Ročník 1988 ;-)
Ahoj holky,
Charlize, tablo jste měli pestré a dost velkéMy též měli obrovské. byla jsem ale někde dole. Výkladní skříň jsme taky sháněli na poslední chvíli a dovolili nám ho strčit do nějakého skejťáckého obchodu s hakisákama atd. Na skle byly nějaké nápisy a jeden mi šel trochu přes obličej. Jsem vypadala jako Zoro
Ericca, já nemám púěkné vzpomínky na celou maturitu
Holky, v sobotu se jedeme podívat do jedné chovné stanice na 8 týdenní štěňátka. Pokud se nám nějaké bude líbit, hned si ho vezmeme domů. Aspoň nějaká útěcha...
Veronice, ať se květinka podaří. Pokud bude hezká, až se budu vdávat, udělám Ti kšeft14. máj 2008- Sponzor fóra
ja mam na stuzkovu krasne spomienky, zopakovala by som si ju
a na tablo tiez, vyzera fakt super
a je take - no proste nase! sak uvidite
elis, no berem, ale jedine ze by si chcela papierovu kyticu na svadbu
eri, dakujeminak mas uz nejake aktualne spravy ohladom tej skusajucej?? ako teraz poriesite tu skusku?
14. máj 2008Ericca, němečtí ovčáci. Před tím jsme měli taky vlčáka. Ono když má člověk nějakou rasu, je na ní fixovaný a už nechce jinou (teda většinou to tak bývá).
Jsem se dozvěděla, že mám zítra zkouškuProfák je dobrý, že to napíše den předem. Není toho ale moc (na příští termíny přidá další okruhy). Tak mám na večer o zábavu postaráno
Veronice, tak na svatbu asi ne, ale na funus si ji objednám(No teda)
14. máj 2008mno tak sa vam hlasim z upozornenim ze ked budete nahodou zajtra nejak okolo obeda chodit po bratislave v starom meste a uvidite vrieskajucich studentov na table v veeeelkym plysovym sobom a na hlavach s parohami, tak to nevypustili pacientov z pezinka ale to je nasa trieda
ja uz sa tak tesim
idem do vane a nalezite sa pripravit na moj oficialne posledny stredoskolsky denuz teraz mi je za niektorymi ludmi fakt velmi smutno....
inak co tak dat niekedy v juni stretko?15. máj 2008Ahojky,
tak Veronice, Ty máš zítra poslední zvonění, ju? Tak to je veselé, užij si to a moc nebulJá byla ráda, že ze školy konečně vypadnu. Jednak kvůli kolektivu a jednak kvůli tomu, že jsem se těšila, až budu studovat něco, co mě opravdu baví
Sraz je dobrý nápad. Ale já na Slovnesku nikdy sama nebyla. bojim, bojim (nezkouším to, aby byl sraz v ČR. Přece jenom jste v přesile).
Ericca, já byla celý den v tahu. Dělala jsem zápočet a zkoušku. Zápočet mám a zkoušející mi do indexu napsal, že jsem výborný15. máj 2008moja bývala škola je v telke!
Spojená škola Tokajická. to je sranda!
veronice to sa môžeme stretnúť! aká škola???
elis toje super
ja idem k lekárke na krv a odniesť vzorky, ide mi robiť komplexné vyšetrenie. sa jej nezdá že za túto zimu som bola zas 3x chorá. som ako malé decko, furt neaká angína a spol sa na mňa lepia.16. máj 2008ahojte, tak to stretko by som aj ja privitala
ja som už 4.den u našich v Trenčíne.ešte som mohla chvilu spať, ale po... sa mi pes
a ja ked sa rozoberiem a potom idem spať tak som celý den ako bez duše...pôjdem sa dať dnes konečne ostrihať, lebo už mi vlasy nijako nedržia, len dúfam, že natrafim na nejaku šikovnu kaderníčku
ja už som rada. že je po škole, ale ešte v pondelok tam idem kvôli výsledkom, pretože som tam volala a sú tam "strašne ochotní ludia", ktorým sa taží naklepať do počítača rodne č. a povedať mi dve vety.16. máj 2008- Sponzor fóra
elis, nevadi, mozno sa niekedy aj CR stretneme - niekedy v septembri sa chystam do prahy na vylet s drahym
posledny den bol superani sme naplakali...nie ze by sme nemali za cim ale tak v takej pohodicke sme sa rozisli....dve hodky sme behali kade tade po meste a potom sme zakotvili v jednom podniku odkial som o piatej odisla bo o chvilku mam jedno stretko, ale bolo super
a sme sa dohodli ze hned po maturite pojdeme opekat a oslavovat a taaaak
ja sa uz taaaak velmi tesim
o 10 dni...uch.....
oki, idem sa teda este nieco poucit, potom prec, potom poucit, potom spat a zajtra zacinam...
tak sa majte a drzim vsetkym palce na skusky aj na maturity16. máj 2008ahojte, tak už som ostrihana, dopadlo to celkom dobre, si myslim
ešte ma nevidel ten môj, tak uvidime čo povie, už sa na neho teším 3 dni bol v ČR...hodím aj foto, ale ešte som u našich tak až ked dojdem domov, ale nie je to žiadna super zmena, akuraát z dlžky nejakých 8 cm a trochu prestrihane...
veron- my sa chystame do prahy už min. 2roky a stale ničale tento rok to musíme stihnuť, už sa môžem aj tu pochvaliť. V decembri budeme mať mimi
v utorok sme to oznámili aj našim, už sa volajú babka a dedko...
17. máj 2008domini to mas fpoho, ja si vypocujem ako ma mamina rodila vzdy ked nechcem nieco spravit...to je take maminkine citove vydieranie ze napriklad: " 9 a pol mesiaca som ta nosila jak taka slonica!, 24 hodin som ta rodila!, utierala som ti spinavy zadok vyse 3 rokov A TY NECHCES IST SO SMETAMI???!!!" ale musim s polutovanim povedat ze to na mna zabera....pricom vzdy dufam ze porodim jak moja suseda prvorodicka za 6 hodin se vsim vsudy....
17. máj 2008to dúfam aj ja
mna to bude určite menej bolieť ako toho môjho, on ani rodiť nebude, ale bolieť ho to bude
neviem si predstaviť že by rodili chlapi, to by sme nikdy asi deti nemali...a akurát mi tu hovorí o výške, sa mu dobre hovorí. Aby som sa starala o dieťa, domácnosť a do toho výška...Tak na to si netrúfam, tento rok určite nie, možno ked trochu podrastie. Som mu povedala, že ak mu doma chýba nervózna baba, tak mu ju môžem znázorniť, aby si vedel predstaviť ako by to u nás vypadalo. A tým sme debatu výška uzavreli
18. máj 2008Ahojte, Dominika gratlujem, prajem vsetko dobre, drzim vsetky paste, aby ste krasne rastli a ticho zavidim
ja by som vymenila vysku za matersku hned....
Veronice, drzim palce, vsetko dobre dopadnelen klud...ale o teba sa nebojim...kde mate to tablo?
Ericca, diky za ip, uvidime este ako to vsetko dopadne s nami....hadam dobre
Idem sa ja este ucit, straasne sa mi nechce, nemam na nic chutteda okrem cokolady, ale ta mi k uceniu nepomoze...
18. máj 2008Ahoj holky,
včera jsme si přivezli štěňátkoJmenuje se Zidane, což je celkem sranda, protože jsme fotbalová rodina
je drobnější, než náš předchozí pes, ale velmi sympatický. Všude za námi chodí a za vše je moc a moc vděčný. Mně je o mnoho líp, když teď máme jeho. Už se domů budu opět těšit, protože budu vědět, že tam na mě někdo čeká.
Veronice, charlize, ať se vám daří s učením. Ještě chvíli a budete to mít ÚSPĚŠNĚ za sebou.
Dominiko, jak se cítíš. Jeee, to povím tomu mojemu, že má vrstevnice bude mít bejbíno.
Eri, kde jsi?
18. máj 2008Ahojte, ja som bola štvrtok piatok v ba, cez víkend na záhrade okopávala a sadila planty
baby vyskúšala som v Nicole šaty Pronovias Domingo, ako keby ich na mňa šili. aj by som tie svoje za ne vymenila, ale tú cenu som nerozdýchala "pouhých" 17.990,- skoro ma kleplo. ale nevadí, som spokojná že som ich mala na sebeku šťastiu mi to úplne stačí
domček som nepofotila, nemala som čas. s drahým sme sa dohodli, že idem zháňať info o hypotékach, úveroch a finančnej podpore pre rodiny ak si chcete kúpiť byt. ak niečo viete o tom pls poradte mi kde mám začať. viem, že sa dá prihlásiť aj na neaký zoznam čo má mesto, kde sa pridelujú byty (viete dúfam na čo myslím).
štvrtok mám prednášku, v piatok zápočet z angliny, nechce sa mi to učiť.čo už...
18. máj 2008ahojte
o chvilu zacinam drtit ja to volam ze nocna smenavcera, vlastne dnes som drtila do stvrt na tri a poviem vam ze som zistila ze vecer mi to ide omnoho lepsie
charlize, tablo mame na dunajskej v cestovke vedla adidasu...vedla tesca na kamennom...taky jelenjuuuj, ale perfektne bolo
elis, to je super ze mas steniatko a to meno je proste originalnetak nech sa mu dari a nech mate z neho radost
erica, no co, hadam mi nechces povedat ze nemas po ruke 18 tisic???Ja som mala pozicane z Nicol saty ná stuzkovu a citila som sa v nich uzasne
18. máj 2008elis, aj mne nech sa darí, za 2 týžne mám maturity
inak mám taký pocit, že každým dňom mi je horšie od žalúdka a tie pachy ble
práve sme sa vrátili z prechádzky, tak som čmuchala ako pes
charlize dakujemno aj ja by som sa mala prinútiť sa učiť, ale asi mi to docvakne až budúci týžden
erika chystáte sa bývať vo svojom?18. máj 2008dominicka, ja to mam o tyzden a este mi to furt nedocvaklo
ja sa myslim ze mi to docvakne rano v pondelok cestou do skoly.....
no oki, zacinam nocnu stafetu...dnes si dame celu psycholu, pravo a politologiu ak stihnem som sa rozhodla
inak kurnik, vcera som dobrala antibiotika a zas ma hrdlo boliidem cajickovat...tak bru nocku a papa
18. máj 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ja na stuzkovu a na tablo nemam pekne sppomienky