alebo modre alebo vysoke alebo ake, proste ine od nich a staci ze ich bratranca zena otca od sesternicinej susedy je z polska a atomaticky sme polky aj my... alebo zo svedska ako @sisiko
Odpovedať
Profilova fotka
@reys @yizheng Verte, ze vam to nejsem schopna vysvetlit, i kdyz v dany moment mi to bylo jasne, to vite, s obrazky to bylo nazorne :-D "I semiconduttori drogati sono quei semiconduttori ai quali vengono aggiunte impurità tramite il processo di drogaggio." Do polovodice se pridaji jakesi atomy a je to ;-) Jinak muj muz je elektroinzenyr a fyziku miluje :-) @deia Souhlasim, fuj terminu zena v domacnosti ;-) Jsem to i ja, od srpna a mentalne se momentalne citim skvele :-D Ha, takze i tebe tipovali na Francouzsku?Ja to taky nechapu.. I kdyz musim rict, ze jsem byla prekvapena, jak hezke holky jsem videla v Parizi, fakt. @lejinka Na balkon budeme mit vytahovaci vertikalne a do okna horizontalne. Ty plisovane jsou ted v kurzu, protoze kdyz do nich nechtic vletis, neznici se. Posilam foto. I na youtube neco najdes ;-) Ja tedy chtela bile, aby mi nekradly svetlo, ale ty normalni se delaji jen sede a ty plisovane v barve slonove kosti, coz docela jde. Pry, jestli nas necte Seredova, hihi, to jsem se musela smat :-D @ditakir Ja bych taky nedokazala rict, ke ktere narodnosti podle stereotypu patris. Ale na Italku te netipuju, ony nemaji jemne rysy ;-) @jennynka5 A jakou taktiku jsi na Alfiho pouzila, ze hned souhlasil, at se neco priucim(e) ;-) @italstina Jasne, kdyz vam nekdo rekne: Eeeehhh?, tak se s nim pak mluvi hur. Ja jsem vzdycky uplne nadsena, kdyz mluvim treba s prodavackou, spontanne, bez paus a rikam si, ona je tak hodna, ze mi rozumi a nic nedava najevo :-D @jennynka5 Ty a stydliva? :-D Musim rict, ze dialektem na me nemluvi nikdo a to mame kamarady odevsud. Ze sicilskeho znam kousek pisne: "ciuri ciuri ciuri di tuttu l'annu". To "ciuri" me pobavilo, ale znamena to "fiori" :-D @lejinka Tak v Turine mame narvano cernosskymi prostitutkami, to by tak schazelo, aby se me nekdo zeptal, jestli nejsem z Afriky :-D (dle tve teorie) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sisiko aha, takze nasycene polovodice..? neco se mi matne v hlave plete jeste z fyziky na gymplu. ale fakt jen matne :-D s temi cernoskami jsi me pobavila.. no kdyz uz jsou natolik geografii nezatizeni, snad aspon dobre vidi 8-) leda ze bys byla z JAR, tam je i dost bilych... :-p @jennynka5 ta taktika by me tez zajimala, ja s tim mojim obcas dost bojuju, aby hnul prstem..
Odpovedať
Profilova fotka
@sisiko tyyy jo, tak plisovany tendone jsem jeste nikdy nevidela, ja jsem asi zaostala :-) Je to krasny! Haha, jestli nas Seredova necte :-) Ale kdyby nahodou, tak snad se pouci :-) Na Alfiho jsem pouzila rozhodnou taktiku (nema rad, kdyz zacinam vetu-obzvlast, kdyz neco chci PO NEM-takovym tim nerozhodnym: "Amò co bys tomu rekl, kdybysme udelali o vikendu..."). Takze musim nahodit co nejoptimistictejsi a bodry ton (ja si ho pracovne nazyvam jako Italky-alla una donna solare) a rict, ze jsem se rozhodla, ze rozbijem tu skrin a to bude vse, az pak nekdy za dlouho, az se mu bude chtit, jednou....., polozime ten kousek podlahy, co se tim odkryje, a pak zase treba za dalsi mesic vymalujeme...zadnej stres. A rychle jsem dodala: " ..ale jestli chces spis odpocivat, tak nevadi, udelame to jindy-stale bodry ton" a ztichla jsem. Pak se ozvalo jen, ze musime byt opatrni, at neposkrabem stavajici novou podlahu a pak padlo TAK JO. A zmenili jsme tema. Jaja, bez prace nejsou kolace, vis, kolik let mi v zivote trvalo se toto umeni naucit? Hahaha, holky, snad jsem vas neunudila dlouhym popisem takove kraviny, ale ja si v takovych taktikach libuji a miluju, kdyz odhalim, ze platiii :-))
Odpovedať
Profilova fotka
@sisiko vy mate v Torine vazne prostitutky cernosky? Tyy jo, to jsem v Bologni jeste fakt nevidela..vubec nevim proc, ale tipla bych to do Genovy, predstavovala bych si je u pristavu, jak krouti temi super zadky a pokrikuji s velikou namalovanou pusou na namorniky :-D Je to tak? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jennynka5 90% dle mych ocitych svedectvi jsou cernosky. V noci za Ivekem jich bylo nejmin 15 :-| My jsme takove multietnicke mesto, hotovy raj na zemi ;-) Kdyz ja reknu vsechno na rovinu, taktiky neumim, mne by bylo Sima lito, ze na nej jdu tvrde psychologicky ;-) Ale na druhou stranu jeste nenastala situace, ze bych ho musela do neceho nutit. Ty plisovane jsou zanzariere, ne tendone ;-) @reys Fakt nevim.. Ale je zajimava, ta fyzika, ze? ;-) Ty jo, ja asi zacnu rikat, ze jsem z JAR a uvidime, co oni na to :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My jsme dneska v noci spali pri 26 stupnich, taky mate doma takovy hic?
Odpovedať
Profilova fotka
@sisiko aha ja jsem hloupa, mne se to zdalo nejake divne s takovym tendone, myslela jsem, ze zase neznam nejakou novinku :-D @taktika "tvrde psychologicky" bych to tedy nenazvala :-) a kdybych rekla vse na rovinu, tak tedy nevim nevim, kolik bysme toho meli doma hotoveho a kolik zbytecnych "vymen nazoru" za sebou :-D . Ja mam taktiku fakt rada a myslim si, ze Alfi ji na me aplikuje denne..vlastne se ucim od nej ;-) @teplo ano ano, dnes v noci jsem se divala, kdyz jsme sli spat (pri otevrenem okne, okna na sever), v loznici 26 stupnu. O vikendu dam uz jen prosteradlo, mame ted takovou tenci deku..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?