lyduska, každý je iný ty človeka. niekto by sa učil stale, iný ma toho pokrk aj po roku a dalsi sa proste k tomu neprinuti. a ja som typ, čo ma toho po krk a už sa and skripta neprinutim. a vobec by som sa do školy nevratila.
lydus, ja som chcela..ale na tento rok som to zamietla.. ;-)
vcielka, ved musi.. ale vzdy ked sa nieco vyskytne, tak to nevyjde ]-( ale ja verim,ze ma caka praca snov :-D :-D :-D
Mariynka neboj, robotu najdes. Viem, ze to nie je lahke a v tejto dobe uz vobec nie.
Vcielka ja normalne obdivujem takych ludi ako Ty, ze aj ked sa im nechce dokazu sa prinutit. Ja sa poznam a viem ako som stresovala pred maturami, takze viem, ze keby som aj isla na vysku, tak do roka som na psychiatri. Ja psychicky nezvladam narazove ucenie a postupne sa mi ucit nechce, ked nemusim. ;-)
lydus, ja som počas študia školu chcela nechať, ale potom sa objavil moj drahy na scene a, pravdupovediac, aj kvoli nemu som ostala a dobojovala. aj on popri praci ešte študuje
Ja som si uz zvykla na to ze chodim do prace. Aj ked nerobim to, co som vystudovala, ale v robote sme dobry kolektiv, tak je to fajn.
A okrem toho momentalne zijem v stereotype, ze do prace a domov a cez vikend k rodicom a k svokrovcom a tak stale dookola. Nemam vela volneho casu a s manzelom sme rozmyslali aj o babatku, takze na skolu mi momentalne ani nevychadza cas. A ked si to premietnem aj do financnej stranky. Najprv by som rada poriesila vlastne byvanie, lebo momentalne byvame iba v podnajme.
akoze hviezdi, sa hanbi :-D mozes so mnou kecat po anglicky kolko len chceeees :-) :-)
kocky, ja som vystudovanma ucitelka angliny
a tolko znamych sa ma pyta, ci ich nebudem ucit, ze rozmyslam nad tym, ze sa tomu zacnem venovat.. :-N