Ročník 1987. Pridajte sa!

28. apr 201447250
  • Bea ty si aká akčná. idem sa tam teda mrknúť. 😉
    ako to že ti nejde pridať Gabiku??? 😕

• Ahojte. Tak dlho som tu nebola a ked som sem zavitala, tak, ze stranka sa preraba... 🙂 No, ale bola som zvyknuta na tu staru, aj ked aj tato verzia je zaujimava...

Bea, vstup do skupiny je len na pozvanie? Neviem, preco ma to nechce... 😐

• Uz sem nemusite pisat, len keby nieco alebo keby niekto novy chcel prist... taku mam radost, konecne si nemusim davat pozor na usta! 😃

• Sponzor fóra
  • ahojte babulky, vidim, ze uz ste aj vy v sukromnej, ja len ze sa s vami podelim o moju radost, kedze som sem obcas zavitala 😎 mame konecne termin: 1.10.2011 - kraaasny datum 😵 tak sa tesiiim 🙂 tak ja zas idem k uceniu, majte pekny den 😉

• @danulicek   blahoželám, konečne môžeš začať aj niečo rezervovať a objednávať. 🙂

• @ericca  no veru, konečne tu len nesnívam, ale reálne aj pozerám a vymýšľam 😬 ja som sa len s vami chcela podelit o radost 😃

• pekny datum aj ja som taky mala ale zmenila som ho..gratulujem 🙂

• @danulicek  jasné, veď to je radosť veľká. normálne ma chytila nostalgia, keďže ja mám už dva roky po svadbe 😬 už som to x-krát hovorila, ale ja by som si to tak rada zopakovala. 🙂

• @danulicek  budeme sa vydavat v rovnaky den? 🙂

• @vavenecka  noo, moj drahy zacal vymyslat, takze moje nadsenie preslo po par dnoch 😬 skor nie ako ano, ale este stale to mame otvorene 😉

• @danulicek  😃DD ten tvoj chlap 😉 tak len pekne porozmyslajte,az uz zacneme planovat 😠

• @vavenecka  no...tolko vybera, az nakoniec preberie ... 😬

• @danulicek  chi,no len nech pekne poslúcha 🙂

• 87micky na hrad!!!! 🙂 😃

• Dnes som si len tak spomenula na túto skupinu. Hm, ako tak pozerám, tak to tu už dlhšie nežije... Baby, ako sa máte? 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém