Ročník 1982, pridajte sa a môžeme si pokecať
Caute ´82-ky
aj ja sa pridavam... 28.6.1982
Inak na rozdiel od niekoho som rada ze sa otvorila tato temasom pozerala ze je tu rocnik ´84... aj ine a tam predsa nebudem pisat ked som verna ´82!
a sama som nechcela temu otvarat... takze super ze sa niekto "odvaznejsi" nasiel
Inak aj ja sa radim medzi tie mladovyzerajuce 25-ky... najlepsie bolo to som mala asi 21, sli sme na diskoteku, zobrala som so sebou vyvencitaj svoju o 4 roky mladsiu sestru, ktora vtedy este nemala 18... ju vpustili v pohode a odo mna pytali obcianku...
19. okt 2007Asi sme nejaký podarený ročník, lebo aj ja mám problém s tým, že mi stále tipujú menej. Teraz mi vždy tipnú tak 20 alebo 19. Ale keď som mala 13 tak mi nechceli dať polovičný lístok v autobuse, vraj musím mať už minimálne osemnásť. Ako sa to mení. Ale teraz mi to už celkom lichotí.
Jancia, súhlasím s tebou, ja som tiež rada, že je táto téma otvorená.19. okt 2007- Sponzor fóra
No my sme mali par dolezitych veci zajednanych od januara a potom ostatne az dva mesiace pred svadbou... kedze sme do maja boli v zahranici... ale dalo sa... sice - bola som posledne 2 tyzdne pred svadbou nezamestnana, co mi dost pomohlo
inak neviem, asi by som stresovala...
Ale je pravda, samotny den D ubehne az prilis rychlo... ale ostanu krasne spomienky, fotky, video... a samozrejme milovany manzelik na cely zivot19. okt 2007jej to máte pekné že chystáte svadbičku. my sme uvažovali o budúcom roku, ale nakoľko sa nám dejú nejaké nepríjemné veci ohľadom zamestnania, tak sme to zrušili a uvažujeme ( ak sa niečo na situácii pohne k lepšiemu) o roku 2009. Ja by som chcela jún, alebo júl aby sme stihli ešte aj svadobnú cestu. Ale o svadbe mám už konkrétne predstavy a v prípravnom domácom net albume mám toho toľko že ma už nič nesmie zaskočiť
19. okt 2007My s drahym sa uz pomaly pripravujeme
uz mame zajednanu fotografku a kameramana, zajednali sme si ich skor, lebo su to profici a keby ich zajednavame neskor tak uz by mali nas termin obsadeny.Mame aj vyhliadnutu salu, ktoru mame predbezne zajednanu. Pracujeme na starejsom a DJovi
a to je vsetko na tento rok,uz sa tesim ako si budem hladat satky a oblecenie pre draheho
hladam si inspiracie na nete a niektore mam aj vo svojom albume.
19. okt 2007- Sponzor fóra
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahoj pollyanka
co uz narobime,ked vyzerame tak mlado,ze?
ja mam 14 rocne sesternice a vyzeraju starsie ako ja