erika, ja tiez stresujem.. a velmi.. ale treba si trosku aj verit..
ja som sa dnes dozvedela, ze ma prijali :-) sice len na nete to je, ale dufam, ze zajtra mi uz pride aj pisomne vyjadrenie.. to som teda zvedava, ze co to bude zas, kedze je to uplne iny odbor ako to, co som mala predtym :-D
Caute kocky.... my ideme piateho na mega svadbu do Ciech Tomovej sesterke, budeme tam spat od piatku, v sobotu obrad na zamku, potom obed pre rodinu a vecer a celu noc zur vo vinnej pivnici so 100 hostami, spat budeme az do nedele. No akcny vikend zasa :-D
Eri, neboj nic, vsetko pohodicka, treti bol v klude, tazke predmety, ale stihala som do prace chodit na 120 hodin mesacne, 160 je uz plny uvazok :-D a pisala som SVOCku, bakalarku, ucila sa na skusky, na statnice a prerabala byt... uplne v pohode :-) Zvladnes aj keby traktore padali, nestresuj, pekne priebezne budes pracovat a si za vodou ;-)
Baby, ani vy nemate papiere zo skoly? Ani ja :-D to je sranda, vsetky sme na tom rovnako, a moj Tomo tiez caka na vyjadrenie z jednej fakulty. Ja by som aj chcela vediet co a ako, ved o chvilku je zapis a ja ani neviem, ci sa mam na co zapisat :-) a musim si vybavit dospelacku elektricenku, len do 10.septembra mam tuto platnu. A potom asi aj nejake preukazy na zlavy, Euro 26 alebo radsej Junior rail plus, budem cestovat vlacikom so zlavou 40 % a je mi jedno, student nestudent :-D Takze tak.
ako to, že ešte stále nemáte papiere??? ja som ich dostala po odvolaný asi v polovici augusta. oni asi večne nestíhajú či čo. =-)
Bea u mňa je práve problém tá postupnosť, všetko robím na poslednú chvíľu a aj to sa horko ťažko dokopem aby som sa učila.
No baby ja som sa dnes dozvedela na nete, že ma na druhý stupeň neprijali :-( som z toho strašne na nervy, dúfala som, že sa tam dostanem ;-( no skúsim ešte odvolanie, keď prídu papiere a uvidím...strašne by som chcela ísť ďalej a byť aj ing 8-)
Ahojte kocky. Tak ako vas citam tak si hovorim ze ja som uz za vodou. Ja som dostala uz davno vyjadrenie ze som prijata na Ing. Zapis mam 7.9. tak dovtedy sa musim ist este oodfotit do noveho indexu. Tak dufam ze vsetko klapne .. a tesim sa ze su predo mnou uz posledne 2 roky skoly. A ako ste na tom vy?
cawte :-)
ja mam zapis zajtra... viem ze ste tu vsetky vzorne studentky, ale neviete ako by mala vyzerat ziadost ked prenasam kredity naviac? totizto nam povedal profak ze da termin v lete a ten sa nekonal :-S vraj je to vlastna tvorba, no ale nemam potuchy ci tam len napisem ziadam vas bla bla bla a vypisem predmety + kredity...
no neviem, ale asi by to malo stačiť.
ja mám otázku. nemám zapísaný jeden predmet v indexe, skúšku som ale spravila. čo ak nezastihnem profku ešte pred zápisom???
nelynka
Aku mas pracu? Pochval sa!
ericca
So zapisom znamok sa nemusis ponahlat. Ale keby si bola uz na konci tretiaku tak by ta nepripustili k statniciam keby si nemala zapisane vsetky znamky v indexe ale v druhaku to je v pohodke. Takze nemas sa coho bat ;-) Sice .. spon u nas to tak je ...
Nelynka huraaaaaaa x-) to je parada, gratulujem, sikulka! Len do toho, o chvilu si tam veduca prevadzky! Drzkaj sa. Kedy nastupujes?
Luna, to ma mrzi, ale odvolaj sa, u nas sa polovica ludi berie na odvolanie....skus, uvidis. A ked nie, mozno mangel pristane na to babo aj skor :-) Ing urobis aj o rok neskor.
Eri, staci ked to budes mat na tie statnice, ale popytaj sa v skole, ci ju nezastihnes. A ucit sa budes priebezne, to ta donutime :-) budeme tu na teba davat pozor :-D
Katuska, ziadost je uplne jedno, aj tak to u nas nikto necita, hlavne nieco napis, ze bla bla a preco to tak je...
Hainy, to je fajn, ze uz ides na zapis. Ja ani neviem, hlavne je mi to jedno, som furt v robote :-D
charlize
A ty kde pracujes? U nas je tazko zohnat pracu popri skole :-( Aj ja by som chcela pracovat a zarobit si uz konecne nieco. To mas na aky pracovny pomer? Normalne hlavny?
nemajú čo robiť, aj dnes sú v robote z party len 4 spolu s Vilim. ak sa nepohnú s prácou buď ich pošlú na naplatené voľno alebo im budú platiť len 60%. ako materiál nemajú a kým nie je matariál nie je robota.
Nely gratulujem, to je super, že si si našla prácu ;-) no uvidíme, ako to bude s tou školou, dúfam, že sa podarí, lebo už som bola namotaná, že bábo až v roku 2011, tak uvidíme, či sa poponáhľame, alebo pôjdem do práce, či do školy...
ericca
To mi je luto. Teraz je to strasne s tou krizou :-( A ty nemas zatial ziadnu robotku?
Bea to je charlize? :-) A ja chcem robit v call-centre :-N Alebo niekde inde ... nevie niekto o niecom ???? =-)
Ahojte dievčatá.. No som tu dlho nezavítala... pozerám, že riešete zápisy do školy, ja ten môj mám zajtra a idem platiť aj školné. teraz mi to vobec nesadlo.. Mesiac pred svadbou a este si aj zaplatiť školu..
A s tou prácou to je teraz na nič... Aj môjho drahého strašia, že ak nebude práca, idú prepúšťať. Joj, ak ho prepustia, neviem ako budeme, je to teraz strašne ťažko. :-(
Inak včera som si bola skúšať šatky, lebo som mala rezervovaných dvojo, tak som sa mala rozhodnúť. A vybrala som si úplne iné, je to nejaká novinka a ešte ich nikto nemal na sebe. Jeeej, sa tak teším, lebo sú to asi tie skutočne vysnívané... Strašne mi padli do okna a aj sadli.. Som z nich taká happy :-) :-) :-)
Pekný dník všetkým...
hm, erika, to je mi luto. teraz je s pracou velky problem...:-(
brissula, daj fotky siat ak mas :-) alebo napis aspon znacku a typ, nech si vieme vybavit :-)
bea hlavne to zdovodnenie by bolo zaujimave... myslis ze by uznali lenivost? :-D lenivost, pohodlnost, radsej budem robit vsetko ine len nie ucit sa vetko a matiku A :-p
rano som vstala a este v posteli vypotila tu ziadost, a ked sme dosli na miesto tak nam dali tlacivo... takze zbytocne zauradoval moj tvorivy duch, a v tej ziadosti bolo tiez odovodnenie... ale to sme nevypisovali chvalabohu ;-)
asi som vam este nepisala, ale uz mame vybaveneho fotografa, restiku, matriku aj kastiel x-) a musim pochvalit svoju polovicku, lebo vsetko vybavoval sam ked bol doma... ja som mu len podsunula tel. cislo...
minni z palladia ano..
to hej, len 5minut chodze, ale na vlak od nas z dediny to je 40minut peso a vlakom do prahy este dalsia hodina :-D :-D
ale no, nevyberiem si :))
Ahojte kocky. Ako sa to tu pekne rozbehlo, vidno, ze uz koncia prazdniny :-D
hainy ano, ja som Bea a robim v call centre, ako Erika pisala, supervizora, teraz aktualne uz na troch kampaniach...makam jak fretka, ale su korunky, takze vyhovuje... v SNV neviem o ziadnej praci :-p mozno niekde na nete... budem drzat palce.
Nely neboj, to bude fajn, budu korunky, cestu mozno najdes nejaku vyhodnu, ked zacnes dochadzat, a na nejaky cas to bude fajn, mozno pojdes o chvilu na matersku ;-) A budes mat zlavu v obchode :-D
Erik neboj, to sa podda, urcite to nebude dlho trvat, ze nemaju robotu, to sa rozbehne a bude aj praca, aj korunky, neboj.
Katuska vy ste sikovni... nam povedali v nasej restike, ze najskor v decembri si mozeme rezervovat, a potom budem vybavovat aj ostatne, tak od decembra, mozno trochu skor. Fotit by nas mala Tomova sesternica, saty budem riesit priebezne a take detaily po troske... teraz mam toho tolko v praci, ze nemam cas si ani vlasy umyt, nie ze svadbu riesit :-p
Aduska, ty sa ako mas? Praca?