Prešov. Kto ste tu z Prešova?

21. nov 201679890
  • jajaj ale kupila si ich hej? ne len pozicala, fak fajne a kde v krosne si bola?

• tak zaplatili sme zatial zalohu tam mi ich upravia "zadara"- teda v cene siat ale este ked po nich pridem tak uz mam prist aj s topankami a na pockanie mi upravia dlzku podla topanok...
    a ktomu je aj super bolerko a este nieco do vlasov, ale to asi nebudem mat, a podvazok = 1600 zl cca 11200sk
    ale kupila som nakoniec z eriky...a su dooost zaujimave, povodne som chcela ine, ale mala som "porotu" a vysli jednoznacne ako no.1
    ale topanky som nekupila ziadne 😒 teda ziadne svadobne

• ale ved topanky najdes aj v meste je kopec obchodov, s toho si tazku hlavu nerob 😴

• Sponzor fóra
  • dnes som zase pobehala cele mesto a NIC...ked su pekne, tak 9cm tenke ihlicky, a prizabit sa nemusim...a ani balerinky som nevidela pekne...asi pojdem do KE

• a v maxe si bola?
    dnes som tam videla kopec baleriniek aj svadobne na cca 4cm podpatku

• bola som asi pre 2-3tyzdnami ale nic som nenasla 😞

• hore neviem ako sa vola obchod tam ako je michelov bar, tak tam su 2 oproti sebe obuvi a v tom vacsom mali kopec a pekne...

• tak pojdem buduci tyzden, alebo este cez vikend...nasla som na nete, ake asi chcem, idem hodit do albumu

• ok daj ti poviem ci tam nieco podobne bolo 😃

• s otvorenou spickou boli.....aj balerinky nieco na takyto stil....

• ach jaj, tak pojdem kuknut no...a tie moje saty maju kruh, co som ja nechcela, takze si ho aj tak vyberiem ostane len spodnicka 😛 a dali mi do hlavy aj zavoj a kazdy hikal, ako mi pristane, ale o 5 sekund letel dole...zamietla som 😃

• no ja zavoj len do kostola a na foteni par fotiek a ide dole... 😃

• inak saty su s oranzovou stuhou ,pod prsiami... nie borskynovou, ale takou "jesennou"orangeovou- vyzera to prefektne, len neviem ku comu tu farbu dopasujem 😬

• tak prides ku mne na svadbu, moja vyzdoba bude merunkova tak snad ku druzickam ta dopasujem 😛

• mirka 😃 😃 😃 ale to by dve svadobne saty neviem jak vyzerali na jednej svadbe 😛

• Sponzor fóra
  • 😉 mozno by si to nevsimli 😛

• myslim ze daco take je neprehliadnutelne...heh, skoda ze nebudem vtedy doma 😴

• ani ja nebudem doma 😛

• ja som mysela v PO -budem vo VT, tiez na svadbe 😛

• ja som pochopila 😛

• uz si mi to par krat hovorila, ze ides na svadbu 😛

• jaaaj, ja mam hosipu 😃

• 😛

• čaute, začal sa nový týždeň..... konečne som bola v sobotu pozrieť nejaké drobnosti na výzdobu a už sa neviem dočkať, až budem jednotlivé veci dávať dokopy 🙂

• danulienka, tiez mam na satach ruzovu stuhu a prisposobila som tomu vyzdobu a aj farbu kytice 🙂 tesim sa az sem hodis foto 🙂

• no, foto hodim az ked ich budem mat doma (25.4), pretoze neviem ani nazov siat, takze ich nemozem najst ani na nete a fotit mi nedovolili 😠 a vobec netusim ake znacky maju v salone erica, kedze stranku maju na figu 😐

• no, aj ja si pri niektorých tých vybavovačkách musim dookola opakovat, ze sa nemam rozculovat, ze to skodi len mne.... 😐 a aj tak zvyknem rozculit 😃 😃 😃 co uz, obcas uz chcem, aby to bolo za mnou, ale potom si spomeniem na tie nadherne svadobne saty, ktore na mna cakaju na den D a potom sa mi hned vycari usmev na tvari..... tak kasli na to, zbytocne sa nerozculuj a mysli na tu chvilu, ked pojdes "na ostro" 😉

• ty mas svoje satky kupene ci poziacne?pekneeee su 😉

• ikinka ako robotka? 🤔

• mam teraz voľno, naposledy som bola v robote štvrtok ak dobre pamatam, dohodla som sa s nimi že pridem ked ma nbudu poterbovať, nechcem zbytočne veľa prejazdiť....

juj moja napiš mi čo všetko už maš vybavene a kupene nech zistim čo i chyba.....
    juj čo budeme robiť o 2mesiace o takomto čase 🙂 😉 🙂 😬 🤔

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém