Prešov. Kto ste tu z Prešova?
tak zaplatili sme zatial zalohu tam mi ich upravia "zadara"- teda v cene siat ale este ked po nich pridem tak uz mam prist aj s topankami a na pockanie mi upravia dlzku podla topanok...
a ktomu je aj super bolerko a este nieco do vlasov, ale to asi nebudem mat, a podvazok = 1600 zl cca 11200sk
ale kupila som nakoniec z eriky...a su dooost zaujimave, povodne som chcela ine, ale mala som "porotu" a vysli jednoznacne ako no.1
ale topanky som nekupila ziadneteda ziadne svadobne
3. apr 2009- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
no, aj ja si pri niektorých tých vybavovačkách musim dookola opakovat, ze sa nemam rozculovat, ze to skodi len mne....
a aj tak zvyknem rozculit
co uz, obcas uz chcem, aby to bolo za mnou, ale potom si spomeniem na tie nadherne svadobne saty, ktore na mna cakaju na den D a potom sa mi hned vycari usmev na tvari..... tak kasli na to, zbytocne sa nerozculuj a mysli na tu chvilu, ked pojdes "na ostro"
6. apr 2009mam teraz voľno, naposledy som bola v robote štvrtok ak dobre pamatam, dohodla som sa s nimi že pridem ked ma nbudu poterbovať, nechcem zbytočne veľa prejazdiť....
juj moja napiš mi čo všetko už maš vybavene a kupene nech zistim čo i chyba.....
juj čo budeme robiť o 2mesiace o takomto čase6. apr 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
jajaj ale kupila si ich hej? ne len pozicala, fak fajne a kde v krosne si bola?