ja rozmyslam ze v zime ked si kupime obrucky tak spravime take oficialne zasnuby ze zoberieme nasich a priatelovych rosicov a aj moje babky do restiky a ze ako take zasnuby lebo my sme mali jedne aspi pred troma rokmi ale to neboli nikto len nasi a priatelovi rodicia a aj tak ma este oficialne nepoziadal o ruku
no ja viem ze mam ale do vianoc nic nevybvim a ked nevybvavim pocas dovci tak potom neviem neviem a nemam ani sajnu ake oznamenia by sme chceli a pocuj kolko treba oznameni?
no aj my to nejako podobne urobime ze ich pozveme na veceru.inac aj nasi beru mojho ako clena rodiny naozaj my sme uz ako po 20 rokoch manzelstva.je to smiesne ale je to tak a hlavne moj tato ma muca strasne rad berie ho ako syna a aj ked rozprava s niekym tak stale vravi ja mam tri deti dve dcery a syna.a nikto nechape kedy stihol spravit syna alebo sa pytaju ze nemanzelske a tak a po pol hodine natahovaciek im prezradi ako to je :-D
no ja neviem co dame svokrovcom.je to strasne ked mam nieco kupovat na vianoce sme im kupili pracku a na 5o neviem niekam na dovcu ale svokor nechce lietat a busom tiez nepojde niekam dva dni no je to tazke
vies ale to je fakt prekonali sme vela chorob a naozaj aj dost vaznych a ja mam aj operaciu za sebou no je to zaujimave som volala z jeho mamou a ona sa nevie dockat kedy sa vratime s5 na svk,a ja jej vravim ze vsak aj hned len keby to doma nebolo take tazke ale ze tu urcite nechceme ostat lebo fakt sme stale spolu len my dvaja a to uz vieme o sebe vsteko a sa nemas ani komu vyropravat len zase jemu sa ani pohnevat nemozes lebo zase ako sa budes hnevat ked tu mas len jho tak sa smiala ze fakt sme ako po 20 rokoch manzelstva :-D