Prešov. Kto ste tu z Prešova?
- Sponzor fóra
tak ozkn nebol velmi vynoveny ked sme si ho rezervovali
renovuju ho az teraz, tak dufam, ze to tam nebude vyzerat az tak komunisticky... a my mame zivu hudbu a nie je s tym ziaden problem... praveze nam ziadneho dj-a ani nenukali a zeby bol v cene menu???
a ked som tam volala tak mi povedal pan Migas, ze minimalna kapacita je 80 ludi, ze pre menej nevaria
a maximalne co boli schopni obsluzit bolo nejakych 206 ludi... co je brutal... my budeme mat tych 90 ratam... hadam viac ani nie...
23. mar 2010- Sponzor fóra
tanicka_photo a SOU Volgogradska ti neodporucam, lebo je tam sice 330 sk na osobu ale za tretie jedlo po redovej si zvlast doplacas, alebo donesies suroviny a musis dohliadat, aby ti to dobre navarili, lebo to odflakuju. Ked si to spocitas, tak ta to vyjde priblize 400-500 sk na osobu. Za salu sa plati 4500 bez vyzdoby. Teraz toho roku tam idem v juni ta svadbu, tak uz som sa informovala u nevesty, ako to tam je.
25. mar 2010martinka, dik za info
ja by som najradsej brala Sport, ale nevyhovuje nam to kvoli kostolu, ktory bude pravvdepodobne na sidlisku 3, tak aj salu chceme nablizku.. a tam sme uvazovali o vukove a sou stavebnom.. a potom ked tak ta modra jedalen na budovatelskej, co sice nie je na trojke, ale nie je zase tak daleko ako sport..
25. mar 2010ináč, čo mám skúsenosť, tak v športe je veľmi ťažké rezervovať sálu. ja keď som tam volala v januári a chcela som termín na október tak jediný čo mali voľný bol dušičkový víkend :o) to som hneď zavrhla a keď som sa pýtala na august a september tak tiež to mali obsadené :o/ som bola v šoku keď mi povedala, že tam si ľudia zvyknú rezervovať tú najväčšiu sálu aj tri roky dopredu! pochopím stužkovú... ale v takom čase sa stužkové neorganizujú...
25. mar 2010nie, kostol menit pravdepodobne nebudeme.. a pocula som, ze niektore prastene si rezervuju aj tri roky, ale tak existuju aj ine pekne saly v meste, tak teraz sa nezblaznim kvoli nejakemu sportu len preto ze nie je volny..
kazda sala sa da pekne urobit, ked sa zaplati pekna dekoracia.. vsetko je len o peniazoch
25. mar 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
A parket v Sporte je o trosku vacsi ako v OZKN