Ročník 1985. Manželky, slečny... Kto pokecá?

14. jún 20108160

Ahojte vsetyk 85-ky!
Kto sa prida a pokeca o hocicom?

• pridavam sa, ale myslim, že podoba tema tu už je 😉

• Pre nas rocnik nie je, ja som si to uz overila.

• no super, tak sa oficiálne pridávam 😃 ako sa mas? ako tak pozeram, už si vydata pani

• Sponzor fóra
  • Mam sa celkom dobre aj ked pocasie by mohlo byt trosku lepsie, aby som sa trosku opalila, lebo budem v lete behat po svete biela ako veduca vapenky.

Vydata som uz takmer dva roky. A ty sa ako mas, a ty mas priatela alebo si uz aj zasnubena?

• aj ja som biela ako vapenka, ale vtip je v tom, že ked vyjdem von, tak sa zamrači...ani slnko ma radšej nechce vidieť 😃
    priatela mam už 2 rôčky, zasnubení nie sme, ani sa s tym neponahlame. momentalne je na vojenskej misii, takže som od marca sama. ale už len 111 dni a pride domov 😉
    zajtra mam štatnice a straaaaaaaašne sa mi nechce učiť

• Tak ja Ti na tych statniciach drzim palce, aby Ti to vyslo. Budem drzat vsetky prsteky na rukach aj na nohach.

• Ahojte..aj ja sa pridavam...ja uz tiez priatela mam, reps. snubenca, len to slovo mi nejak nejde z ust 🙂) nab. rok, po mojich promociach planujeme svadbicku, tak uvidim, ako to vsetko dopadne 🙂

• Vejo, tak Ti drzim palce, aby vam to vyslo. A ako dlho ste spolu?

• lyduska, dakujem 🙂 v marci boli 2 roky, ale pozname sa vlastne cely zivot..🙂

• Ja som sa s mojim terajsim manzelom zoznamila cez internet. Chodili sme spolu pred svadbou asi 3 a pol roka a zosobaseni sme nieco vyse 1,5 roka.

• ahojte...lyduska dobre si držala, lebo štatnice mam uspešne za sebou 😉

• Ahoj vcielka! Tak gratulujem a na akej skole si statnicovala? A teraz uz len oslavovat a oslavovat. Uz mozes knihy hodit za hlavu.

• ahojte, aj sa radim medzi ´85 🙂

• vcielka gratulujem, je to super pocit vsak? ja mam mesiac uz po tom 😎

• Ahoj hviezdicka! Vitaj medzi nami 85-kami. 😎

• Sponzor fóra
  • dakujem lydus 😎

• aj jaaaa 🙂 🙂 🙂

• vcielka, gartulujeeeem 🙂 🙂 🙂

• Hviezdicka odkial si ak sa smiem spytat? A aj tam prsi, lebo tu v TV neskutocne leje.

• u nas je vetrisko 😮 😮 a to sme chceli ist zajtra na vylet 😒 😠 😐

• Mariynka je to ako zakon schvalnosti. Cely tyzden svieti slnko a ked sa konecne blizi vikend tak zacne liat ako z krhly. Asi zajdem par krat do solarka, aby som aspon trosku vyzerala ako clovek.

• 😠 😐 😞 😢

• juj, aj tu strašne fukalo a pršalo. a diky baby 🙂 odpadol zo mna strašne velky balvanisko

lyduska, chodila som na UKF v Nitre

• Tu bolo chvilku tak ze sa nedalo vyjst, a zrazu ostalo jasno... no asi opat sa mraci 😬
    Mari čau 😃

• vcielka, ten moj balvan tiez muselo byt aj pocut, ako mi padol 😃 po 5 rokoch, konecne 😵

• vcielka, a ides dalej? 😉

hviezdi, serus mojo 😃 😉

lydus, mas pekne meno inak..ako moja mami 😵 no ja som biela ako stena, ale uz sa nad tym nevzrusujem.. ja mam pokozku ako babo, takze na slnko nemozem 😒 😐

• presne hviezdička, a dalsi balvanisko odpadne ked dojde drahy domov v oktobri 😵

• ja by som sa do skoly vratila znova 😬 ani mesiac neubehol od statnic a uz mi zacina skola chybat 😬 😃 😉

• Baby ako tak citam, tak ta vyska je ako strasiak. 😠 Ja som na vysku ist nechcela, a ani som nesla. A dnes som rada. Uz 4,5 roka pracujem a doteraz mi vobec vyska nechybala. Problem je aj v tom, ze este taku skolu nevymysleli, na aku by som bola ochotna ist.
    😒

• lydus, ja mam ten problem, ze ani s titulom si nemozem najst robotku.. ale nevzdavam sa.. 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém