aha....sak snad sa tu objavi :-)
mna asi skor zacne bolet krk ako budem ospala :-p :-D takze mam casuuuuuuuuuuu 8-)
akurat zajtra idem na desiatu k alergologicke....cize najneskoro jednej by som to mala zabalit ak dovtedy nepride maminka a nenakrici na nas (bo aj brasko maniaci :-p :-D ) ze co sme este hore.... :-D
no ....maminka zaspala v obyvacke tak ak sa nezobudi, tak tu do jednej mozem strasit...o deviatej vstavam tak aby som aspon tych 8 hodin mala......
inak musim sa ti pochvali, z jedneho dna na druhy som sa naucila pit ovocny caj bez cukru :-) som na seba hrdaaaa :-D
ja bylinkace caje bez cukru ale ovocne som si vzdy musela sladit....a teraz zistujem ze bez toho cukru je to tusim aj lepsie :-) no a zdravsie samozrejme :-)
a kavicku zatial nekavickujem, len ked mam vazne nizky tlak ze uz ani tabletkanepomaha tak si supnem nescu s mlieckom....
angina boze chran! zatial nie :-p :-D
virozu s alergiou.....moja klasika v tomto obdobi.....ale mna ked hned nezacne liecit s ATB tak mozem skoncit aj pri tej angine alebo pri zapale pluc.....
ostrava? oki, idem kuknut student agency alebo nieco x-)
to teeeeeda....a ja som sa tak tesila :-p :-D
aaale sak treba ju nechat aby si oddychla....asi sa moc nabehala a uz nevladze ani prsty pouzivat :-p x-)