ja som tu a dúfala som, že sa vrátiš, to už mi je len závislosť, len občas pozerám nejaké stránky, keď dlho nemám odpoveď, mne ich tu totiž rovno zobrazí 4
ja neviem, ale spala som poobede, tak sa mi teraz nechce. Už som aj chcela ísť, ale nejako som sa tu teraz zabudla, hľadala som nejakého dobrého kameramana, ty robíš len nočné?
segra robí na očnom a švagor na chirurgii robil, tam mal veľa nočných a víkendoviek...drahý je na stáži a soom sama, tak preto tu trávim tak veľa času. Inak otec ma tiež dnes narodky :-)
veľmi rada, neviem, ale či nepôjdem až niekedy v decembri, segra čaká bábo, tak keď sa to narodí, ale to budete asi všetci doma s rodinami na Slovensku, ale možno pôjdem aj skôr, teraz ešte neviem...
tak to je úplne opačné, naši už dlho chceli byť starými rodičmi, až vyvíjali nátlak :-D , ale ak chceš dieťa, tak nie je nikdy skoro, ja už poznám toľko dievčat, čo nemohli otehotnieť alebo s potratmi, no hrôza...až sa toho bojím, keď by som ja chcela mať...koľko máš rokov?
no ja mám problém s hormónmi, ja budem mať asi tiež problém, ale držím palce, 23 už nie je skoro, ja mám tiež toľko, ale ja to tak ešte necítim, hádam to príde, myslím tá túžba, len dúfam, že nebude neskoro
ja prave beriem hormony stitnej zlazy us 3 roky a Dg.mam na cely zivot.
Ja by som prave ze chcela a velmi,ale zatial nie su moc optimalne podmienky i ked pokusy us boli :-N