Ponocujem, ponocuješ, ponocujeme

6. júl 200943260
  • ze ho pozdravujem a ze pracujes ako vcelicka ze uz sme na 103 strane mu povedz 😃

• ja som napisala uz 800 prispevkom celkom mi to ide co povies?

• inac ja volam cez net kazdy den domov s nasimi je to zadara a je to super a mame aj web kameru a aj nasi tak sa aj vidime je t naozaj super

• Sponzor fóra
  • no bianca mala by si sa posnazit lebo je nejak vela modreho na tejto stranke 😃

• drahy ta ties pozdravuje a podla toho co som mu odcitovala mi bolo nakazane aby som rano doniesla POHAR MEDU

• to vyzera ako ked lovacka keca s lovackou a este s lovackou a este jedna lovacka tam je 😃

• ja si ties kupim kamerku a potom si mozme aj zatelefonovat as budem mat raz internet

• keby ze len pohar a kybel mu bude malo na tolko medu 😃

• no to bude asi tym,ze su tu dve alebo as tri lovacky

• uz sa neviem dockat to bude drahy sa ma aj zriekne a mozno aj svadbu zrusi

• to ja mam stastie,ze mna sa us zrieknut nemoze

• no asi tak nejako bianca.a sakra aka je to nahoda ze vsetky tri vyzeraju rovnako 😃

• hej ja si vezmem odbery a hned som s5

• tak to teda mas ved ten moj chudacisko mi hovori ze uz ani nevie kedy sme sli naraz spat 😃

• no radsej sa neponahlaj s odbermi 😃

• Sponzor fóra
  • inac poviem ti bianca ze je tu tolko kraasnych veci na svadbu a ja neviem nicomu odolat drahy kruti hlavou ze uz nie som v norme aze mi mal oznamit tyzden pred svadbou ze v sobotu je svadba 😃 lebo ze som schopna chodit a ocumovat 100 krat to iste a kupovat podla neho zbytocnosti ale ved ja len chcem aby sa mu nas dnik pacil 😉

• nezaspala si?

• ja som ties chcela mat vsetko super a potom som si to vobec neuzila a je mi to luto

• preco si si to neuzila?ja si to predstavujem tak ze lastne tyzden pred svadbou prideme domov a ze vsetko bude rady a vyzdobu nechame n firmu tak a v piatok budeme vyt pierka alebo vo stvrtok a potom len si uzivat 😃

• urcite si chcem dat dost casu na fotenie a taktiez na kadernicku a hlavne chcem aby si to nasi uzili 😉

• strasne malo casu .Strasne kratka svadba

• dame si repete? 😃

• kludne

• ale po 50rokoch

• a ako svokra sa ma?zmenila sa ?

• budem drzat palce bianca 😉

• ja neviem.Sme daleko

• budes musiet

• ti dnes ako nejdes spat?

• ja sa neviem dockat ako to bude u nas musim povedat ze vidno ze sa to trosku zmenilo ze to ako to bolo na zaciatku ked som mala 19 a ako je to teraz ked mam o 4 viac.len dufam ze ma budu mar radi.toho sa asi najviac bojim

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov